نویسنده |
پیغام |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
در ضمن اون ابعاد فلزی که شما فرمودین چون جنسشونم از گالوانیزه هست باید با لوپ 1 در 1 حد اقل از 3 متری راحت سنس کنه اونم در زیر خاک لوپ منم در اون تستی که گفتم 1 در 1 بود موفق باشید
gladyator_089
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 1:10pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
آقا مهدی و گلادیاتور جان دستتان درد نکنه بابت راهنمایی
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 5:53pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام جناب جعفر اصلا همچین چیزی که اون طرف به شما گفتن صحت نداره نه تنها در مورد این فلزیاب بلکه در مورد تمامی فلزیابها اگه اونجوری بود که که دیگه فلزیابی معنایی نداشت و هیچ فلزیابی کار نمیکرد بنده خودم بشخصه این مورد شما رو تست کردم با انواع فلزیابها و فلزیاب tl یه سینی 33 سانتی رو از عمق تقریبا 2 متری به وضوح سنس کرد با اینکه خاکش هم اصلا تا به حال دست نخورده بود و من از یه چاله دیگه تونل زده بودم سلام بله حرفهای شما درسته
|
دوشنبه 19 خرداد1393 - 1:03pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
ممنون مهدی جان ما شاگرد شماییم
gladyator_089
|
دوشنبه 19 خرداد1393 - 3:48pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: ممنون مهدی جان ما شاگرد شماییم سلام شما اختیار داری شما استادی
|
دوشنبه 19 خرداد1393 - 6:10pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: سلام دوستان عزیز یک سوال دیگه داشتم . من یک ورق فلزی 40 در80 ( ورق قفسه ) را زیر یک قنات گذاشتم با لوپ یک در یک که از روش رد شدم اصلا دسگاه نگرفت با این که عمق خاک 1/5 متر بود و روش نیم متر هم فضای خالی بود , با فروشنده که صحبت کردم گفت که چون خاک دستی نبوده و شما زیر قنات گذاشتی دسگاه نفوذ نمیکنه برای همین نتونستی ورق را بگیری. میگفت باید یک چاله عمود بکنی و فلز بذاری زیرش تا دسگاه بتونه نفوذ کنه و اون را بگیره. حالا سوال من اینه آیا این تی ال هم عملکردش اونجوری هست یا این که نه و اگه زیر قنات ورق را بذارم ,دسگاه نفوذ داره و ورق را سنس میکنه. سلام جعفر جان با دلتا که تست کردم فلز رو زیر سنگ هم سنس میکرد شما به اون یارو بگو مرد حسابی سینگاله باید نفوذ کنه شلنگ نیست که بگی تو خاک نرم یا دستی باید نفوذ کنه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 20 خرداد1393 - 11:48pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
اسد جان اون نقطه زن الان یک سال و نیم میشه کنار گذاشته ام. سه سال پیش من هفت تمنی بهش پول دادم . این ضرر کردن هم جزعی از این کاره . مشکل من این بود که هیچ کسی نداشتم که راهنماییم کنه . همین الان هم تو شهر ما من کسی را نمیشناسم که از دسگاه و آثار سر در بیاره . تو دوستانم هم حرفه ای شان منم!? در هر صورت از نظرتان ممنونم. یه سوال دیگه یک فلز یک در یک تو عمق سه متری آیا حجم میده یا این که نه و فقط رو خود فلز بوغ میزنه. و عکس العمل تی ال برای یک فلز قدیمی تو عمق سه متری چطوره. با تشکر فراوان.
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 9:34am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا جعفر فلز قدیمی رو خیلی خوب جواب میده چون فلز قدیمی تا یه یک متر بالاتر از خودش میدان مغناطیسی ایجاد میکنه که دستگاه اول اون رو میزنه و این هم بگم اگه بتونی این دستگاه رو با ثبات درست کنی در صورت بوق زدن میتونی صد در صد بهش اعتماد کنی فلز یک در یک رو راحت تو 3 متر سنس میکنه فک کنم عقربه میتر هم تا نزدیک 5 بیاد
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:41am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
هدایتی جان دست گلت بابت راهنمایی درد نکنه , من از ساختنش چیزی بلد نیستم , الکترونیکم در حد لحیم کردنه, یکی از دوستان داره زحمت درست کردنشو میکشه. همین جا جا داره از زحمت که ایشان ودیگر دوستان میکشند تشکر فراوان داشته باشم. .
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 12:57pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم من هر کاری از دستم بر بیاد براتون انجام میدم باور کنید از وقتی که قطعه فروشی زدم یک ساعت هم استراحت ندارم از یک طرف پروگرام کردن ای سی ها وقت منو گرفته ار یک طرف هم رسیدن به سفارشات مشتری اگه در روز چند ساعتی نیام سایت دلم میگیره چون در جمع دوستان بودن یه چیز دیگست فقط فرکانس مدارتون رو یا روی 150 بزارید یا روی 240 بعد نباید سیمی ازاد باشه تو جعبه همه رو با چسب گرم عایق کنید و زیر فیبر هم باید تمیز مونتاز بشه و قلع مردگی نداشته باشه یه سری از کارها رو هم میتونید خودتون انجام بدین تا مدارتون به ثبات برسه من که مال خودم رو حسابی عایق کرده بودم و سیمی ولو نبود تو جعبه و زیر فیبر رو هم حسابی عایق کردم و تک تک قطعات رو سفارش خارج داده بودم تا خطا نداشته باشن و خدا رو شکر خیلی خوب از اب در اومدش
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 1:07pm |
|
|
|