انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:41am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس سلام
به احتمال زیاد باید مدار جا برای تقویت داشته باشه حالا اگر بشه 30 % هم تقویتش کرد برای افزایش برد خوبه ، همین که تفکیک داره برای خیلی جاها بدرد میخوره و خیلی لازمه . سپاس مهندس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 28 مهر1392 - 2:02pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم مهدی عزیز. قدرت نهایی مدار بنظر من میتونه چیزی در حد دلتاپالس باشه که به اعتقاد من در این صورت برای این مدار جمع و جور و دیجیتالی بسیار عالیه! بله جا برای تقویت هم داره و بیشتر از طریق لوپش باید کار کرد. ببینیم تا کجا جواب میده.
اما در مورد تفکیک بنظر من خیلی هم روش نباید حساب کرد! در همین حد هست که برای هر جور فلزی یک بوق متفاوت میزنه و درجه VDI هم تغییر میکنه. اما ابعاد فلز و اینکه ترکیب با فلز دیگه باشه یا نه و اینکه اگر زیر خاک باشه یا قدیمی باشه همه این نتایج رو عوض میکنن و از طرفی هم مثلا اگر فلزی رو از 1 متری بتونه بزنه ؛ همین حد تفکیک از حدود 50 سانتی عمل میکنه! پس در واقع روی تفکیک این فلزیاب ها نباید زیاد حساب کرد. فقط میشه گفت همین که یک چیزی در این زمینه داره که بر اساس اصول مدرن فلزیابی هم طراحی و برنامه نویسی شده خیلی خوبه.
بهرحال فرکانس پالس خوبی نزدیک به 200 هرتز هم داره که بنظر خیلی مناسب میاد و نفوذ در خاکش هم به نسبت خیلی خوبه و حساسیت به طلا هم نسبتا قابل قبول هست. فقط دوستان باید خودشون رو برای ساخت لوپ های پیچیده آماده کنن چون با لوپ معمولی نتیجه ای حاصل نمیشه!

یکشنبه 28 مهر1392 - 4:05pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم مهدی عزیز. قدرت نهایی مدار بنظر من میتونه چیزی در حد دلتاپالس باشه که به اعتقاد من در این صورت برای این مدار جمع و جور و دیجیتالی بسیار عالیه! بله جا برای تقویت هم داره و بیشتر از طریق لوپش باید کار کرد. ببینیم تا کجا جواب میده.
اما در مورد تفکیک بنظر من خیلی هم روش نباید حساب کرد! در همین حد هست که برای هر جور فلزی یک بوق متفاوت میزنه و درجه VDI هم تغییر میکنه. اما ابعاد فلز و اینکه ترکیب با فلز دیگه باشه یا نه و اینکه اگر زیر خاک باشه یا قدیمی باشه همه این نتایج رو عوض میکنن و از طرفی هم مثلا اگر فلزی رو از 1 متری بتونه بزنه ؛ همین حد تفکیک از حدود 50 سانتی عمل میکنه! پس در واقع روی تفکیک این فلزیاب ها نباید زیاد حساب کرد. فقط میشه گفت همین که یک چیزی در این زمینه داره که بر اساس اصول مدرن فلزیابی هم طراحی و برنامه نویسی شده خیلی خوبه.
بهرحال فرکانس پالس خوبی نزدیک به 200 هرتز هم داره که بنظر خیلی مناسب میاد و نفوذ در خاکش هم به نسبت خیلی خوبه و حساسیت به طلا هم نسبتا قابل قبول هست. فقط دوستان باید خودشون رو برای ساخت لوپ های پیچیده آماده کنن چون با لوپ معمولی نتیجه ای حاصل نمیشه!

:-BD :-BD ايولله مهندس حميد ، فركانسش خيلي عاليه من ذهنم درگيرهمين فركانسش بود ، خيلي خوشحال شدم به خدا ؛ اين فركانس عاليه براي نفوذ در خاك ، براي طلا هم ميشه يه كارايي كرد ، براي عمق بيشتر هم بايد روي لوپ كار بشه و هم ميشه با لوپ بزرگتر عمق بيشتري رو بدست آورد ، بنده به شخصه عاشق طراحي سخت افزار هستم ولي مدار رو بايد بدم يكي از دوستان برام مونتا‍‍ژ كنه ، به هرحال خيلي مشتاق شدم اين سيستم رو داشته باشم ، خدا كنه يكي پيدا بشه لطف كنه اين مدار رو بخوبي براي بنده مونتا‍ژ كنه :x

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 28 مهر1392 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان تا اونجایی که من تحقیق کردم فرکانس مدار باید حدود 150 هرتز باشه

منبعش رو حضور ذهن ندارم

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 28 مهر1392 - 4:38pm
مدیر سایت
مدیر سایت

باز هم چه بهتر آقا كوروش ، اين فركانس ارزش داره و تازه چون سيستم ديجيتال بوده و برنامه ريزي داشته ميشه تا چند درصد روي تفكيكش در عمق بيشتر حساب كرد و ديگر اينكه با لوپ 90 الي 1 متري ميشه تا 2 الي 2.5 متر و يا اگر خوب بهينه و تقويت بشه و ثباتش از بين نره شايد تا 3 متر براي فلزات بزرگتر بشه روش حساب كرد ، انشاا.. به كمك مهندس حميد و ياري بقيه دوستان محترم ..

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 28 مهر1392 - 5:04pm
مدیر کل
مدیر کل

خب در واقع این مدار از سیستم نسبتا پیشرفته پالس متغیر MPS استفاده میکنه که نمیشه رقم دقیقی برای فرکانس پالسش عنوان کرد. بهر حال چیزی در حدود 150 تا 200 هست. ضمن اینکه این فرکانس پالس در ورژنهای مختلف متفاوت بوده و در نهایت روی عددی که بهتر بوده تنظیم شده. این سیستم در فلزیابهای مینلب هم استفاده میشه و بصورت جدیدی در این فلزیاب پالسی هم بکار گرفته شده.
از نظر عمق بصورت نظری فکر میکنم با لوپ بزرگ اگر بشه راهش انداخت تا 2 متر داخل خاک برای اهداف بزرگ میشه ازش توقع داشت.

یکشنبه 28 مهر1392 - 5:44pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
حمید نوشته است:
خب در واقع این مدار از سیستم نسبتا پیشرفته پالس متغیر MPS استفاده میکنه که نمیشه رقم دقیقی برای فرکانس پالسش عنوان کرد. بهر حال چیزی در حدود 150 تا 200 هست. ضمن اینکه این فرکانس پالس در ورژنهای مختلف متفاوت بوده و در نهایت روی عددی که بهتر بوده تنظیم شده. این سیستم در فلزیابهای مینلب هم استفاده میشه و بصورت جدیدی در این فلزیاب پالسی هم بکار گرفته شده.
از نظر عمق بصورت نظری فکر میکنم با لوپ بزرگ اگر بشه راهش انداخت تا 2 متر داخل خاک برای اهداف بزرگ میشه ازش توقع داشت.

با سلام و خسته نباشید
سیستم پالس متغیرmps یکی از بهترین و مدرنترین سیستم پالس در طراحی مدارات فلزیاب به شمارمیاد.که درصد خطا رو تقریبا خیلی پایین خواهد آورد...از الان باید امیدوار بود که یه سیستم به روز و خیلی مدرن و آقا حمید به بچه های انجمن داره هدیه میده.امیدوارم دوستان قدر زحمتش و بدونن :YMPRAY:

یکشنبه 28 مهر1392 - 8:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:

دست مریزاد مهندس
توباکس که عالی شد :-* این هم به لطف خدا و همت شما کارآمد خواهد بود
یا حق

یکشنبه 28 مهر1392 - 10:51pm

با سلام و تشکر از آقا حمید و آقا کوروش من با راهنمایی شما چنس رو ساختم و لوپش هم 2 روز پیش تموم کردم لوپ من دقیق 400 میکرو هانری در اومد که با سلف سنج دیجیتالی که خودم ساختم تستش کردم و با سلف سنج های دیگه هم تست کردم درست بود الان مدار من یک پول خورد 50 تومانی رو از 40 سانت سنس میکنه ولی چون از آیسی مشابه استفاده کردم به جای MCP3201 بعضی اوقات برای خودش سنس میکنه من برای درست کردن سیم پیچ چنس 2 شب نخوابیدم 6 بار سیم رو پیچیدم از نو باز کردم تا به 400 میکرو هانری برسم من یک نکته رو متوجه شدم که سیم های ما در ایران با سیم های خارجی خیلی فرق میکنه فردا هم آیسی اصلی MCP3201 از چین به دستم میرسه و مدار رو یک بار دیگه تست میکنم و نتیجه رو میگم و از فردا میرم دنبال ساخت CLONPI

دوشنبه 29 مهر1392 - 12:15pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی مرتضای عزیز. نتیجه ای که گرفتین بنظر خیلی خوب بوده! :D لوپ شما از چه نوع و با چه سایزی هست؟
در مورد آیسی 6 هم فکر نمیکنم تفاوت زیادی بین 7816 و 3201 باشه. ولی ایسی 5 مهمتره.
سیستم این فلزیاب جوری هست گاهی تک بوق کوتاه بی دلیل داره! بنظر من زیاد ایرادی نداره. من دارم روی این نکات هم بررسی میکنم.

دوشنبه 29 مهر1392 - 12:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 280 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure