نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان من الان فیلم رو دیدم حالا با حساب بی ثباتی باز من متوجه سنس مدار نشدم میشه بگید تو کدوم قسمت فیلم مدار شروع به سنس کرد این که همش ساز و دقول میزد گروه ارکستر بود؟ شوخی ناراحت نشی دوست عزیز ولی تو رو خدا ما رو سر کار نزار 70 مگابایت دانلود کردم الکی باز هم دستت درد نکنه ولی به این سنس نمی گن اخه همین طوری شانسکی بری حفاری باز امیدی وجود داره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 5:23pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
اساتید محترم سلام.مدار من تموم شده.ال سی دل بالا میاد .فقط مشکلم سنس مداره که اصلا سنس نمیکنه. کویل هم 1 و 2 اهم امتحان کردم ولی متاسفانه باز فرقی نکرد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 6:48pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mzzzzzzz نوشته است: اساتید محترم سلام.مدار من تموم شده.ال سی دل بالا میاد .فقط مشکلم سنس مداره که اصلا سنس نمیکنه. کویل هم 1 و 2 اهم امتحان کردم ولی متاسفانه باز فرقی نکرد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم شما tl431 رو تعويض كن و مقاومت 13 رو هم 680 اهم 2 وات بذار بايد سنس داشته باشي
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 7:28pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: اساتید محترم سلام.مدار من تموم شده.ال سی دل بالا میاد .فقط مشکلم سنس مداره که اصلا سنس نمیکنه. کویل هم 1 و 2 اهم امتحان کردم ولی متاسفانه باز فرقی نکرد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم شما tl431 رو تعويض كن و مقاومت 13 رو هم 680 اهم 2 وات بذار بايد سنس داشته باشي عزیز ممنون.مقاومت من 390 اهم 2 واتی هستش.آی سی 6 هم 3201 هستش.متاسفانه سنس ندارم اصلا.و دستگاه بعد از 10 ثانیه کار کردن متاسفانه پیام low battry میزنه و مجبور میشم دوباره تغذیه رو قطع و وصل کنم.حتی از منو گزینه lowbattry level رو روی 6 ولت تنظیم کردم ولی رفع نشد. ولتاژگیری هم انجام دادم اوکی بود.لطفا کمک
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:11pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mzzzzzzz نوشته است: مهدی نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: اساتید محترم سلام.مدار من تموم شده.ال سی دل بالا میاد .فقط مشکلم سنس مداره که اصلا سنس نمیکنه. کویل هم 1 و 2 اهم امتحان کردم ولی متاسفانه باز فرقی نکرد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم شما tl431 رو تعويض كن و مقاومت 13 رو هم 680 اهم 2 وات بذار بايد سنس داشته باشي عزیز ممنون.مقاومت من 390 اهم 2 واتی هستش.آی سی 6 هم 3201 هستش.متاسفانه سنس ندارم اصلا.و دستگاه بعد از 10 ثانیه کار کردن متاسفانه پیام low battry میزنه و مجبور میشم دوباره تغذیه رو قطع و وصل کنم.حتی از منو گزینه lowbattry level رو روی 6 ولت تنظیم کردم ولی رفع نشد. ولتاژگیری هم انجام دادم اوکی بود.لطفا کمک خداقوت دوست عزیز،اگه ولتاژها درسته واحتمالا درجایی اتصالی ندارید،ممکنه آیسی 3201 شما از همون مدلی باید باشه که جواب ندادومدل اصلیش رو استاد حمید چند صفحه قبل مشخصات وتصویرشو زحمت کشیدند قرار دادن!وads7816 درسته کمی گرونتره ولی مطمعن تره...
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:32pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
PEERE DANA نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: خداقوت دوست عزیز،اگه ولتاژها درسته واحتمالا درجایی اتصالی ندارید،ممکنه آیسی 3201 شما از همون مدلی باید باشه که جواب ندادومدل اصلیش رو استاد حمید چند صفحه قبل مشخصات وتصویرشو زحمت کشیدند قرار دادن!وads7816 درسته کمی گرونتره ولی مطمعن تره... ممنون عزیزم.متاسفانه چون من شهرستانم این آی سی رو به یه مغازه دار سفارش دادم تا از تهران واسم ردیف کنه و بدبختانه 3 تا هم سفارش دادم چون میخاستم واسه کلون هم ازش استفاده کنم دونه ای 13000 تومن ولی...به نظرتون تعویض tl431 نفشی داره؟جوان الکترونیک از طریق خرید از سایت آیابه شهرستان ارسال میکنه یا فقط واسه تهرانه؟
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:46pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mzzzzzzz نوشته است: PEERE DANA نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: خداقوت دوست عزیز،اگه ولتاژها درسته واحتمالا درجایی اتصالی ندارید،ممکنه آیسی 3201 شما از همون مدلی باید باشه که جواب ندادومدل اصلیش رو استاد حمید چند صفحه قبل مشخصات وتصویرشو زحمت کشیدند قرار دادن!وads7816 درسته کمی گرونتره ولی مطمعن تره... ممنون عزیزم.متاسفانه چون من شهرستانم این آی سی رو به یه مغازه دار سفارش دادم تا از تهران واسم ردیف کنه و بدبختانه 3 تا هم سفارش دادم چون میخاستم واسه کلون هم ازش استفاده کنم دونه ای 13000 تومن ولی...به نظرتون تعویض tl431 نفشی داره؟جوان الکترونیک از طریق خرید از سایت آیابه شهرستان ارسال میکنه یا فقط واسه تهرانه؟ خواهش میکنم عزیزم،اول بررسی کنید ودقیق با تصویر 3201 استاد حمید مقایسه کنید،بعدا مطمعن تر بریم سر قطعات دیگه گلم...
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 9:02pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
PEERE DANA نوشته است: mzzzzzzz نوشته است: خداقوت دوست عزیز،اگه ولتاژها درسته واحتمالا درجایی اتصالی ندارید،ممکنه آیسی 3201 شما از همون مدلی باید باشه که جواب ندادومدل اصلیش رو استاد حمید چند صفحه قبل مشخصات وتصویرشو زحمت کشیدند قرار دادن!وads7816 درسته کمی گرونتره ولی مطمعن تره...[//quote] خواهش میکنم عزیزم،اول بررسی کنید ودقیق با تصویر 3201 استاد حمید مقایسه کنید،بعدا مطمعن تر بریم سر قطعات دیگه گلم... تصاویر رو با آی سی 3201 خودم مطابقت دادم دقیقا یکیه.حتی آی سی رو هم عوض کردم باز نشد .واسه low battry هم درست شده فقط سنس ندارم.
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 9:12pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز آیا با بالا بردن عدد گارد هم سنس ندارید؟واگه پالس داشته باشین بانزدیک کردن گوش به سیم پیچ لوپ صدایی شنیده میشه وترانزیستور سه کمی گرم میشه!!وترانزیستورهای 1-2-5-6 چک کنین از لحاظ جهت پایه ها،وشایدنوعی گرفتین که ترتیب پایه هاش فرق میکنه!ودیودهای 7-8-9 از نظر سلامت وجهت بررسی کنید،اگرسالم نباشند احتمال سوختن آیسیهای 5-6 وجود دارد!واحتمال دیگه که شاید بهتون کمک کنه؛قبلا جریان کشی در مدار داشتید،وبدون اتصالی ممکن نیست،واگراین جریانکشی اضافی از قطعه ی عبور کنه داغ میشه ومعیوب میشه...وآیسی سه روهم چک کنی!واتصالی در لوپ وسیم کشی و...نداشته باشید.ومقاومت ها مقادیر درستی داشته باشن...
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:26pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان اول جا داره از مهندس حمید تشکر کنم بابت بهینه کردن این مدار...منم ساختم چنس رو و واقعا توی تست ها فعلا خوب بوده... امروز بعد از یک هفته تونستم ببرم بیرون دستگاه رو..فقط لوپ هنوز شیلد نشده.. دستگاه هم کامل توی جعبه بدون شیلد هست...توی خونه یک فیبر مسی 10*15 رو در 90 سنس میکنه و در 70 تقریبا تفکیک صداش در میاد..توی خونه باریر 2 و گارد هم 30 بیرون که تست کردم باز همین مقدار رو میزد ولی گارد پایین تر اومد که شد 24 و باز ر 90 سانتی سنس کرد...فیبر رو گذاشتم روی 20 سانت سنگ ساروجی که باز اونم توی 90 زد....تست بعدی که چند ردیف تابوک و اجر و ساروح با هم بود...اون بین 70-80 میزد.... دستگاه هم ثبات خوبی داشت ..همه تست ها هم با لوپ 36 انجام شده... امیدوارم مفید باشه واسه دوستان...این هفته تست توی خاک هم میگیرم... موفق باشید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 10:36pm |
|
|
|