نویسنده |
پیغام |
EP63
|
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز این دتکتور با شکل و ظاهر ساده خود و تنظیمات سه مد این امکان را در اختیار اپراتور قرار میده که درگیر تنظیمات و مسایل فنی نشه اما بهر حال فکر کنم یکسری کارایی هایی را به طبع از اپراتور میگیره در کل من یک سوال در مورد انتخاب این دستگاه یا جمس او کا ام داشتم که اگر دوستان عنایت کنند و تجربیات خود را بیان کنند ممنون میشم فقط منطقه کاوش تا حدودی سنگلاخی بوده و بنوعی گورستان بنظر میرسد. سپاس
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 10:14pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
EP63 نوشته است: با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز این دتکتور با شکل و ظاهر ساده خود و تنظیمات سه مد این امکان را در اختیار اپراتور قرار میده که درگیر تنظیمات و مسایل فنی نشه اما بهر حال فکر کنم یکسری کارایی هایی را به طبع از اپراتور میگیره در کل من یک سوال در مورد انتخاب این دستگاه یا جمس او کا ام داشتم که اگر دوستان عنایت کنند و تجربیات خود را بیان کنند ممنون میشم فقط منطقه کاوش تا حدودی سنگلاخی بوده و بنوعی گورستان بنظر میرسد. سپاس سلام جناب ep63این فلزیاب بر خلاف تمام فلزیابهای پالسی در حین کاوش لوپش باید نیم متر از زمین فاصله داشته باشه.تمام معادلات و............در این فلزیاب یه جور دیگس . اصلا زمین سنگلاخی و زبر نمیتونه مانعی برای این فلزیاب باشه.دوستانی هم که خواهان این فلزیاب هستن باید توجه داشته باشن که اپراتوری این فلزیاب اینقدا هم ساده نیست
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 8:15pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان متاسفانه دستگاه دوست ما رو بالا کشیدن یک لیوان هم آب روش خوردن شرمنده دوستان و مهندس حمید شدیم ...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 10:10pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
چي شد بالاخره نميخواين اين افسانه رو به واقعيت تبديل كنين؟
|
سه شنبه 5 اسفند1392 - 1:27am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
zinteredi نوشته است: چي شد بالاخره نميخواين اين افسانه رو به واقعيت تبديل كنين؟ ناصر خان بلاخره لیلی زن بود یا مرد یه بار میای میگی من مدار رو انالیز کردم هیچ راهی وجود نداره واسه کوپی حالام دنبال اینی که افسانه رو به واقعیت تبدیل کنی بلاخره تکلیف این انالیز رو مشخص کن
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 9:51am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: zinteredi نوشته است: چي شد بالاخره نميخواين اين افسانه رو به واقعيت تبديل كنين؟ ناصر خان بلاخره لیلی زن بود یا مرد یه بار میای میگی من مدار رو انالیز کردم هیچ راهی وجود نداره واسه کوپی حالام دنبال اینی که افسانه رو به واقعیت تبدیل کنی بلاخره تکلیف این انالیز رو مشخص کن سلام دوست عزيز من به فكر كپي برداري از اين مدار نيستم ولي روي طراحي و برنامه نويسي مدار مشابهي كار ميكنم خواستم از فعاليت دوستان مطلع بشم
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 11:29pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
|
سه شنبه 13 اسفند1392 - 2:06pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
اطلاعات رو دوستان بزارن رازشو شما برملا کنی؟ عجب!
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
سه شنبه 13 اسفند1392 - 2:10pm |
|
|
Kani
استادیار
|
آقای ناصر لطفا تشریف ببرید انجمن خودتون اونجا رازشو برملا کنید و همونجا هم بفروشید. مگه خودتون انجمن ندارید؟ چرا اینجا؟!
|
سه شنبه 13 اسفند1392 - 3:05pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
گریوانت نوشته است: سلام
تصاویر صفحه اول ، نشاندهنده چند نکته است:
1- قطعات از نوع DIP استفاده شده و استفاده از این قطعات توسط حرفه ای ها از 1370 تا سال 1383 و 1384 و 1385 و نهایتا" 1386 ، ادامه داشت قبل از 1370 برای مهندسین ایرانی برای حرفه ای شدن ، فرصت کافی وجود نداشت. بعد از 1386 هم به مرور قطعات SMD بیشتر به کار گرفته شدند.
پردازنده می تواند AT89C51RD , AT89C51RD2 , AT89C55 باشد ( با توجه به محل کریستال که به پایه های 18 و 19 متصل می شد و آن سالها رایج بود ) آی سی A2D با احتمال زیاد ، همان قطعه 24 پایه است که در کنارش ، کریستال دوم قرار دارد.( از محصولات ANALOG DEVICES ) یا HARRIS دو قطعه آی سی 8 پایه ، می توانند این آی سی ها باشند ( تقویت کننده ها ) OP27 OP37 OP177 OP200 5534
2- نوع برد مدار چاپی از نوع دورو متالیزه با تکنیک قدیمی که زیر چاپ سبز و روی خطوط مدار دارای قلع است، و در صورت قلع کاری با روش وان قلع سطح چاپ سبز و محل خطوط ، چروک شده و گاهی چاپ سبز کنده می شد.
آن روش ساخت مدارچاپی ، توسط آقای قربانی(مهران مدار) در طبقه همکف پاساژ فرقانی ، و گاهی توسط ایران مدار - آقای رجبی( طبقه 2 ) و بعدها توسط تازه واردان این عرصه انجام می شد ( هنوز هم به عنوان یک روش ارزان استفاده می شود )
3- صفحه کلید در آن سالیان در ابتدا منحصرا" توسط آقای سلماسیان ساخته می شد.( پاساژ روبروی توکل ) بعدها چند سازنده دیگر وارد کار شدند....
4- آی سی های 18 پایه می توانند ULN2803 باشند که دارای 8 عدد درایور دارلینگتون هستند.
5- جعبه پلاستیکی از محصولات وارداتی فروشگاه بهار ( پاساژ توکل طبقه 1 ) می باشد.
6- با قرائت فرکانس کریستالها، می توان با احتمال زیاد، نوع میکرو و نوع A2D را تخمین زد.
7- .....
8- برای ساختن شبیه این مدار، نیازی به دانستن نوع میکرو و کدهای برنامه نیست.
بلکه سیگنالهای گیت و درین ماسفت و تایمینگ خواندن A2D کفایت می کند. ( یک اسکوپ دیجیتال 2 کاناله 50 مگاهرتزی نیاز دارد )
[/b] سلام جناب گریوانت از شما تعجب میکنم که میگید اون ایسی 18 پایه ایسی uln2803 هستش اخه در مدار فلزیاب ایسی درایور دارلینگتون به چهکار میاد این ایسی نسبت به موقعیتی که رو برد داره میوتنه انالوگ سوئیچ باشه یا مولتی پلکسر مثل adg528 یا غیره ...... اون ایسی 24 پایه هم میتونه میکروکنترلر دوم باشه و یا همون انالوگ به دیجیتال البته یه ایسی 16 پایه هم هست که میتونه انالوگ به دیجیتال باشه اصلا نمیشه همینطور گفت مگر اینکه مدار باشه و با یه اسکوپ بیوفتی بجونش تا فهمید چیه
|
سه شنبه 13 اسفند1392 - 3:47pm |
|
|
|