نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
علی جان کلا در حداکثر فاصله ای که فلز سنس میشه فقط بوق بم رو داریم! وقتی فلز تقریبا تا دو سوم این فاصله به لوپ نزدیک بشه تازه بوق مخصوص تفکیک شنیده میشه و همزمان نمودار تفکیک هم درجه خاصی رو نشون میده. مثلا الومینویم صدای زیر تری داره و برنج صدای بم تر! ولی بصورت بیپ بیپ نیست! بیشتر شبیه ملودیه! اگر احساس میکنین صدای مدار شما غیر از این هست باید ترانزیستور 7 و قطعات متصل بهش رو چک کنین. لوپ شما خوبه ولی عرض کرده بودم وقتی لوپ از حدود 30 سانت بزرگتر میشه بهتره از سیم ضخیمتر یعنی 1 میل استفاده کنین تا مقاومت لوپ بیشتر از 1 اهم نشه. تاثیرش بسیار کم هست ولی اندکی روی برد تاثیر داره.
|
پنج شنبه 13 فروردین1393 - 1:07am |
|
|
masoud0029
|
سلام دوستان اگه میشه لطف کنید قطعاتی که تغییر کرده رو قرار بدین چون تعداد صفحات زیاده نمیتونم پیدا کنم من با همون لیستی که مهندس حمید گذاشتن ساختم هنوز تغییر ندادم
|
پنج شنبه 13 فروردین1393 - 1:22am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: چند روز هست مدار رو سر هم کردم با لوپ 45 تست هایی انجام دادم زیاد چنگی به دل نمیزد یه تکه فیبر مسی 14 در 14 تو هشتاد میزد سکه هم تو همون 40 میزد ولی امروز مدار رو بردم تو حیاط همون تکه فیبر رو تو 1 میزد یه بشقاب استیل تو 140 میزد میبخواستم اینو بگم که تنظیم این مدار تو اطاق کاری بیهوده هست تو فضای باز چیز دیگه ای هست . دوستان در اتاقی که تست میگیرید اگه لامپ کم مصرف روشن باشه خیلی اثر نامطلوبی روی مدار داره . همچنین وسایلی که دارای تغذیه سوییچیگ هستند ( شارژرهای موبایل و لپ تاب تلویزیونهای ال سی دی و ...) تجربه ی خودمو عرض کردم
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:17am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
hoshyar191 نوشته است: hamed جان مدارتو عیب یابی کردی ؟ اگه نه هنوز . پس لطفا ولتاژهای نقاط up- و uref و ... رو بگیر واعلام کن . درود هوشیارعزیزاین نقاطوتست کرده بودم درست بودن العان هم مدارمواوراق کردم ویکی دیگه ساختم که چندتاقطعش کمه.
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 14 فروردین1393 - 9:33am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
امروز چنس رو بصورت شکم پاره بردم تو حیاط ! واقعا حساسیتی به املاح نداره همون بردی که روی هوا داره در خاک هم داره شایدم بیشتر چون عادت داریم لوپ روی زمین گذاشته و فلز رو بالای لوپ برای تست میگیریم ولی وقتی لوپ بالا باشه و فلز روی زمین باشه مدار بهتر کار میکنه . مدار فقط در محوطه الوده به فلزات مانند درب پنجره تیراهن زیاد بوق میزنه مطمئنا در بیرون شهر کارایی بهتری داره چون در محوطه باز فاقد الودگی بوق اضافی خیلی خیلی کم داشتم .همین جا داره از جناب مهندس حمید کمال تشکر بجا بیارم و از ایشون تقاضا کنم در صورت صلاحدید و امکان بیشتر روی چنس در جهت تقویت بیشتر کار کنند تا نیاز دوستان برای داشتن یه نقطه زن پراورده بشه .واقعا نمیشه براحتی از کنار چنس گذشت . واقعا وقتی مداری مثل دلتا یا حتی 12 رگولاتوره انالوگ رو با یک مدار دیجیتالی هرچند کم قدرت مثل چنس مقایسه میکنی مثل ماشین پیکان با مازراتی میمونه چون واقعا دیگه از تنظیمات اعصاب خوردکن هر دقیقه ای خبری نیست.
|
جمعه 15 فروردین1393 - 10:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون علی جان. به شما تبریک میگم. بله واقعیتش همین هست که این مدار در خاک به طرز عجیبی معادل هوا و شاید بقول شما حتی بهتر جواب میده که این فاکتور هم یکی از فاکتورهای بسیار مهم این مدار نسبت به خیلی مدارات مشابه هست. علت هم شاید این باشه که طراح به شرایط خاک آشنایی داشته و بر همون اساس طراحی خودش رو انجام داده. در مورد محیط آلوده به فلزات مزاحم هم که خب طبیعیه! هر فلزیابی در مجاورت سایر فلزات اضافی کارایی خودش رو از دست میده چون در واقع کارش فلزیابیه! حالا شما اگر از لوپ تخت یا نمونه مشابهش استفاده کنین حداقل این خوبی رو داره که حساسیتش از کنار کمتر میشه. در خصوص قدرت من موافق نیستم که قدرتش کم باشه! قدرتش تقریبا مطابق اکثر مدارات پالسی معمولی هست. با این تفاوت که تقریبا همون برد رو در خاک هم داره! پس در واقع قویتر هم هست نه ضعیف تر. چون اصل داستان در خاکه که اهمیت داره نه در هوا. از حیث قدرت بنظر من کار خاصی روی مدارش دیگه نمیشه کرد. ولی روی لوپ میتونین بیشتر کار کنین و نتیجه بهتری بگیرین.
|
شنبه 15 فروردین1393 - 12:00am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: امروز چنس رو بصورت شکم پاره بردم تو حیاط ! واقعا حساسیتی به املاح نداره همون بردی که روی هوا داره در خاک هم داره شایدم بیشتر چون عادت داریم لوپ روی زمین گذاشته و فلز رو بالای لوپ برای تست میگیریم ولی وقتی لوپ بالا باشه و فلز روی زمین باشه مدار بهتر کار میکنه . مدار فقط در محوطه الوده به فلزات مانند درب پنجره تیراهن زیاد بوق میزنه مطمئنا در بیرون شهر کارایی بهتری داره چون در محوطه باز فاقد الودگی بوق اضافی خیلی خیلی کم داشتم .همین جا داره از جناب مهندس حمید کمال تشکر بجا بیارم و از ایشون تقاضا کنم در صورت صلاحدید و امکان بیشتر روی چنس در جهت تقویت بیشتر کار کنند تا نیاز دوستان برای داشتن یه نقطه زن پراورده بشه .واقعا نمیشه براحتی از کنار چنس گذشت . واقعا وقتی مداری مثل دلتا یا حتی 12 رگولاتوره انالوگ رو با یک مدار دیجیتالی هرچند کم قدرت مثل چنس مقایسه میکنی مثل ماشین پیکان با مازراتی میمونه چون واقعا دیگه از تنظیمات اعصاب خوردکن هر دقیقه ای خبری نیست. با سلام وارزوی پیروزی...بنده چنس وتوباکس رو به بیرون جهت تست بردم ؛ابتدا باتوباکس شروع کردم وبعد مدتی درمحلی دستگاه سنس ونقطه زد...همون محل وباچنس ولوپ چهل سانتی تخت دوطرفه سرچ کردم ونقطه توباکس رو باسه ردیف ازراست نمودار vdi به راحتی باشش خانه سنس وتایید نمود،باتوجه به تست های درمنزلم میگفت که جنس فلز ورق حلبی اهن باید باشه!باپاکسازی نقطه مورد نظر با حفاری چهل سانت مجددا نیز چنس سنس کردوبالاخره حفاری روادامه دادیم (چون منطقه کشاورزی محدوده خودمون هست وفقط وفقط جهت تست خاک وثبات و...چنس روبیرون بردم باتعجب اتفاقی نقطه زدیم)حدود یک ونیم متر یک قوطی حلب ۱۷ کیلویی روغن پوسیده پاره پوره دراوردیم... چون محل گودال چاه اب، پرشده قدیمی بوده ونتیجه اینکه؛چنس درمحیط بیرون خیلی ثبات عالی داره وهیچ بوق اضافی اصلا به هیچ وجه من الوجود ندارد! بنظرم همون حلب پوسیده رو باهمون لوپ حدودا تادو متری عمق سنس میکردوبالوپ بزرگترطبیعتابیشتر...،ویکی دیگر ازقابلیت های چنس اینکه وقتی فلزی رو سنس میکنه وبسته بجنسش در نمودار vdi تفکیک که نمایان میشه تاسنس بعدی چنس درحالا حافظه ی کوتاهی ثابت نگه میداره...واگه دستگاهتون ثبات خوبی داشته باشه لاعقل تا بالانس بعدی نگه میداره!درخاک ومحیط بیرون باور بفرمایید چنس درمحیط ایران وحتی خاک مرطوب از مقدارفاصله سنس در هوابیشترنفوذ درخاک دارد،وازاستادحمیدهم متشکرم بابت این دستگاه پرقدرت وحرفه ای که واقعا اپراتوری گویا ودقیقی داره که هرفردی براحتی میتونه باهاش انس بگیره وکارکنه...وتاالان هم یکی ازبهترین نقطه زن های تفکیک دارنوع پالسی است.دوستان اگربه نکات استادحمید دقت کنیدباکمترین هزینه صاحب یک نقطه زن ایده ال میشوید،
|
شنبه 15 فروردین1393 - 2:22am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
خسته نباشی " پیر دانا " ی عزیز .ممنون از اینکه نتایج تستهاتو گذاشتی . این تستها به دوستان امیدواری میده . امیدوارم تستهای بیشتری بگیری . فکر میکنم پیدا کردن همون حلبی در عمق خاک یک و نیم متری لذت خاصی باید داشته باشه . لطفا در تستهای آینده میزان سختی و رطوبت و یا سنگلاخی بودن زمین را نیز عنوان فرمایید .متشکرم . ما همچنان منتظر تست در خاک سایر دوستان علی الخصوص " کوهیار " عزیز هستیم .
|
شنبه 16 فروردین1393 - 8:40am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
hoshyar191 نوشته است: خسته نباشی " پیر دانا " ی عزیز .ممنون از اینکه نتایج تستهاتو گذاشتی . این تستها به دوستان امیدواری میده . امیدوارم تستهای بیشتری بگیری . فکر میکنم پیدا کردن همون حلبی در عمق خاک یک و نیم متری لذت خاصی باید داشته باشه . لطفا در تستهای آینده میزان سختی و رطوبت و یا سنگلاخی بودن زمین را نیز عنوان فرمایید .متشکرم . ما همچنان منتظر تست در خاک سایر دوستان علی الخصوص " کوهیار " عزیز هستیم . سلام هوشیار جان من متاسفانه پاسخ مناسبی از لوپهای 80 و یک متری نگرفتمو علتش هم احتمالا مربوط به نحوه پیچیدن بود رمقی برام نمونده این روزا و حسابی خستم موفق باشید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 16 فروردین1393 - 1:36pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
koohyar نوشته است: hoshyar191 نوشته است: خسته نباشی " پیر دانا " ی عزیز .ممنون از اینکه نتایج تستهاتو گذاشتی . این تستها به دوستان امیدواری میده . امیدوارم تستهای بیشتری بگیری . فکر میکنم پیدا کردن همون حلبی در عمق خاک یک و نیم متری لذت خاصی باید داشته باشه . لطفا در تستهای آینده میزان سختی و رطوبت و یا سنگلاخی بودن زمین را نیز عنوان فرمایید .متشکرم . ما همچنان منتظر تست در خاک سایر دوستان علی الخصوص " کوهیار " عزیز هستیم . سلام هوشیار جان من متاسفانه پاسخ مناسبی از لوپهای 80 و یک متری نگرفتمو علتش هم احتمالا مربوط به نحوه پیچیدن بود رمقی برام نمونده این روزا و حسابی خستم موفق باشید کوهیار جان سلام خسته نباشی . امیدوارم هرچه زودتر سرحال بشی و به فعالیتهات برگردی . واقیعتش ما به تجارب و تخصص و تلاشهای شما نیازمنیدیم . امیدوارم با انرژی بیشتری بکار برگردی . موفق باشید.
|
شنبه 16 فروردین1393 - 1:56pm |
|
|
|