انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 1:48am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 212 , 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
خسته نباشی " پیر دانا " ی عزیز .ممنون از اینکه نتایج تستهاتو گذاشتی . این تستها به دوستان امیدواری میده . امیدوارم تستهای بیشتری بگیری . فکر میکنم پیدا کردن همون حلبی در عمق خاک یک و نیم متری لذت خاصی باید داشته باشه . لطفا در تستهای آینده میزان سختی و رطوبت و یا سنگلاخی بودن زمین را نیز عنوان فرمایید .متشکرم .
ما همچنان منتظر تست در خاک سایر دوستان علی الخصوص " کوهیار " عزیز هستیم .

زنده باشی hoshyar191 عزیز؛ممنون،همون محل رو جهت پرکردن که رفتم بامتردقیق اندازه گرفتم یک مترو بیست سانت عمقش بوده وحالاحدودابالوپ چهل همون موقعیت رو بنظرم که باید تصیحش کنیم دریک مترو حدودا شصت ،،،هفتاد میزده دلیلش هم زیاد کنجکاو واسراردارم چون راحت باشش خانه یک وبیست زده بود! ولایه خاک منطقه کشاورزیه وخاک لایه سطحی سیاه معمولی وکمی خیس وپایین تر هم همان خاک برنگ تقریبا زرد،وخشک بودوپس نتیجه فعلا اینکه درخاک خشک وحتی نیمه مرطوب هم نفوذدرخاک خوبه وبرد دستگاه کاهش پیدانمیکنه وحتی بهترهم میتونه باشه!

شنبه 16 فروردین1393 - 6:29pm
مدیر سایت
مدیر سایت

PEERE DANA نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
خسته نباشی " پیر دانا " ی عزیز .ممنون از اینکه نتایج تستهاتو گذاشتی . این تستها به دوستان امیدواری میده . امیدوارم تستهای بیشتری بگیری . فکر میکنم پیدا کردن همون حلبی در عمق خاک یک و نیم متری لذت خاصی باید داشته باشه . لطفا در تستهای آینده میزان سختی و رطوبت و یا سنگلاخی بودن زمین را نیز عنوان فرمایید .متشکرم .
ما همچنان منتظر تست در خاک سایر دوستان علی الخصوص " کوهیار " عزیز هستیم .

زنده باشی hoshyar191 عزیز؛ممنون،همون محل رو جهت پرکردن که رفتم بامتردقیق اندازه گرفتم یک مترو بیست سانت عمقش بوده وحالاحدودابالوپ چهل همون موقعیت رو بنظرم که باید تصیحش کنیم دریک مترو حدودا شصت ،،،هفتاد میزده دلیلش هم زیاد کنجکاو واسراردارم چون راحت باشش خانه یک وبیست زده بود! ولایه خاک منطقه کشاورزیه وخاک لایه سطحی سیاه معمولی وکمی خیس وپایین تر هم همان خاک برنگ تقریبا زرد،وخشک بودوپس نتیجه فعلا اینکه درخاک خشک وحتی نیمه مرطوب هم نفوذدرخاک خوبه وبرد دستگاه کاهش پیدانمیکنه وحتی بهترهم میتونه باشه!

استاد پيردانا با سلام
از اعلام نتيجه آزمايش شما خيلي خيلي سپاسگذارم كه مايه دلگرمي دوستان در كارشون بوده و هم تجربه اي براي نتيجه گيريهاي بعدي خواهد بود ، نظر بنده اين بوده كه اگر با لوپ 40 سانتي دستگاه چنس تونسته حدود 1/5 رو بزنه بسيار عالي بوده البته اندازه و جنس فلز مدفون هم مهم بوده و ميزان پراكندگي ذرات فلز در اطراف كه حجم فلز رو درون خاك افزايش ميده ، هدف بنده اين بوده كه يك لوپ با قطر ثابت براي چنس به اثبات برسه مثلاً 50 سانتي كه ديگه هيچ نيازي به تعويض انواع لوپها با اندازه هاي مختلف نباشه وقتي همين 40 سانتي يا 50 سانتي بهتر از لوپهاي 80 الي 1 متري جواب ميده ، دوستان ديگه خودشون رو خسته نكنن و لوپ ثابت و تخصصي چنس رو همين لوپ 40 الي 50 سانتي در نظر بگيريم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 16 فروردین1393 - 11:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

