حمید نوشته است:
okasava68 عزیز دوست من! شما هم که باز اطلاعات درست ندادین! بی آر ان رو بارها نفرات مختلف ساختن. کی میگه بیشترین بردش 60 سانته؟! شما اگر لطف کنین صفحات قبلی رو مطالعه کنین متوجه میشین بارها سینی فلزی رو در حدود 1 متر و حتی بیشتر با لوپ نسبتا کوچک دوستان تونستن بزنن! که البته این مقدار هم بنظر من کمی قابل تقویت هست.
در مورد سکه بحثی نداریم چون اصلا سکه بعنوان یک شیء زیر خاک مورد مناسبی برای بررسی نیست! اما تقریبا همینجوره که فلز قدیمی زیر خاک میتونه برابر با هوا و گاهی بیشتر زده بشه!
ضمنا من خوشحال میشم اون شخصی که مدام جار میزنه پالسی 3 برابر لوپش برد داره این اطلاعات عجیب و من دراری رو از کجا اورده؟ یعنی با لوپ 30 سانت تا 90 سانت میزنه با لوپ 1 متری تا 3 متر و با لوپ 2 تا 6 متر؟ نه عزیز من همچین چیزی نیست و این فرمول کلا درست نیست. اینکه پالسی های معمولی با لوپ 1 در 1 شاید حدود 3 متر برد داشته باشن فقط یک حالت خاصه و برای سایر سایز های لوپ کلیت نداره. اگرم فرمول دقیق تری بخواین نسبت با جذر قطر لوپ داره نه خود قطر لوپ!
اقا حمید یه سوال دارم و اونم اینه که شما بی ار ان رو ساختین و با لوپ 20 سانتی تست کردین که دارید میگید سینی رو در 1 متر میزنه؟؟؟
بله بنده خودم خوب میدونم با لوپ 1*1 بیشتر هم میزنه اما منظور بنده لوپ 20 سانتی بود که الان جلومه و دوباره دارم تستش میکنم و دقیقا همون عددی که عرض کردم رو داره میده!اگر دوست دارید میتونید امتحان کنید.
در مورد برد فلزیاب ها هم باز هم بنده عرضم و هدفم روی بی ار ان بود و فرمولی که عرض کردم بیشتر واسه بی ار ان مصداق داشت واگرنه فلزیاب های وجود دارند از نوع پالسی که میتونند خیلی راحت تا برد های بالا حتی با لوپ هایی با قطر کم دست پیدا کنند.
در مورد برد زیر خاک هم بنده فکر کنم همه میدونند که برد در هوا واسه فلزیاب ملاک نیست بلکه برد زیر خاک ملاکه و کافیه شما بی ار ان رو ببری در خاک جنگلی اونوقت متوجه میشی بردش چقدر کم میشه و حتی تا 50 درصد ما با افت مواجهیم.
تاثیرات جنس قدیمی روی برد فلزیاب میتونه بین 30 تا 50 درصد باشه و حتی اگر جنس قدیمی زیر خاک باشه ما نهایتا میتونیم با همون بردی که در هوا اونو میگرفتیم اونو سنس کنیم.حالا دیگه کم و زیادش اونقدر نیست که بخوایم بگیم مثلا در هوا 22 سانت میزنه زیر خاک 50 سانت!
خود شما که استاد این فن هستید چرا میگید بیشتر میزنه؟مگر از افت برد فلزیاب های پالسی در زیر خاک خبر ندارید؟