نویسنده |
پیغام |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
فرج نوشته است: vistac2000 نوشته است: دوستان من هم امروز طرح مدار رو بروی فیبر چاپ کردم و بزودی به جمع شما سازندگان این مدار می پیوندم !!! البته مدار آقا حمید ارزش اینو داره که خیلی تمیز کار بشه از طرح روی فیبر گرفته تا مونتاژ نهایی... آقا حمید دستت طلا...  شولوغ ظاهر مدارو تغییر دادی  ولی خوب چیدی قطعا تو  حیف نیست که این امضای مهندس حمید روی پی سی بی نباشه؟ 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:18pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
ahoora94 نوشته است: archilO نوشته است: سلام استاد حمید عزیز و دوستان گرامی فیلمه یه تست کوچولو گذاشتم تو شرایطه نچندان خوب با فلز 30 در 30 که پارسال تو یک متری دفن کرده بودم امیدوارم مثمره ثمر واقع بشه مهندس حمید عزیز تو عزیز دل مایی اگر....... پیروز باشید http://up.facenama.com/file/46691/14228 ... g.mpg.htmlخسته نباشی اما این تستی که شما گرفتی که چیزی مشخص نشده فقط منوی مدار رو نشون دادید و حساسیت رو پایین اوردین همین سلامت باشی اهورای عزیز خوب شما چی رو میخواستی ببینی که توش مشخص نیست یه تست ساده بود کاووش واقعی برا جنس که نبود هم حساسیت مدار توش تست شده هم دیلی مدار که تو زمین مرطوب عمل کردش معلوم بود همین بازم اگر وقت شریفت رو با این فیلم گرفتم شرمنده ببخشید 
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:19pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
داوود جان منم اينو کشف کرده بودم
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:20pm |
|
 |
ali222
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: بهرام نوشته است: دوستان قبلا توی چندین صفحه قبل اسم فروشگاهای معتبر واسه خرید قطعات pi مهندس حمید ذکر کرده بودین و منم خوندم حالا هرچی میگردم تو تایپیک پیداشون نمیکنم میشه لطف کنین قید کنین کدوم فروشگاه قطعات fpi داره البته به غیر از roboeq که بیشتر قطعات ونیافتم اونجا متشکر  سلام خداقوت.بهرام دوست عزیز.چهره الکترونیک قطعات با کیفیت این مدار رو کامل داره و اگه صحبت کنین مقاومت های کمبود رو هم میتونن از شهاب طبقه ی پایین تهیه کنن..چندین سری که خرید داشتم ظرف بیست تا بیست وچهار ساعت دستم رسیده... http://www.chehrehelec.com/با عرض پوزش از PEERE DANA عزیز بهرام جان اصلا و ابدا مقاومتها از شهاب تهیه نکن هیچ یک ازمقاومتها کیفیت و دقت لازم ندارند چند روز پیش دوستانم از شهاب خرید کرد افتضاح بود اکثرا ! اون 380 Ω که بعنوان 1% به شما میده دونه ای هزار و بدنه سبز رنگی داره Ω390 پنج درصد کربنی بهترش هست!!
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:20pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: داوود جان منم اينو کشف کرده بودم یاشا 
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:22pm |
|
 |
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: ahoora94 نوشته است: archilO نوشته است: سلام استاد حمید عزیز و دوستان گرامی فیلمه یه تست کوچولو گذاشتم تو شرایطه نچندان خوب با فلز 30 در 30 که پارسال تو یک متری دفن کرده بودم امیدوارم مثمره ثمر واقع بشه مهندس حمید عزیز تو عزیز دل مایی اگر....... پیروز باشید http://up.facenama.com/file/46691/14228 ... g.mpg.htmlخسته نباشی اما این تستی که شما گرفتی که چیزی مشخص نشده فقط منوی مدار رو نشون دادید و حساسیت رو پایین اوردین همین سلامت باشی اهورای عزیز خوب شما چی رو میخواستی ببینی که توش مشخص نیست یه تست ساده بود کاووش واقعی برا جنس که نبود هم حساسیت مدار توش تست شده هم دیلی مدار که تو زمین مرطوب عمل کردش معلوم بود همین بازم اگر وقت شریفت رو با این فیلم گرفتم شرمنده ببخشید  خواهش میکنم عزیز من اما خوب بود شما قبل از اینکه لوپ رو روی هدف ببری اول بالانس میکردی بعد میبردی روی هدف و این تسها رو شمرده شمرده انجام میدادین اندازه لوپ اهم لوپ رو هم میگفتین خوب بود ولی در کل دستت درد نکنه مرسی دوست عزیز
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:29pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
قربونت اهورای عزیز لوپم 50 عنکبوتی با سیم تفلون و با 1 اهم مقاومته البته اندوکتانسشو ندارم چون سلف سنج ندارم اینجا زمینش به خاطر برف رطوبت زیادی داره که همین امر باعث صدای اضافه در حین تست بود انشالله اگرعمری باقی بود در ماههای اینده چند نقطه تست دیگه هست که تا از اونجا برف رخت بر بست باز هم فیلمشو اپ میکنم اونجا برا تست تفکیک هم خوبه چون هم مس دفن شده دارم هم اهن وهم استیل خوب تو این تست هم بالاخره نکات زیادی هست که من شایدو حتما رعایت نکردم که از مهندس عزیز میخوام که اونا رو گوش زد کنن 
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:41pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
reza2490 نوشته است: مهندس حمید یک سوال داشتم فلزیاب های که عمق را میزنند بر چه اساسی عمق را تشخیس می دهند ؟ ایا در مورد فلزیاب های پالسی غیر ممکن است نمیشه زمان ارسال پالس وبرخورد به فلز وبرگشت پالس را محاسبه کرد وعمق را با درصد خطای کم نشون بده تشکر مهندس  شما اول بفرمایین کدوم دستگاه عمق فلز رو درست نشون میده تا بعد بنده جواب شما رو بدم! من که در بین دستگاههای معروف چنین چیزی ندیدم! در ضمن در سیستم پالسی در این مورد محدودیت بیشتر از وی ال اف هاست.
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 11:12pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
archilO عزیز ممنون از شما. ولی حق با دوستان هست. در واقع چیزی در این فیلم به جز تنظیمات دیده نمیشه! فایلی که من دانلود کردم 5 مگ بیشتر نیست در صورتیکه در صفحه اول دانلود زده 84 مگ! شاید قسمت اصلی فیلم نیومده.
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 11:15pm |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
دوستام سلام از اینکه دوستان لطف میکنند جواب سوالات ما ناشی ها رو میدن خیلی ممنون... یک سوال من یک لوپ 1.5*1.5 پیچیدم با کابل 1*1افشان اول 8دور پیچیدم که ظرفیتش شد تقریبا 440 چون دوست داشتم ظرفیتش پایین باشه یک دور رو کم کردم با هفت دور ظرفیتش شد 340 اهمش هم بدون سیم رابط .8 هشت دهم شد فکر میکنید جواب خوبی بده ممنون از راهنمایتون
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 11:17pm |
|
 |
|