من یه لوپ با قطر داخلی 20 32 دور سیم 0.7 درست کردم عدد گارد 22 وقتی یه آهن مثلا متر یا سوهان رو بهش نزدیک می کنم اول یه تک بوق و بعد که نزدیکتر می کنم ملودی و نمودار سنس که تا آخر پر می شه صدا قطع می شه و وقتی به 7 8 سانتی لوپ می رسه بوق ممتد می زنه مگه نباید در مورد آهن اصلا بوق نزنه ممنون می شم راهنمایی کنید در ضمن من داخل اطاق تست می کنم اگه می شه اساتید نتیجه تست خو دشون هم در مورد آهن بگن

یکشنبه 17 فروردین1393 - 10:35am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

moj2006 نوشته است:
سلام

من یه لوپ با قطر داخلی 20 32 دور سیم 0.7 درست کردم عدد گارد 22 وقتی یه آهن مثلا متر یا سوهان رو بهش نزدیک می کنم اول یه تک بوق و بعد که نزدیکتر می کنم ملودی و نمودار سنس که تا آخر پر می شه صدا قطع می شه و وقتی به 7 8 سانتی لوپ می رسه بوق ممتد می زنه مگه نباید در مورد آهن اصلا بوق نزنه ممنون می شم راهنمایی کنید در ضمن من داخل اطاق تست می کنم اگه می شه اساتید نتیجه تست خو دشون هم در مورد آهن بگن
سلام دوستان
moj2006 عزیز در صورتیکه شما گزینه حذف آهن رو روی عدد 3 قرار بدین در اینحالت آهن سنس میشه و نمودار هم بالا میاد ولی بوق نمیزنه.
ولی اگه گزینه حذف آهن پایین باشه هم سنس و هم صدا خواهی داشت.
یاحق
@};- @};- @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 17 فروردین1393 - 1:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان یه مشکل
دستگاهرو روشن میکنم صدای ثابتی میده و ماسفت و7660وop37داغ میکنن
مشکل از کجاست

یکشنبه 17 فروردین1393 - 2:20pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز شما ولتاژ قسمتهای مختلف رو که بنده توضیح دادم اندازه گرفتین؟ ابتدا ولتاژها باید درست باشن. چون اینطور که بنظر میرسه کل مدار شما اشکال داره! انگار که به یک ولتاژ بالا وصلش کرده باشین! :D

یکشنبه 17 فروردین1393 - 3:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید کدوم صفحه توضیح دادین ممنون میشم اگه بگید

یکشنبه 17 فروردین1393 - 3:12pm
مدیر کل
مدیر کل

فایل متنی که بنده در فایل زیپ شده پست اول تاپیک گذاشتم حاوی توضیحات فارسی کامل برای راه اندازی مداره. لطف کنین با دقت مطالعه کنین.

یکشنبه 17 فروردین1393 - 3:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون مهندس حمید عزیز

یکشنبه 17 فروردین1393 - 3:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
استاد حمید این چیزی شما می فرمایید رو انجام دادم ولی وقتی یه سوهان رو نزدیکش می کنم تو فاصله 20 سانتی یه ملودی ظریف شروع می شه و وقتی نزدیکتر می برم یه بوق بم متتد می کشه

این مشکل می تونه از تغذیه باشه چون باطری نداشتم از منبع تغذیه برا تست استفاده کردم یا از لوپ یا کابل ممنون می شم

یعنی مداری که دوستان تست کردن در برابر آهن هیچ بوقی نداره و فقط نمودار پر می شه

یکشنبه 17 فروردین1393 - 6:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 212 , 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: marble1x و 436 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure