انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 1:53am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 , 216 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar جان این لوپ چند اهم است ؟

سه شنبه 12 فروردین1393 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
hoshyar جان این لوپ چند اهم است ؟

هشت دهم اهم . یک هفته درگیر ساختش بودم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 12 فروردین1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
مرسی مهندس جان ، اگر خوب جواب بده . در نظر دارم لوپ دونفره 1در یکو نیم متر بسازم با فواصل هردور به میزان 1 سانتی متر

hoshyar191 دوست عزیز واقعا خسته نباشی نباشی!بیزحمت بعد از تست نتیجه رو اعلام کنید با مقادیر مشخصات لوپ وگارد!وبنظرم سپر گرافیتی بهتر وراحتتر انجام میشد اگر پره ها بهم متصل بود وبعدپوشش واسپری، تخته رو قرار میدادین چون در این نوع لوپها نویزپذیری بیشتره وسپر گرافیتی اهمیت بیشتری نسبت به سایر لوپها دارد.ومحل اتصال کواکسیکال به لوپ رو بهتر میشه اگه به قطر بیرونی هدایت واستفاده کنی!وخدمت دوستان که اسپری گرافیت رو تهیه نکردن عرض کنم البته بادسترس بودن اسپری دیگه مشکل حل شدواستفاده ازنوع اماده دربازارخیلی مقاومه رو پیشنهاد میکنم ؛بسته به نیازشون گرافیت باطری های قلمی حالا اگه فرسوده بود کم هزینه تره ،دراورده وکامل باگوشت کوب پودرش کنن وخیلی در چسبیدن مهمه که خوب وباحوصله بصورت غبار در بیارین وبعد این مرحله به مقدار لازم الکل صنعتی مرغوب اضافه کرده وخوب مخلوط کنید،وبلافاصله استفاده کنید!بنده تست کردم جواب داد فقط نسبت به اسپری اماده به خراش حساستره واگه در کوبیدن و اردی کردن گرافیت دقت کنید وبعداستفاده بذارید مدت زمانی خوب خشک بشه وکاغذ روکش زیاد سیقلی وروغنی نباشه به این روش کمک میکنه!وباسلیقه خودتون اگه ازتماس مستقیم گرافیت کاری لوپ تون بوسیله مثلا یه لایه عایق روکش که کارکردشو مختل نکنه مناسبه. البته درهرصورت درنوع اماده هم این روکش لازمه،

چهارشنبه 12 فروردین1393 - 12:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
سلام کوهیار جان .بله قطر داخلی 25 هست . مشخصات لوپ رو خودتون بهم پیشنهاد دادی . اندوکتانسشو هنوز اندازه نگرفتم . متاسفانه 7660 مدارم سوخته تا هفته آینده نمیتونم تستش کنم . خبر تستشو اعلام میکنم . فقط بعد از گذاشتن کف لوپ که اون هم از تخته سه لایی هست . و روغن کاری ورنگ کاری میخوام اسپری گرافیت بهش بزنم سپس رنگ نهایی رو بزنم . نظرت چیه ؟

بهتره قبل از گرافیت از رنگ استفاده نکنی همچنین روغن کاری هم لازم نداره و تا حد امکان سعی کن که سبک باشه چرا که این فقط به درد کاوش میخوره و نکات ظاهری و رنگ و لعاب توی کیفیت نقش نداره
فقط بعد از اسپری گرافیت روی اون رو یه لایه رنگ اسپری کن که در مقابل خراشیدگی مقاوم بشه و تا میتونی در سبکی بکوش
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 5:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
hamed نوشته است:
سلام دوستان میشه بجایc945ازc1815استفاده کرد؟پاییه هایکیه؟

:-\ :-\ :-\ :-\

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید ، کوهیار جان و پیر دانای عزیز . بسیار ممنونم از راهنمایی -همفکری و نظرات شما . امیدوارم با این لوپ ، رکورد برد در " چنس " رو بزنم .

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 10:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed جان مدارتو عیب یابی کردی ؟ اگه نه هنوز . پس لطفا ولتاژهای نقاط up- و uref و ... رو بگیر واعلام کن .

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چند روز هست مدار رو سر هم کردم با لوپ 45 تست هایی انجام دادم زیاد چنگی به دل نمیزد یه تکه فیبر مسی 14 در 14 تو هشتاد میزد سکه هم تو همون 40 میزد ولی امروز مدار رو بردم تو حیاط همون تکه فیبر رو تو 1 میزد یه بشقاب استیل تو 140 میزد میبخواستم اینو بگم که تنظیم این مدار تو اطاق کاری بیهوده هست تو فضای باز چیز دیگه ای هست .

چهارشنبه 13 فروردین1393 - 10:32pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان نتیجه ای که شما در محیط بیرون گرفتین خوب بوده و با نتایج من هم منطبق هست. در واقع با لوپ 45 باید همین نتایج هم بدست بیاد. محیط اتاق شما احتمالا از نظر اشیاء بزرگ فلزی در اطراف و همینطور نویز مناسب نبوده. بخصوص وقتی لوپ کمی بزرگ میشه دیگه داخل محیط بسته اتاق نمیشه ازش نتیجه خوبی گرفت! علت اینکه بنده هم تستهای خودم رو در محیط داخل با لوپهای کوچکتر انجام میدم همین هست.

پنج شنبه 13 فروردین1393 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد جان میشه بگی مدار شما در مواجه با فلزات مختلف چه نوع صدایی تولید میکنه؟
الان مدار من در مواجه با سکه و تکه فیبر مدار چاپی صدای تقریبا بیپ بیپ بم و بلند رسا میده
در مواجه با الومینیوم و اهن صدای تیک تیک صدای زیر میده
نظرت چیه؟
الان یک لوپ 45 تخت دوطرفه با سیم 080 تعداد 20 دور پیچیدم اهم اون هم 1.2 ( یک ممیز دو ) هست در این مورد نظرت چیه؟

پنج شنبه 13 فروردین1393 - 1:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 , 216 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , marble1x و 469 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure