انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:36am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای arash99 تشکر کردن از مهندس پاچه خاری یا هر چیز دیگه نیست. احترام و ارادت قلبیه X(
بیان این جمله حتی اگر منظوری هم نداشته باشین اصلا خوب نبود.
تشکر از مهندس و ابراز احساسات نسبت به کار بزرگ ایشون نه تنها اجباری نیست، بلکه هیچ تفاوتی بین کاربران ایجاد نخواهد کرد و مهندس مثل همیشه هدف والای خودشون رو دنبال خواهند کرد و همه از جمله خود من از دریای دانش ایشون استفاده خواهیم کرد.
خواهش میکنم فضای انجمن رو با این حرف ها متشنج و ناراحت کننده نکنید و باعث نشین همچین افکاری حتی به ذهن کسی خطور کنه. اینجا یک محیط علمیه و اشتراک گذاری تجربیات و دانسته ها اولین هدف تاسیس این انجمنه نه تعمیم نظرات شخصی به همه کاربران

جمعه 5 دی1393 - 9:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان کسی نیست جواب سوال ما را بده ؟؟ همش رفتین تو حاشیه !! جسارتا بهتره اگر کسی می خواد از کسی تشکر بکنه پیغام خصوصی بهش بده چون توی این سایت برخلاف سایت های دیگه حتی جای کلمه تشکر را هم نگذاشته اند به نظرم مدیران ارشد سایت نیازی به تشکر کردن و تمجید نداشته اند چون دکمه تشکری براش تعریف نکرده اند بنابراین بهتره به جای اینگونه حرفا و اعصاب همدیگه را خراب کردن و از همه مهمتر موضوع اصلی را به حاشیه بردن ! روی مدار و مشکلات فکر کنید. من هزار بار اینجا و انجا از مهندس حمید هم تشکر بکنم به حال مهندس زیاد فرقی نمی کنه چیزیکه مهمه کمک و همفکری و بحث علمی در مورد ساخت مداره که ایشان را خوشحال می کنه. با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 5 دی1393 - 9:40pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 دی1393 - 9:24pm

مثل اینکه بازار فروشنده ها داره خراب میشه بوی توطئه میاد

روزگار غریبی است

جمعه 5 دی1393 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

payam58 نوشته است:
آقا حمید عزیز
هدف شما از طراحی این مدار با ارزش چی بوده ؟
.......
با تشکر

قصد میتونه ساخته شدن مدار توسط یک سری از دوستان باشه. ایران یا هر جای دیگه ای از دنیا! مثلا طراح چنس که به کیت فروشی کلاهبردار نمیفروشه! طراح بی ار ان هم همینطور یا Earthresistivity logger!
یه سری مسائل با این فرمول های پولی قابل توجیه نیست برادر. ایشون دوست دارند با علم خودشون منفعت برسونند. برای ساختن هم شما نگران نباشید دوستان میتونن براتون بسازند. اگر می بینید شخص بنده نساختم چون هفته قبل تعطیلی بود و من هم در این فصل کارم زیاده. وگرنه ساختن این مدار ایرانی برای ما افتخار است.
فکر مفیدتر از این هم نمیشه. ایشون ماهیگیری رو یاد دادند، ساخت مدار.
لطفا جو تاپیک رو مخدوش نکنید رو اعصاب دیگران هم را نرید.
یا حق

جمعه 5 دی1393 - 9:45pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
amiri630 جان طبق فرمايش مهندس حميد توي فايل توضيحات ميتونين يكي از كابلهاي زير رو تهيه كنين:
(کابل مورد توصیه برای اتصال لوپ این مدار از نوع شیلد استریو و بسیار مرغوب هست که دو مغزی و یک شیلد داره)
وليكن معمولا براي شيلد لوپ از فويل آلومينيومي استفاده ميشه بنابراين فكر كنم مغز مسي و شليد آلومينيومي بهتر باشه.
البته نظر اساتيد هم بهتره كه اعلام كنن.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 5 دی1393 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

[list=][/list]ممنونم بینا جان :نوع شیلد استریو و بسیار مرغوب هست اسم تجاریش چیه می خوام سرچ کنم برای خرید . با تشکر
ولی من هنوز فکر می کنم شیلد مسی باید برای لوپ بهتر باشه. حالا ببینیم اساتید چه نظری میدن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 5 دی1393 - 10:01pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 دی1393 - 9:57pm
مدیر کل
مدیر کل

