انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:55pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
رستم جان
من كه نتونستم به هدف خودم با اين مدار برسم قدرتش كمه به نظر من همون چنس خوبه فقط بايد يكمي ديگه روش كار بشه :D

ناصر عزیز مداری که ساختید فکر کنم ایراد دارد چنس هم مدار خوبیست ولی در تفکیک و قدرت سنس به پای این مدار نمیرسد اینرا مطمعن باشید
من چنس را با انجام تمام تعقیرات بخصوص تعقیرات استاد کمال انجام دادم تازه هم قدرت این مدار شد که انهم مشکلات خاص خودشو داره و در هنگام کار اصلا قابل اطمینان نیست البته از مداری که جناب حمید ساختن و در فروشگاه گذاشتن اطلاعاتی ندارم شاید اون دستگاه خوبی باشه
بعدش ناصر عزیز من به شما ارادت خاصی دارم در رابطه با کمکی که در تعمیر مدارم کردید ویکی از دلایل ایجاد این تایپیک حر فهایی بود که به شما میزدند
از یک طرف شما دنبال دیجیتال کردن این مدار هستید و از طرفی شروع این تایپیک را تایید میکنید ولی حالا مخالف این دستگاه میشوید من نمیگویم که این دستگاه دستگاه ایده عالیست ولی فکر کنم از تمام دستگاههای غیر همنوع خود یه سرو گردن بالاتره
خلاصه ناصر عزیزم من منظور شما رو از این پست با توجه به پستهای قبلیتون متوجه نشدم اگر ممکن است واضحتر بیان کنید چون این دستگاه حالا حالاها کار داره

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:17am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
رستم عزیز جناب ناصر به نظر بچه خوبی میاند اما متاسفانه از این مدار به اون مدار زیاد میپرن و رو مدار خاصی تمرکز نمیکنند.
که در این صورت مطمئنم نتیجه خوبی خواهند گرفت ولی تا الان رو هر مداری کار کردن یا نصفه رها کردن یا به سرانجام نهایی نرسوندن.
#:-s

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
سلام
رستم عزیز جناب ناصر به نظر بچه خوبی میاند اما متاسفانه از این مدار به اون مدار زیاد میپرن و رو مدار خاصی تمرکز نمیکنند.
که در این صورت مطمئنم نتیجه خوبی خواهند گرفت ولی تا الان رو هر مداری کار کردن یا نصفه رها کردن یا به سرانجام نهایی نرسوندن.
#:-s

ممنونم کانی عزیز امیدوارم اقا ناصر و بقیه دوستان موفق باشند

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام رستم عزیز
داداش شرمنده ما سواد الکترونیک نداریم میایم پست میزنم تاپیک خراب میشه
این عکس مدار دستگاهیه که دست من رسیده ظاهرا این همون 12 رگلاتور هست
مشکلش اینه که باتری هاش فاسد شده، تو این دستگاه دو تا باتری رو بهم سری کردن یکی 12 ولت 1.3 آمپر و یکی دیگه 6 ولت 4.5 آمپر یعنی در مجموع میشه 18 ولت
سوالم اینه چرا این از باتری 18 ولت استفاده میکنه ولی مدار شما 24 ولت؟
این رو هم بگم زمانی که باتریش صحیح سالم بود ثبات خیلی خوبی هم نداشت آیا من من هم میتونم از باتری 24 استفاده کنم؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:29am

rostam نوشته است:
zinteredi نوشته است:
رستم جان
من كه نتونستم به هدف خودم با اين مدار برسم قدرتش كمه به نظر من همون چنس خوبه فقط بايد يكمي ديگه روش كار بشه :D

ناصر عزیز مداری که ساختید فکر کنم ایراد دارد چنس هم مدار خوبیست ولی در تفکیک و قدرت سنس به پای این مدار نمیرسد اینرا مطمعن باشید
من چنس را با انجام تمام تعقیرات بخصوص تعقیرات استاد کمال انجام دادم تازه هم قدرت این مدار شد که انهم مشکلات خاص خودشو داره و در هنگام کار اصلا قابل اطمینان نیست البته از مداری که جناب حمید ساختن و در فروشگاه گذاشتن اطلاعاتی ندارم شاید اون دستگاه خوبی باشه
بعدش ناصر عزیز من به شما ارادت خاصی دارم در رابطه با کمکی که در تعمیر مدارم کردید ویکی از دلایل ایجاد این تایپیک حر فهایی بود که به شما میزدند
از یک طرف شما دنبال دیجیتال کردن این مدار هستید و از طرفی شروع این تایپیک را تایید میکنید ولی حالا مخالف این دستگاه میشوید من نمیگویم که این دستگاه دستگاه ایده عالیست ولی فکر کنم از تمام دستگاههای غیر همنوع خود یه سرو گردن بالاتره
خلاصه ناصر عزیزم من منظور شما رو از این پست با توجه به پستهای قبلیتون متوجه نشدم اگر ممکن است واضحتر بیان کنید چون این دستگاه حالا حالاها کار داره

سلام رستم جان
من ناصرم متاسفانه آيپي من دوباره تحريم شد بعلت تبليغ ردياب
من هم تعريف اين مدار رو زياد شنيده ام ولي تا به حال چندين نمونه از اين مدار ساخته ام كه فقط يك نمونه اش خوب از آب در اومده
فكر كنم علت در اون مقاومتهاي صفر اهم هست
البته قدرت مدار زياده وچند تا فوت داره كه متاسفانه من نتونستم فوتش رو پيدا كنم وگرنه از لحاظ ثبات و آفست پايين تر بهتر از sx, tl12000هست منتها من نميدونم علت چيه كه هر مداري رو ميسازم در خونه بهترين جواب رو ميده ولي وقتي ميبرم كوه قدرت تا نصف كم ميشه ديگه گيج شدم :(( :(( :(( :((

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 1:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا سید اون سیم ها که از برد اومده به سر سوکت لوپ رو عوض کن و از سیم شیلد استفاده کن با باطری ۲۴ ولت هم میتونی کار کنی چون رگلاتور تبدیل ولتاژ داره و ۲۴. رو به ۱۵. ولت تبدیل میکنه البته ببخشید اقا رستم من بدون اجازه شما دارم راهنمایی میکنم چیزی رو که میدونستم مطرح کردم نظر شما هم شرطه

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 2:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کاملادرسته اگه بجای18ولت از24ولت استفاده بشه هیچ تاثیرمنفی ویامثبتی دراین مدارنمیذاره ولی ممکنه وزن کلی دستگاه کمی بالابره
سیدجوادجان میشه لطف کنی بگی مشخصات دقیق سیم پیچ مدارت چیه وترانزیستورقدرتی که استفاده شده شمارش چنده؟

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به دوستم گلم جناب هدایتی عزیز ممنون از راهنماییت حتما این کار رو میکنم فقط باتری 24 ولت چه مارکی باشه بهتره و چند آمپر باید باشه؟
roshik عزیز من سررشته ام از الکترونیک در حد لحیم کاری با قلع مردگی 80% هست واقعیتش سیم پیچ رو نمیدونم ولی الان میرم بازش میکنم میبینم رو ترانزیستور چی نوشته بهت میگم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش اگر منظورت از ترانزیستور قدرت اینه روش نوشته
st 0222
morocco

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سید جواد نوشته است:
سلام رستم عزیز
داداش شرمنده ما سواد الکترونیک نداریم میایم پست میزنم تاپیک خراب میشه
این عکس مدار دستگاهیه که دست من رسیده ظاهرا این همون 12 رگلاتور هست
مشکلش اینه که باتری هاش فاسد شده، تو این دستگاه دو تا باتری رو بهم سری کردن یکی 12 ولت 1.3 آمپر و یکی دیگه 6 ولت 4.5 آمپر یعنی در مجموع میشه 18 ولت
سوالم اینه چرا این از باتری 18 ولت استفاده میکنه ولی مدار شما 24 ولت؟
این رو هم بگم زمانی که باتریش صحیح سالم بود ثبات خیلی خوبی هم نداشت آیا من من هم میتونم از باتری 24 استفاده کنم؟

سلام سید جان
مدارتونو با 24 ولت ببندید و علت اینکه مدار 18 ولت هست یا یه برادر تعمیر کار خونگی باطری نداشته بندازه یه کاری کرده صدای دستگاه در بیاد و یا از ترفند های فرو شندگانه که بعد از یه مدت میگن مدارتو بیار با یه مبلغ ناچیز تقویت کنیم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , saeedfirooz و 408 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure