نویسنده |
پیغام |
saman2
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب مرتضی بنده هم با کمک آقا حمید بزرگوارکه خیلی در ساخت این مدار کمکم کردن چنس رو ساختم و کار میکنه اما با لوپ معمولی بردش واسه من با کویل 25 سانت واسه سکه 50 تومانی 15 سانت هست متاسفانه هانری متر بهنام رو ساختم اما دقیق کار نمیکنه لطفا اطلاعات کویل تون رو قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم. در مورد آی سی هم بنده MCP3201 رو که مارک موتورلا هست که 20 تومن تهیه کردم اما فعلا دارم با مشابهش کار میکنم تا اگر مشکلی پیش اومد مشابهش بره هوا رو اگر نیاز داشتید بفرمائید آدرس بدم نیازی به قطعه چینی نیست. با تشکر
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 1:03pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز برد این مدار چقدره برای انواع فلز؟ کسی تست کرده
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 4:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
طبق چندین مورد ساخت مدار که در انجمن اصلی روسی دیدم ؛ با لوپ 21 سانتی عنکبوتی سکه رو از حدود 25 سانت میتونه بزنه که با توجه به کوچکی لوپش فکر میکنم بد نیست. ضمن اینکه تفکیک نصفه نیمه ای هم البته داره و مهم عملکردش روی خاک هست که نسبتا خوب بوده. خب دوستان توقع یک چیز ایده آل که نباید داشته باشن! همه نتایج نسبی هستن و برای خود من این خیلی مهمه مدار بدلیل سادگی نسبی در برابر خیلی مدارات دیگه و میزان زیاد دیجیتالی بودنش اگر توسط افراد زیادی هم ساخته بشه لااقل از نظر کارکرد تفاوت زیادی با دیگری نداشته باشه. تنها مساله روی لوپش هست که اگر دوستان حوصله کنن و روی لوپ برای خودشون کار بکنن فکر میکنم نتیجه قطعا راضی کننده باشه.
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 8:40pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت حمید آقا ببخشید استاد میشه یه فایل آموزشی برا درست کردن لوپ عنکبوتی بزارین؟ خیلی ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 6:44am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
به نظر بنده لوپ تخت خیلی بهتر از عنکبوتی در خاک جواب میده درصورتی که خوب سیمها کنار هم ردیف و بدونه فاصله چیده بشن و بعد با چسب یک دو سه خوب تمام جای کوئل رو بپوشونیم ، در ضمن بعضی نقطه زنها فرکانسشون به نظر بنده در موقع حرکت لوپ به چپ و راست با پوشش هر طرف حدود یک متر ونیم موقع جستجو در خاک نفوذ پذیریه بیشتری داره ، بنده با روش حرکتی چپ و راست کردن با لوپ قطر 25 تخت روی زمین با سرعت هر جهت یک ثانیه با دستگاه brn 1 تونستم به نتایجی برسم که برای بنده باور کردنی نبوده سنس فلزات توسط این دستگاه اونهم با اون سرعت عملی که بنده موقع سرچ انجام دادم ، حتی فلز اکسید شده خیلی قدیمی به اندازه فندق در عمق حدود 20 سانتی و یک تیکه فلز آهنی گرد با قطر 3 سانتی رو حدود 30 سانت تونستم پیدا کنم البته قطعات چند تایی بوده که بنده ریزترینش رو عرض کردم ، این قدرت و سرعت عمل سریع دستگاه در سنس بسیار عالی بود ، که بنده رو خرسند کرد . به همین جهت ممکنه سیستم چنس هم در موقع سنس و حرکت سریع لوپ به چپ و راست نفوذ بهتری داشته باشه برای سنس فلزات ، موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 10:05am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد لوپ چیزی که مهم هست باید لوپ به اصطلاح سریع و یا در واقع فوق سریع باشه! یعنی باید از حداقل ظرفیت خازنی بین سیم ها برخوردار باشه. چنین چیزی در لوپ همه فلزیاب ها مهم هست. هر چقدر سیمها بیشتر در مجاورت هم قرار بگیرن این ظرفیت خازنی نامطلوب بیشتر میشه و به اصطلاح یک فاکتور نویز بسیار بد برای فلزیاب محسوب میشه. هر چقدر سیمها از حالت مجاورت و کنار هم بودن خارج بشن نتیجه بهتر هست چون حالت خازنی کمتر میشه. پس لوپ معمولی که همه سیمهاش کنار هم قرار میگیرن بدترین گزینه هست! لوپ تخت هم که مهدی جان میفرماین اتفاقا گزینه دوم بد هست! ما میتونیم لوپهایی داشته باشیم که ظرفیت خازنیش از این هم کمتر باشه و اتفاقا راحت تر هم پیچیده بشه. لازمش این هست یک قاب در نظر گرفته بشه و شیارهایی ایجاد بشه و بصورت مثلا زیگزاگی پیچیده بشه. مهم نیست اصلا دقیقا چه مدلی باشه! یک ترتیب هندسی خاص داشته باشه و سیمها خیلی کنار هم قرار نگیرن کافیه. مهم اینه ظرفیتش درست در بیاد و اهمش هم بالا نره. چون این مدل لوپها ظرفیتشون به نسبت تعداد دور دیرتر بالا میره و سیم بیشتری مصرف میکنه. پس برای حفظ اهمش لازمه از سیم ضخیمتر استفاده بشه تا قدرت افت نکنه.
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 11:36am |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: در مورد لوپ چیزی که مهم هست باید لوپ به اصطلاح سریع و یا در واقع فوق سریع باشه! یعنی باید از حداقل ظرفیت خازنی بین سیم ها برخوردار باشه. چنین چیزی در لوپ همه فلزیاب ها مهم هست. هر چقدر سیمها بیشتر در مجاورت هم قرار بگیرن این ظرفیت خازنی نامطلوب بیشتر میشه و به اصطلاح یک فاکتور نویز بسیار بد برای فلزیاب محسوب میشه. هر چقدر سیمها از حالت مجاورت و کنار هم بودن خارج بشن نتیجه بهتر هست چون حالت خازنی کمتر میشه. پس لوپ معمولی که همه سیمهاش کنار هم قرار میگیرن بدترین گزینه هست! لوپ تخت هم که مهدی جان میفرماین اتفاقا گزینه دوم بد هست! ما میتونیم لوپهایی داشته باشیم که ظرفیت خازنیش از این هم کمتر باشه و اتفاقا راحت تر هم پیچیده بشه. لازمش این هست یک قاب در نظر گرفته بشه و شیارهایی ایجاد بشه و بصورت مثلا زیگزاگی پیچیده بشه. مهم نیست اصلا دقیقا چه مدلی باشه! یک ترتیب هندسی خاص داشته باشه و سیمها خیلی کنار هم قرار نگیرن کافیه. مهم اینه ظرفیتش درست در بیاد و اهمش هم بالا نره. چون این مدل لوپها ظرفیتشون به نسبت تعداد دور دیرتر بالا میره و سیم بیشتری مصرف میکنه. پس برای حفظ اهمش لازمه از سیم ضخیمتر استفاده بشه تا قدرت افت نکنه. مهندس منظورتون این مدلی هست که جناب رضا تو http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=28&t=57 گفتن
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 1:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله سامان جان آفرین که اینو پیدا کردین. البته منظور من دقیقا این مدلی نبود ولی اینم خیلی خوبه! در واقع اگر دقت کنین بیشتر بجای زیگزاگی حالت ستاره ای داره! یعنی در هر دور ما یک مربع داریم! دور بعدی از شکاف دیگری سیم شروع میشه تا اخر. مجموع این مربع ها که روی هم میفته همچین شکلی رو ایجاد میکنه. بهرحال اینم یکی از انواع لوپ سریع هست و قطعا جواب خوبی میده. شما میتونین با داشتن سلف متر سعی کنین 400 میکروهانری رو در بیارین و اهمش هم بین 1 تا 2 اهم باشه. در این صورت لوپی خواهد شد که برای چنس هم خوب جواب میده. با توجه به اینکه همین تصویر هم اتفاقا ظرفیت تقریبی 400 میکرو هانری رو دراورده شما دقیقا از همین مشخصات و ابعاد میتونین استفاده کنین و لوپ رو بسازین ببینین چی میشه. اگر جوابدهیش خوب بود باید همین رو سایز بزرگتر درست کرد و ظرفیت و اهمش رو هم توجه داشت حفظ بشه تا عقمزنی بهتری پیدا بکنه. البته هر چقدر لوپ بزرگتری بخواین داشته باشین چون سیم بیشتری مصرف میشه تا به همین ظرفیت برسین ؛ پس برای جلوگیری از افزایش اهم که خودش باعث تضعیف قدرت هست ؛ باید سیمی هم که استفاده میکنین به همون نسبت ضخیم تر باشه. مثلا برای لوپ سایز 50 سانتی برای این فلزیاب بنظر من سیم 1 میل خیلی مناسب هست.
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 1:31pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید این پراکندگی سیمها دراین مدل لوپ نباید جمع بشه یا چسب بخوره ؟ باید همینطور آزاد باشه ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 1:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان پستهای قبلی من رو دقت کنین! اگر همه بیان کنار هم که کار خراب میشه! توجه باید بکنین هر دو رشته سیم کنار هم میشه یه خازن کوچک! شما همینو همیشه در نظر بگیرین. پس هر چی سیمها کمی فاصله دار باشن و کاملا به هم نچسبن و بخصوص حالت موازی و چسبیده با هم پیدا نکنن خیلی بهتره. در نهایت میتونین فقط برای محکم شدنش قسمتهایی رو چسب بزنین. این جور لوپ ها هم حتما قالب نیاز داره و میتونه ترجیحا چوب باشه و اگر نشد پلاستیک نازک. طبیعتا با توجه به مساله ای که عرض کردم حتی این لوپ هم خیلی مناسب نیست. ولی از معمولی خیلی بهتره. نوع زیگزاگی از این هم بهتره ولی پیچیدنش مشکل تره. بیشتر به این لحاظ که قالبش به این راحتی نیست. ولی این قالب که میبینین خیلی راحت تر درست میشه.
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 1:57pm |
|
|
|