انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 8:08am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 220 , 221 , 222 , 223 , 224 , 225 , 226 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

seyed jalal نوشته است:
با سلام و تشکر فراوان از زحمات همه دوستان مخصوصا آقا حمید. یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید. باتوجه به نقش روکش سیم به عنوان دی الکتریک آیا میشه از سیم بدون روکش استفاده کرد؟ با فرض طرحی برای جلوگیری از اتصالی آیا این کار ارزش انجام دادن داره؟ با تشکر

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
البته بنده در خصوصی هم خدمت شما عرض کردم! مساله شما از نظر دی الکتریک درست هست. بخاطر همین هم ما لوپ تخت رو جوری تغییر دادیم که عملا به اندازه یک سیم بین سیمها فاصله میفته. اما در محل شیارها سیمها از کنار هم رد میشن و با هم تماس پیدا میکنن! پس حتما باید از سیم با روکش عایق استفاده بشه. در خصوص مطلبی هم که شما فرمودین میشه از سیم روکش تفلون استفاده کرد که بارها در انجمن اشاره کردیم. تفلون بلحاظ ثابت دی الکتریک پایینی که داره به نسبت لاک خیلی بهتر هست و خازن داخلی لوپ رو کاهش میده.

جمعه 22 فروردین1393 - 6:04pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
مهندس حمید بنده یک لوب گرد با قطر داخلی 32 سانت به روش دوطرفه خیلی زیبا و تمیز درست کردم با سیم 90 ؛ البته آی سی 7662 هم وصل کردم با ولتاژ 12 ولت ؛ ولی مقاومت 14 و 6 رو هنوز تعویض نکردم بقیه تعویض شد 5% گذاشتم ، مقاومت لوپ حدود 0.8 و ظرفیت 390 میکرو دراومده ، با این لوپ تخت دوطرفه داخل خونه ثباتش تا حدودی خوبه ولی مطمئنم بیرون قابل قبول تر میشه ، با این لوپ از گارد 28 کمتر نمیشه برد چون جواب نمیده ، روی گارد 29 و باریر 3 یک انگشتر نقره و طلا رو از فاصله حدود 30 سانت شروع به سنس میکنه و یک سینی استیل 55 سانتی رو تا 2 متر به آرومی شروع به سنس میکنه و از 1/5 متر بخوبی و قدرت سنس میکنه ، مهندس حمید آیا با این لوپ 30 نتیجه چطوره ؟
چرا با لوپی که با کابل آیفون شیلد دار درست کردم بصورت چمبره ای ، مقاومت 1/2 و ظرفیت 450 میکرو با این حال گارد تا 24 بخوبی دستگاه جواب میده ؟ ولی با این لوپ تخت خیلی خوب هم ساختم از 29 کمتر دستگاه جواب نمیده ؟ !! متشکرم مهندس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 23 فروردین1393 - 10:45am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان اول این رو عرض کنم وقتی لوپ شما با گارد 28 شروع به کار میکنه ؛ دیگه گذاشتن روی گارد 29 موقع کاوش زیاد جالب نیست! باید گارد رو کمی بیشتر بذارین. کلا این لوپ شما نتیجش بد نبوده فقط گاردش بالاست! گارد بالا هم به ظرفیت خازنی ارتباط داره. این مساله رو باید در جنس سیم و روکش سیم شما و یا جنس قالبی که در نظر گرفتین یا حتی کابل اتصال لوپ جستجو کرد. حالا اگر عکسی ازش بذارین بیشتر مشخص میشه.

شنبه 23 فروردین1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
alirezaii21 عزیز خسته نباشین. همونطور که دوستان فرمودن باید سعی کنین سیمها منظم تر کنار هم بطور موازی قرار بگیرن تا کارایی لوپ بهتر بشه. خیلی هم سادست کافیه چند دقیقه وقت بذارین و با دست سیمها رو از هر دو طرف منظم کنین! :D چون دیگه دست بهشون نمیخوره این نظم تا حد زیادی برای همیشه حفظ خواهد شد.
ضمن اینکه لوپ 60 بنظر بنده هم اصلا داخل منزل جواب خوبی نمیده چون بردش بالاست.
از نظر سیم هم بنظر من کابل آنتن کرمان رو استفاده کنین و کوتاهترین طول مورد نیاز رو هم براش درنظر بگیرین وگرنه اثر نویز افزایش پیدا میکنه.
مقاومت 13 تاثیری در مساله نویز نداره. در واقع 560 یا 680 اهم دیگه فرق محسوسی نمیکنن.

سلام مهندس جان و همه دوستان و همراهان همیشگی فلزجو خسته نباشید :ymhug: ~O) تشکر که همیشه وقت میزارید و همه رو راهنمایی میکنید :ymhug: بروی چشم امروز لوپ رو باز میکنم ودوباره با دقت بیشتر میپیچم :x

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 23 فروردین1393 - 3:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام آقا حمید. این مدت امتحان جامع داشتم و کم می یومدم، امیدوارم که حال همه ی دوستان خوب باشه. می گم آقا حمید من یه باطری قوی دارم (از اونا که اسیدی) که 12 ولت هستش، به نسبت بزرگم نیست. شارژر اتوماتیکم داره که باید رو 12 ولت خاموش بشه، ولی وقتی کامل شارژ میشه شارژر اتوماتیک تا 13.5 ولت شارژ می کنه، اگه از اون باطری به عنوان باطری چنسم استفاده کنم مشکلی پیش می یاد؟ . گفتم شاید ولتاش 13.5 بهش آسیب برسونه.2 تا از 5 باطری 3.7 ولت که استفاده کردم بی جهت خراب شده، اگه از این باطری با شارژر اتوماتش بشه استفاده کرد عالی و بی دردسره.

شنبه 23 فروردین1393 - 7:16pm
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان ایشالا که موفق باشین.
ولتاژ 13.5 ولت مشکلی نداره بشرطی که برای ایسی 1 از شماره 7662 استفاده کرده باشین. وگرنه با شماره 7660 احتمال سوختن این آیسی بالاست.

شنبه 23 فروردین1393 - 7:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یله 7662 هستش آقا حمید. خیلی عالی شد. دستتون درد نکنه.

شنبه 23 فروردین1393 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsenlrl نوشته است:
یله 7662 هستش آقا حمید. خیلی عالی شد. دستتون درد نکنه.

مثل من سرت نیاد اگر باطری فول شارژ باشه احتمال سوختنش زیاده دو سر باطری یه لحظه اتصال کوتاه کن تا ولتاژ کمتر بشه

شنبه 23 فروردین1393 - 11:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
مهدی جان اول این رو عرض کنم وقتی لوپ شما با گارد 28 شروع به کار میکنه ؛ دیگه گذاشتن روی گارد 29 موقع کاوش زیاد جالب نیست! باید گارد رو کمی بیشتر بذارین. کلا این لوپ شما نتیجش بد نبوده فقط گاردش بالاست! گارد بالا هم به ظرفیت خازنی ارتباط داره. این مساله رو باید در جنس سیم و روکش سیم شما و یا جنس قالبی که در نظر گرفتین یا حتی کابل اتصال لوپ جستجو کرد. حالا اگر عکسی ازش بذارین بیشتر مشخص میشه.

با سلام اينهم عكسي از لوپ تخت دوطرفه : مهندس بنده به خاطر ثابت موندن سيمها بين رديف هارو چسب يك دو سه زدم اشكالي داره ؟ كابل هم كابل كرمان هست ، نميدونم چرا اينهمه گارد بالاست :-?
درضمن مهندس آي سي 7662 من آخرش حرف A داره موردي نداره ؟ دستگاه رو با انواع لوپ تست كردم ( 30 - 40 - 50 ) ولي برد دستگاه در هر سه لوپ تقريباً يك اندازه بوده ! انگشتر طلا حدود 35 سانت و سيني 55 سانتي استيل داخل خونه حدود 1/70 الي 2 متر نهايت ؛ آيا اين برد در خارج از منزل بيشتر هم ميشه ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در شنبه 23 فروردین1393 - 11:43pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 23 فروردین1393 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان مشکلی نداره به نظرم تا 15 ولت هم باید جواب بده با این کار خود باطری دچار نشتی میشه :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 23 فروردین1393 - 11:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 220 , 221 , 222 , 223 , 224 , 225 , 226 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 439 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure