نویسنده |
پیغام |
amir1377
کاربر حرفه ای
|
kooroshxfx نوشته است: داشت یادم میرفت فعلا فیبری که قابل ساخت باشه همین هستش اين هم نرم افزار Sprint-Layout60_Viewer براي باز كردن فايل. پیوست: Sprint-Layout60_Viewer.rar
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 11:33am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممکنه یکی از اساتید pcb در قالب pdf یا jpg بذاره؟ راستی قرار بود مهندس حمید عزیز روی مدار بیشتر کارکنن فعلا خبری نشده؟ یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 3:42pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام سروران گرامی
لطفا دقت کنین فایلی که گذاشته شده ورژن اولیه مدار هستش-دوستانی که تمایل به ساخت دارن بجای پیام خصوصی خواهشن این 22 صفحه رو مطالعه کنن
در صورتی که pcb ورژن اولیه رو استفاده کردین دیگه نمیتونین از آخرین فایل hex که جناب مهندس حمید گذاشتن رو استفاده کنین
باید همون ورژن اولیه رو استفاده کنین که اگه اجازه بدین فرصت کردم آپ میکنم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 15 مهر1392 - 8:44am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان گلم
امیدوارم ایام به کام باشه
این فایل هگز برای همین فیبرای موجود هستش و جالب اینجاست کسی فیبر با شماتیک جدید حتی در سایتای خارجی درست نکرده
فقط دقت کنین که فیبرای موجود فقط و فقط با همین فایل اجرا خواهد شد برای استفاده از آخرین ورژن باید فیبر جدید زده بشه
سامان جان شما هم از این فایل استفاده کن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 20 مهر1392 - 10:07am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان کوروش جان ممنون از شما راستی آخرین فیبری که گذاشتین فیبر تک روهست یا 2 رو؟ میشه عکسی از فیبر مونتاژ شده هم بذارین؟ یاعلی
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 20 مهر1392 - 10:36am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
bina جان فیبر تک رو هستش
|
شنبه 20 مهر1392 - 8:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در پی اصرار دوستان مبنی بر کار روی یک فلزیاب پالسی و بعد از بررسی هایی که من کردم در نهایت تصمیم گرفتم کار روی این مدار رو شروع کنم. این نکته رو ابتدا عرض کنم این فلزیاب از نظر قدرت شاید ظاهرا چیزی در حد بی آر ان باشه اما هم از ثبات بسیار بهتری برخورداره و هم نفوذ در خاک بسیار بهتری داره و هم تفکیک نسبی خوب و حذف آهن رو داره. بنابراین بنظر من میتونه به عنوان یک فلزیاب جمع و جور پالسی با قابلیتهای خوب در خیلی از موارد کاربرد داشته باشه. بنابراین از نظر قدرت اون چیزی که تا الان از این مدار گفته شده بنظر من تا حدودی قابل قبول هست و شاید بشه کمی هم بهترش کرد. اما اگر دوستان فقط بدنبال قدرت و عمق زنی باشن مطمئنا هیچی مثل توباکس ساشو که در این انجمن داریم جوابگو نخواهد بود. بخصوص که پالسی ها فقط در صورتی عمق قابل قبولی میزنن که مجهز به لوپ بزرگی باشن که خودش مشکل حمل و نقل و اپراتوری پیدا میکنه. پس باز هم از این نظر توباکس گزینه بسیار بهتریه. ذکر این نکته رو ضروری میدونم که مدارات شاید بهتر و پیشرفته تری در همین نت موجود هستن که من بیشتر بلحاظ اینکه هدف انتشار عمومی دارم و مدار باید قابل ساخت توسط اکثریت باشه و قطعاتش هم در بازار پیدا بشه ؛ این یکی رو برای انتشار در انجمن در مجموع به همه مدارات ترجیح دادم! راهی که در پیش داریم به این صورت هست که بنده شروع به شبیه سازی قسمت به قسمت مدار خواهم کرد تا نکات جدیدی که وجود داره رو بتونم بررسی بکنم و همین الانش هم حدود 20 مورد تغییر جزئی ولی بنظر من تاثیرگذار در مدار وجود داره که شاید این تغییرات جزئی افزایش هم پیدا بکنن. هر چند مدار تقریبا کامل دیجیتال هست و در قسمت نرم افزاری تغییر خاصی نمیشه داد و البته روی نرم افزارش هم خیلی خوب کار شده ؛ اما در کلیت مدار خیلی نکات تاثیرگذار وجود دارن که هم بخصوص در قسمت تفکیک و هم پایداری و ثبات و تا حدی روی بردش هم موثر هستن. در نهایت باید یک فیبر یک رو و البته با کارایی بسیار بالا طراحی کنم چون مشخصه که این مدار به کیفیت فیبر هم وابستگی قابل ملاحظه ای داره و در پایان هم مدار رو خودم خواهم ساخت و نکاتی رو هم بعد از ساخت بررسی و اعمال میکنم تا در نهایت مدار بصورت حاضر و آماده در اختیار همه قرار بگیره! از نظر من اهمیتی هم نداره اگر از این مساله بخواد سوء استفاده ای بشه. بخصوص که این مدار در نوع خودش کارایی منحصر بفردی داره و از طرفی زیاد هم پیچیده نیست. ولی اون چیزی که برای من شخصا اهمیت داره رفع لااقل بخشی از نیاز های دوستان هست که نمیشه در برابرش کاری نکرد. بنده تمام مطالب انجمن اصلی روسی رو پس از ترجمه مطالعه و نت برداری کردم. ولی از دوستان خواهش میکنم هر کسی مطلبی خارج از اون میدونه یا تغییری در مورد مدار انجام شده به بنده با ذکر منبع منتقل کنن تا در بررسی های خودم در نظر بگیرم و به امید خدا به بهترین نتیجه بشه رسید که دیگه بعدا هم نیاز به دستکاری های اضافی در مدار نهایی نباشه. طبیعتا این مسیر کمی زمان میبره و از دوستانی که علاقه مند هستن خواهش میکنم صبر و شکیبایی داشته باشن.
|
شنبه 27 مهر1392 - 3:44pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید موفق باشی عزیز من که اطلاع چندانی از الکترونیک که بتونه کمک کنه ندارم ولی امیدوارم سایر دوستان با حسن نیت همکاری کنند.
|
شنبه 27 مهر1392 - 8:39pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان حمیدجان خدا خیرت بده . واقعا همه دوستان نیازمند یک نقطه زن با هزینه مناسب و کم هستن و این کار بزرگی از طرف شماست جهت دستیابی به این هدف بزرگ. فقط لطفا اگه میشه یه تاپیک جدید بزنین و از صفحه اول شروع کنیم. یاحق
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 10:48am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم بینای عزیز. خب در واقع توقع رو بالا نبرین! این فعلا بیشتر در حد یک فلزیاب دم دستی هست که قراره جایگزین بی آر ان بکنیم! خب البته خیلی پیشرفته تره ولی زیاد قویتر نیست. بیشتر مشکلی هم که دوستان برای ساخت خواهند داشت مساله لوپش هست چون با لوپ معمولی درست کار نمیکنه و باید لوپ خیلی خوبی داشته باشه. امیدوار هستم اگر بشه لوپ بزرگ و خوب و با کیفیتی براش درست کرد ؛ تا 2 متر زیر خاک بشه ازش جواب گرفت! تاپیک جدید هم بنظرم نیاز نباشه. فعلا که اول کار هستم. ایشالا تموم شد در پست اول هم قرار میدم و اشاره میکنیم از کجا به بعد چنس خودمونو شروع کردیم!
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 12:55pm |
|
|
|