با تشکر از لطف دوستان.
جناب پیام شاید نیاز به واکنش مجدد من نباشه ؛ ولی ایدی شما رو پس از شناسایی ماهیتتون تحریم کردم! در تاپیک چنس هم جواب قاطعی به برخی صحبتهایی که این مدت کردین دادم و نیاز به تکرار نیست. نه به اونکه اونجا کنایه به فروش چنس زدین و نه اینکه اینجا میخواین بنده رو مجددا در دام فروش و فروشگاه بیندازین که پسفردا تشریف بیارین دوباره یاوه گویی از نوع دیگری رو آغاز کنین! ;) دوست عزیز کسی که عقلش به طراحی یک فلزیاب میرسه به نظر شما ایا باهوش تر از اینها نیست که شما اینطور احمق فرضش کنین؟! پس لطف کنین دیگه با هیچ ایدی دیگری هم اینجا تشریف نیارین. بنده دیگه حواسم در کل انجمن جمع هست که بیش از حد و برخلاف گذشته ؛ امثال شما رو تحمل نکنم! دیگه چه برسه در این تاپیک! بنده هدفم رو بخوبی در ابتدای تاپیک و از روز اولی که شروع به کار روی این پروزه کردم توضیح دادم. خوشبختانه پروزه روز به روز هم داره پیشرفتهای قابل ملاحظه ای میکنه. چیزی که اگر واقعا باب میل امثال شما بود ؛ باید جور دیگری واکنش نشون میدادین! در خصوص اینکه کسانی ممکنه قادر به ساخت نباشن هم بطور مشخص توضیح دادم. فعلا هم برای اینجور حرفها زوده. فراموش نکنین هنوز بطور رسمی اعلام نکردم این فلزیاب مناسب کاوش رفتن هست! هر وقت بر اساس تستهای خودم و البته دوستان عزیز ؛ اطمینان نسبی حاصل کنم اعلام خواهم کرد.

جمعه 5 دی1393 - 9:57pm

علیخان عزیز من هم با شما کاملا موافقم
متاسفانه بعضی از دوستان فقط ساز مخالف میزنن.....
بنده یکساله میام این انجمن سر میزنم . مدار چنس مهندس حمید رو ساختم و برای اولین بار تونستم ازش جواب بگیرم
جا داره از همینجا باز هم از مهندس حمید و سایر دوستان تشکر کنم
و اما این مداری که مهندس حمید زحمت کشیدن و طراحی کردن واقعا کار بزرگیه .برا اولین بار توی ایران یه نفر بدون هیچ چشمداشتی بیاد این کار رو انجام بده

جمعه 5 دی1393 - 10:01pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در خصوص کابل اتصال لوپ بنظر من فعلا بهتره از همون کابل آنتن کرمان یا RG58 که کابلهای کواکسیال هستن استفاده کنین و با روش دومی که در فایل توضیح دادم لوپ رو وصل کنین. این کابلها جواب مطمئن تری میدن. متاسفانه کابلهایی که بنده بعنوان شیلد استریو گرفتم ؛ با اینکه از نظر نویز شرایطش اندکی بهتر میشه ولی هم با تکان خوردن کابل ثبات بر هم میخوره و هم با نزدیک کردن فلز به خود کابل! پس این موضوع در مورد کابلهای شیلد استریو نیاز به تستهای بیشتری داره که بتونیم کابل بهتری پیدا کنیم. بهرحال این یک موضوع نسبتا جدید برای ماست. چون در چنس که موضوع کابل رو بخوبی بررسی کردیم ؛ کابل الزاما باید کواکسیال میبود و داستانش مشخص شد. اینجا دو حالت میتونه باشه که تفاوتشون هم جزئی هست. اما از نظر بنده اون اندک نویز کابل کواکسیال خیلی بیشتر قابل قبوله تا مشکلاتی که کابل شیلد استریوی بدون کیفیت مناسب بخواد ایجاد کنه!

جمعه 5 دی1393 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم مهندس @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 5 دی1393 - 10:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , techdiag و 347 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure