انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 1:56am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 294 , 295 , 296 , 297 , 298 , 299 , 300 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید خسته نباشید
فاز جدید تغییرات مدار چنس رو اعلام نمیکند ؟
آخرین پیشنهادتون در قسمت لوپ ، چه سایزی هست ؟
مهندس لطفا بفرمایید برای لوپ 1در 1 به نتایجی رسیدید .
ممنون

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 20 اردیبهشت1393 - 10:11pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار جان دیگه همه تغییرات رو اعلام کردیم! نکته ای نمونده بود که بررسی نکرده باشیم. البته بعضی دوستان نکاتی رو گاهی مطرح میکنن که نمیدونم چرا فقط خودشون ازش جواب میگیرن و بنده نتونستم در موردش به نتیجه ای برسم!
پیشنهاد من در زمینه لوپ سایز 60 هست. اگر امکانش رو داشته باشین هر چه بزرگتر بسازین خب طبیعتا برد بیشتری میگیرین. شرط موفقیت در لوپ بزرگ هم بنظر من کمتر گرفتن تعداد شیارهاست. آخرین پیشنهاد مهم بنده در زمینه لوپ استفاده از سیم افشان بجای سیم لاکی هست! یعنی سعی کنین از سیم لاکی دیگه استفاده نکنین. شما از هر نوع سیم افشان حتی سیم برق اگر بجای سیم لاکی استفاده کنین نتیجه بسیار بهتری بدست میاد! توجه داشته باشین از نظر ظرفیت تفاوتی در فرمول بوجود نمیاد. اما از نظر مقاومت کافیه ضخامت مغزی سیم افشان با سیم لاکی که قبلا استفاده میشده یکی باشن.
در خصوص لوپ 1 در 1 هنوز تلاشی انجام نشده! اگر معمولی بخواین بسازین که چند بار عرض کردم و نکته خاصی نداره.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 6:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
هشیار جان دیگه همه تغییرات رو اعلام کردیم! نکته ای نمونده بود که بررسی نکرده باشیم. البته بعضی دوستان نکاتی رو گاهی مطرح میکنن که نمیدونم چرا فقط خودشون ازش جواب میگیرن و بنده نتونستم در موردش به نتیجه ای برسم!
پیشنهاد من در زمینه لوپ سایز 60 هست. اگر امکانش رو داشته باشین هر چه بزرگتر بسازین خب طبیعتا برد بیشتری میگیرین. شرط موفقیت در لوپ بزرگ هم بنظر من کمتر گرفتن تعداد شیارهاست. آخرین پیشنهاد مهم بنده در زمینه لوپ استفاده از سیم افشان بجای سیم لاکی هست! یعنی سعی کنین از سیم لاکی دیگه استفاده نکنین. شما از هر نوع سیم افشان حتی سیم برق اگر بجای سیم لاکی استفاده کنین نتیجه بسیار بهتری بدست میاد! توجه داشته باشین از نظر ظرفیت تفاوتی در فرمول بوجود نمیاد. اما از نظر مقاومت کافیه ضخامت مغزی سیم افشان با سیم لاکی که قبلا استفاده میشده یکی باشن.
در خصوص لوپ 1 در 1 هنوز تلاشی انجام نشده! اگر معمولی بخواین بسازین که چند بار عرض کردم و نکته خاصی نداره.

حمید جان , سیم افشان بار روکش استفاده بشه یا بدون روکش ؟ اگه روکش دار باشه خاصیت دی الکتریک بالا نمیره ؟ تشکر

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 8:43am
مدیر کل
مدیر کل

اتفاقا نصف مزیت سیمهای افشان به همینه که روکش ضخیمی دارن! در واقع روکش ضخیم این سیم ها نسبت به لاک ظرفیت خازنی رو خیلی پایین تر میاره. چون اصل قضیه فاصله مغزی سیمهاست که با سیم روکشدار این فاصله بیشتر میشه و بهتره. حالا اگر از سیم تفلون استفاده بشه که دیگه خیلی بهتر میشه.
اتفاقا یکی از دوستان چند روز قبل به من گفت با سیم افشان که برای بلندگوی ماشین استفاده میشه لوپ 60 رو درست کرده و گارد تا 20 پایین اومده و برای لوپ 90 هم ظاهرا گارد 24 جواب داده! این نشون میده که سیم افشان با روکش ضخیم خیلی بهتر جواب میده. وگرنه شما با سیم لاکی اگر لوپ 90 تخت عنکبوتی رو بسازین امکان نداره گارد پایین 30 باشه!
مزیت دیگه سیم افشان نرم بودنش هست که باعث میشه بشه تعداد شیارها رو کمتر گرفت و نظم سیمها هم بخوبی حفظ میشه. در صورتیکه سیم لاکی حالت مفتولی داره و هر کارش بکنین کمی کج و کوله از آب در میاد.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
اتفاقا نصف مزیت سیمهای افشان به همینه که روکش ضخیمی دارن! در واقع روکش ضخیم این سیم ها نسبت به لاک ظرفیت خازنی رو خیلی پایین تر میاره. چون اصل قضیه فاصله مغزی سیمهاست که با سیم روکشدار این فاصله بیشتر میشه و بهتره. حالا اگر از سیم تفلون استفاده بشه که دیگه خیلی بهتر میشه.
اتفاقا یکی از دوستان چند روز قبل به من گفت با سیم افشان که برای بلندگوی ماشین استفاده میشه لوپ 60 رو درست کرده و گارد تا 20 پایین اومده و برای لوپ 90 هم ظاهرا گارد 24 جواب داده! این نشون میده که سیم افشان با روکش ضخیم خیلی بهتر جواب میده. وگرنه شما با سیم لاکی اگر لوپ 90 تخت عنکبوتی رو بسازین امکان نداره گارد پایین 30 باشه!
مزیت دیگه سیم افشان نرم بودنش هست که باعث میشه بشه تعداد شیارها رو کمتر گرفت و نظم سیمها هم بخوبی حفظ میشه. در صورتیکه سیم لاکی حالت مفتولی داره و هر کارش بکنین کمی کج و کوله از آب در میاد.

سلام مهندس عزیز
ببخشید منظور اون دوست عزیز استفاده از این نوع سیم بود که تصویرشو زدم
پیوست:
untitled.png

میشه بفرمائید برای لوپ 60 چند متر از این سیم نیازه و چند دور باید زد؟
در مورد لوپ 1*1 که با کابل دوستان درست کرده بودن مهندس شما تست فرمودید؟آیا با اون نوع کویل میشه تفکیک درستو حسابی داشت؟
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 11:22am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون. بله چنین سیمی هم مناسب هست. فقط باید به صورت تک رشته در بیاد. یعنی دو رشته سیم رو از هم جدا کنین و یک رشتش رو استفاده کنین.
برای سایز های لوپ متوسط یا بزرگ تعداد دور ها همون هست و تفاوتی نمیکنه. متراژ سیم مصرفی هم همونقدر میشه. مثلا برای لوپ 60 بین 35 تا 40 متر سیم لازم هست.
بنده لوپ 1 در 1 رو تست نکردم. خیر بنظر من با اون لوپ تفکیک در حد مطلوبی نمیتونه باشه.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 12:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خیلی ممنون. بله چنین سیمی هم مناسب هست. فقط باید به صورت تک رشته در بیاد. یعنی دو رشته سیم رو از هم جدا کنین و یک رشتش رو استفاده کنین.
برای سایز های لوپ متوسط یا بزرگ تعداد دور ها همون هست و تفاوتی نمیکنه. متراژ سیم مصرفی هم همونقدر میشه. مثلا برای لوپ 60 بین 35 تا 40 متر سیم لازم هست.
بنده لوپ 1 در 1 رو تست نکردم. خیر بنظر من با اون لوپ تفکیک در حد مطلوبی نمیتونه باشه.

خیلی ممنون از راهنماییتون @};- @};- @};- @};-

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خداقوت دوستان؛همانطور که قبلا هم با تست اعلام کرده بودم،سیم مرغوب افشان نقره اندود ،گارد لوپ تخت دوطرفه 52cm *15 عدد ولوپ چهل وهشت سانتی معمولی گارد ده بدست اومده بود ...نتیجه بهتری از لحاظ،پایین ترین عدد گارد وکمترین صدای نویز وحتی سنس قویتر طلا رو داره...ودر پیچیدن لوپ روی قالبش منظم تر در میادوبسته به ضخامت روکش سیم افشان فاصله بین دورها دقیق تر در میاد...!وپیشنهاد:با توجه به در دسترس بودن در بازار بنظرم از لحاظ کیفیت وخلوص مس بکار رفته وروکش ضخیم تر از جنس تقریبا شبیه به کش سرم ولایه بیرونی هم از جنس الیاف نخ نسوز میباشد که بنام سیم نسوز هم در سایز های مختلف ودونوع مفتول وافشان ،موجود هست.وبا این شرایط سیم نسوز نوع افشان آیا نمیتونه گزینه مناسبی برای لوپ چنس باشد؟

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:26pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون PEERE DANA عزیز. بله بنده هم با نظر شما موافق هستم. البته تفاوت بین این چند گزینه که شما فرمودین دیگه آنچنان زیاد نیست. اما سیم لاکی از هر نظر کیفیتش خیلی پایین تر هست. حالا اگر سیم افشان دارای روکش غیر پلاستیکی مثل تفلون یا نخ نسوز باشه باز هم نتیجه کمی بهتر میشه.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 1:40pm

سلام اساتید گرام ازتون مشورت و کمک می خوام به نظر شما این سیم افشانی که عکسشو قرار دادم برای لوپ 60 مناسب هست قطرش با لاک دورش حدود 2 میل هست و بدون لاک حدود 1.1 میل اگر مناسب هست چند متر و چند دور و چه نوع پیچیدنیو پیشنهاد می کنید مسطح و دوتکه و یا به صورت عادی پیچیده بشه ؟؟ :) :-*

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 اردیبهشت1393 - 3:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 294 , 295 , 296 , 297 , 298 , 299 , 300 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 486 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure