zilan عزیز خسته نباشین ممنون از شما.
البته صدا بقول خودتون خیلی ضعیف بود!

ولی بهرحال تست بدی هم نبود هرچند خوب هم نبود!

اگر گراند رو غیر فعال کرده باشین روش تست شما مشکلی نداره. ولی با گراند فعال این روش تست درست نیست. در واقع نباید فلز رو در آستانه سنس شدن و نشدن زیاد نگه داشت چون سیستم تطبیق گراند باعث میشه بعد از چند ثانیه دیگه سنس نشه! دوستان باید توجه داشته باشن من سیستم گراند رو طوری در نظر گرفتم که سنس اولیه با حداکثر قدرت و برد نهایی امکانپذیر باشه. اما اگر این سنس قوی نباشه ؛ برای تست مجدد باید حداقل 1-2 ثانیه صبر کرد تا بالانس دستگاه به آستانه برگرده! در واقع برای تطبیق با خاک و در عین حال داشتن برد حداکثری روی زمین این بهترین روش هست. وگرنه مشکلات بیشتری پیش میاد. پس در نظر داشته باشین برای تست نقاط مشکوک با سنس ضعیف باید حداقل 1-2 ثانیه صبر کنین و سپس لوپ رو مجددا روی نقطه ببرین. یا اینکه در اون شرایط که به نقطه ای شک کردین گراند رو غیر فعال کنین تا بتونین دقیق تر ارزیابی رو انجام بدین.
در مورد نویز هم بنظر من در محیط خارج از منزل اصلا نباید نویز حتی روی حساسیت 18 هم تاثیر داشته باشه! بنابراین وجود نویز روی حساسیت 17 که در فیلم دیده میشه نشان از تنظیمات نادرست داره. بعنوان مثال ترکیب فرکانس 201 با پهنای پالس 165 تداخل شدیدی با نویز برق شهر داره! من واقعا نمیدونم چرا خیلی از دوستان روی 165 تست میگیرن؟! پهنای پالس 160 با فرکانس 201 ترکیب بسیار مناسبی هست که حتی در نزدیکی وسایل برقی هم روی حساسیت 18 بدون بوق اضافه کار میکنه! دیگه در محیط بیرون منزل که باید خیلی هم بهتر باشه.