نویسنده |
پیغام |
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mo.sanaiy نوشته است: سلام دوستان بنده جدیدا یک مشکلی پیدا کردم میشه محبت کنید کمکم کنید من زمانی که لوپ رو به مدار متصل می کنم ماسفت Q3 من به شدت داغ میکنه وبه طوری که اگه دستت بهش بخوره حتما می چسبه و مدار کار نمی کنه فکر می کنید مشکل از چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز:مسایلی که به گرم شدن Q3 تا حدودی منجر میشه،وشاید براتون مفید باشد:ترانزیستورهای 1-2 مربوط به طبقه درایو ماسفت 3هستند،واگر ترانزیستورهای c945 معیوب ویا نامرغوب باشند،ماسفت داغ میکنه وباطری زود خالی میشه...واگر با اتصال لوپ ماسفت سه داغ میشه وبا گارد بالا هم کار نکنه،احتمالا لوپ شما دارای اتصالی هست وبخصوص سیم های ورودی و...چک کنین،واگر یکی از مقاومتها ش کمتر از عدد اصلی ویا معیوب واشتباهی باشه ،ممکنه مدار تا حدودی کار کنه ولی داغ شدن قطعه وجریانکشی اضافی اتفاق میفته...
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 4:25pm |
|
|
mo.sanaiy
|
آقایون ذستتون درد نکنه مشکل رفع شد یک اتصالی بسیار کوچک در مدار وجود داشت یه عکس از مدارمم میزارم که برای بار دوم و بسیار تمیز تر و با قطعات مرغوب تر ساختم با اینکه لوپم خیلی کوچیکه و سیماش جالب نیست و فقط به جهت تست ساخته شده ولی ثبات خیلی خوب و برد قابل قبولی داره ممنون از همتون به خصوص آقا حمید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 4:39pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mo.sanaiy نوشته است: :x آقایون ذستتون درد نکنه مشکل رفع شد یک اتصالی بسیار کوچک در مدار وجود داشت یه عکس از مدارمم میزارم که برای بار دوم و بسیار تمیز تر و با قطعات مرغوب تر ساختم با اینکه لوپم خیلی کوچیکه و سیماش جالب نیست و فقط به جهت تست ساخته شده ولی ثبات خیلی خوب و برد قابل قبولی داره ممنون از همتون به خصوص آقا حمید خواهش میکنیم ،خسته نباشین،دوست عزیز آیا سیم مورد استفاده مفتوله ویا افشان معمولی؟واهم وقطر سیم پیچ،...وسکه رو چندسانت وگارد وباریر رو که جواب داده لطفا بفرمایید...
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 6:23pm |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
دوستان من مدارو ساختم و ولتاژ گیری هم کردم که درست بود ولی آی سی ATMEGA رو که جا زدم اول ال سی دی روشن نشد و بعد از دو سه بار قطع باطری روشن شد ولی کارکترهای نامفهوم نشون میده . آی سی رو هم دادم بیرون پروگرام کردن و فیوزبیت ها رو هم نشونش دادم و گفتم به این صورت باشه . الانم باز دو سه بار باید قطع و وصل کنم تا ال سی دی روشن بشه .بنظرتون میتونه از پروگرام کردن باشه . البته باطری هم فعلا نداشتم از پاور کامپیوتر استفاده میکنم . یه باطری دریل شارژی هم دارم که 14.4 هست آیا میشه از اون استفاده کرد ؟
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 7:14pm |
|
|
mo.sanaiy
|
saeedzz21 : اگه وقتی روشن میکنی صدای بوق دستگاهت در میاد و بعد یه بوق کوتاه شروع به بوق ممتد میکنه که احتمالا سیمای ال سی دیتو اشتباه زدی وگرنه یا چپه گذاشتی سوخته یا به احتمال 90 درصد فیوزبیتاتو اشتباه پروگرم زدند
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 7:26pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
saeedzz21 نوشته است: دوستان من مدارو ساختم و ولتاژ گیری هم کردم که درست بود ولی آی سی ATMEGA رو که جا زدم اول ال سی دی روشن نشد و بعد از دو سه بار قطع باطری روشن شد ولی کارکترهای نامفهوم نشون میده . آی سی رو هم دادم بیرون پروگرام کردن و فیوزبیت ها رو هم نشونش دادم و گفتم به این صورت باشه . الانم باز دو سه بار باید قطع و وصل کنم تا ال سی دی روشن بشه .بنظرتون میتونه از پروگرام کردن باشه . البته باطری هم فعلا نداشتم از پاور کامپیوتر استفاده میکنم . یه باطری دریل شارژی هم دارم که 14.4 هست آیا میشه از اون استفاده کرد ؟ دوست عزیز خسته نباشیداحتمالا میکرو سالمه ودرست پرو گرام شده.،مشکل مدارتون از تغذیه پاورکامپیوتر میتونه باشه...وشباهت زیادی به زمانیکه برای تغذیه چنس از باطری لیتیوم پلیمر استفادهدمیکنیم داره .ودارای مدار حفاظت شده است ویا آمپرش ضعیفه،ودر موقع استارت بخاطر خازن های الکترولیت چنس دوچار مشکل میشه وباید چند بار روشن وخاموش کنید تا بالا بیاد ،اونم با کارکترهای غیرعادی!چرا از باطری استفاده نمیکنید،؟با همون باطری میشه ،بشرطیکه از 7662 در مدار استفاده کرده باشین...واگه از پاور باشه مشکلتون درست میشه...
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 7:46pm |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
از باطری هم استفاده کردم ولی متاسفانه همونطور بود خودم احتمال میدم از سوکت نظامی آی سی باشه چون آی سی خیلی شل داخلش قرار میگیره .
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 7:52pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
saeedzz21 نوشته است: از باطری هم استفاده کردم ولی متاسفانه همونطور بود خودم احتمال میدم از سوکت نظامی آی سی باشه چون آی سی خیلی شل داخلش قرار میگیره . دوست عزیز سوکت نظامیکه باید به سختی بره...اونم 28پایه...اگه اینطوره ؛پایه های اتمگا رو به آرامی به بیرون یا داخل کمی خم کنید تا موقع نصب تماس پایه ها بخوبی برقرار بشه...
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 8:00pm |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
والا با لطف و عنایت برادران چینی سوکت نظامی هم بصورت وارفته گیر ما اومد . اینکارم کردم ولی بازم جواب نمیده , فردا برم یه سوکت معمولی بگیرم تست کنم . اگه بخوام پروگرامر درست کنم , کدوم پروگرامری که دوستان گذاشتن جواب میده برای این آی سی ؟
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 8:12pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
saeedzz21 نوشته است: والا با لطف و عنایت برادران چینی سوکت نظامی هم بصورت وارفته گیر ما اومد . اینکارم کردم ولی بازم جواب نمیده , فردا برم یه سوکت معمولی بگیرم تست کنم . اگه بخوام پروگرامر درست کنم , کدوم پروگرامری که دوستان گذاشتن جواب میده برای این آی سی ؟ ندیدم چی گذاشتن دوستان،ولی برای این آیسی پروگرامر نوع AVR مناسبه...
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 8:25pm |
|
|
|