انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 2:26am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 252 , 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس abaszad

از باکسی که درست کردید خیلی خوشم اومد معلوم شخص با سلیقه ای هستید می شه روش کارو به طور کامل برای من هم توضیح بدید البته می دونم زحمته

1- باکسی که استفاده کردید مال چیه و از کجا تهیش کردید

2- اون بر چسب رو چطوری ساختید و آیا شبرنگ فروش ها دارنش یا تو صنف خاصی باید برم دنبالش

3- باطری که استفاده کردید چه باطری هست که کوچیکه و تو باکس شما جا شده

بازم ممنون مهندس

شنبه 30 فروردین1393 - 11:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر دوستان و اساتید عزیز و مهندس حمید بزرگوار
تا اونجایی که بتونم دوستان و راهنمایی میکنم:
دوست خوبم جعبه رو از فروشگاه بهار تو تهران سفارش دادم.طرح روی باکس رو هم خودم تو نرم افزار کورل طراحی کردم و با لیزر بروی مولتی پلکس نقره ای حک کردم.این طرح حک شده . برچسب نیست.با لیزر این کار انجام شده.حتی محل کلیدها رو هم با لیزر برش دادم.لوپ رو هم دوعدد از جنس MDF به یک شکل برش داده.البته تو نرم افزار cad مدل رو طراحی کردم بعد دادم به نجاری برش داد بعد لوپ رو که بروی مولتی پلکس بسیار نازک طبق گفته مهندس حمید درست کرده بودم در داخل این MDF قرار دادم و به این شکل دراومد. لازم به ذکر هستش که اهم لوپ بنده 1.7 اههم می باشد.از سایر پارامترها اطلاعی ندارم چون ابزار لازم جهت اندازه گیری ظرفیت سلفی و اینا رو نداشتم.به هیچ وجه هم از بردش کاسته نشد.قبل از اینکه داخل باکس کویل کنم گارد روی 20 و 21 بهتر جواب میداد و بعد از این کار هم باز روی 20 و 21 جواب داد بدون کاهش در برد.دوستان عزیزم یکم سلیقه لازم داره تا شما هم بهتر از اینی که من درست کردم درست کنین.تنها مهمترین کار اینکه مدارتون رو درست و با قطعات با کیفیت درست کنین بعد همه چی حله. @};- @};- @};-

من نه از جنس خدایم و نه از جنس بلور ،من همانم که خدا میداند

شنبه 30 فروردین1393 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Kani نوشته است:
abasazad نوشته است:
سلام بر دوستان گرامی و عزیز
من دیروز با چنس رفتم بیرون تست هوایی بگیرم.نتایج تست بدست آمده حیرت انگیز بود:
اندازه لوپ:45سانت
اندازه سینی مورد تست 47 سانت
جنس : استیل
چنس از 210 سانتی به سینی حساسیت نشون میداد و از 2 متری میتونست به راحتی تفکیک کنه.عدد گارد روی 20 تنظیم میکردم.کیفیتش عالی بود.مخصوصا ثبات عالی داشت.به حضور باکس دستگاه روی لوپ حساسیت چندانی نشون نمیداد.باز اطلاعات دیگری بدست اوردم تقدیم دوستان میکنم. :-BD

سلام
آقای abasazad تبریک میگم
سنس بسیار خوبی انجام دادید . میشه یه فیلم از این تست بگیرید؟ @};-

سلام دوست گلم
چشم حتما فیلمی از سنس براتون میزارم @};-

شنبه 30 فروردین1393 - 11:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب مهندس abaszade

آیا این فروشگاه بهار سایت داره ما هم سفارش بدیم

آدرسش تو جمهوری هست

شنبه 30 فروردین1393 - 11:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

abasazad نوشته است:
دوست خوبم جعبه رو از فروشگاه بهار تو تهران سفارش دادم.طرح روی باکس رو هم خودم تو نرم افزار کورل طراحی کردم و با لیزر بروی مولتی پلکس نقره ای حک کردم.این طرح حک شده . برچسب نیست.با لیزر این کار انجام شده.حتی محل کلیدها رو هم با لیزر برش دادم.لوپ رو هم دوعدد از جنس MDF به یک شکل برش داده.البته تو نرم افزار cad مدل رو طراحی کردم بعد دادم به نجاری برش داد بعد لوپ رو که بروی مولتی پلکس بسیار نازک طبق گفته مهندس حمید درست کرده بودم در داخل این MDF قرار دادم و به این شکل دراومد. لازم به ذکر هستش که اهم لوپ بنده 1.7 اههم می باشد.از سایر پارامترها اطلاعی ندارم چون ابزار لازم جهت اندازه گیری ظرفیت سلفی و اینا رو نداشتم.به هیچ وجه هم از بردش کاسته نشد.قبل از اینکه داخل باکس کویل کنم گارد روی 20 و 21 بهتر جواب میداد و بعد از این کار هم باز روی 20 و 21 جواب داد بدون کاهش در برد.دوستان عزیزم یکم سلیقه لازم داره تا شما هم بهتر از اینی که من درست کردم درست کنین.تنها مهمترین کار اینکه مدارتون رو درست و با قطعات با کیفیت درست کنین بعد همه چی حله. @};- @};- @};-

دوست عزیز , اینجا رو متوجه نشدم , اون دوتا تخته mdf چند میل هست ؟ صفحه پلکسی مگه از جنس پلاستک نیست ؟ مولتی پلکسی هم چند میله؟ ایا شما داخل اون دوتا mdf رو خالی کردین و اونوقت اون پلکسی رو توش جا زدین ؟ ضمنا فروشگاه بهار که ادرسش اینه : http://www.bahar.asia/yl/Products2.asp?pid=266 خرید اینترنتی هم داره ؟ تشکر

آخرین بار توسط ارتین در شنبه 30 فروردین1393 - 11:40pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 30 فروردین1393 - 11:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

moj2006 نوشته است:
جناب مهندس abaszade

آیا این فروشگاه بهار سایت داره ما هم سفارش بدیم

آدرسش تو جمهوری هست

www.bahar.asia

شنبه 30 فروردین1393 - 11:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ارتین نوشته است:
abasazad نوشته است:

دوست عزیز , اینجا رو متوجه نشدم , اون دوتا تخته mdf چند میل هست ؟ صفحه پلکسی مگه از جنس پلاستک نیست ؟ مولتی پلکسی هم چند میله؟ ایا شما داخل اون دوتا mdf رو خالی کردین و اونوقت اون پلکسی رو توش جا زدین ؟ ضمنا فروشگاه بهار که ادرسش اینه : http://www.bahar.asia/yl/Products2.asp?pid=266 خرید اینترنتی هم داره ؟ تشکر

با توجه به ترتیب سوال جواب میدم:
4 میل-صفحه پلکسی مخصوص حک لیزر متفاوته-3 میل-پلکس در مابین دو MDF قرار گرفته -بله.خرید اینترنتی داره.من هم آدرس رو گذاشتم تو سایت @};-

شنبه 30 فروردین1393 - 11:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس این سایت مال ایران نیست زبانش هم en هست

شنبه 30 فروردین1393 - 11:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت

يعني با اين حساب احتمال داره كه عدد گارد متناسب با بالا رفتن اهم لوپ پائين تر بياد !؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 30 فروردین1393 - 11:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

moj2006 نوشته است:
مهندس این سایت مال ایران نیست زبانش هم en هست

نه گلم ماله ایرانه.سایت بهار.شماره تماس هم دارن برو خوب نگاه . @};-

شنبه 30 فروردین1393 - 11:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 252 , 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 472 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure