ناصر جان شما هم که باز شلوغش کردی! در مورد MDL یا بقیه مدارات چه ربطی وجود داره که همش مقایسه میکنین؟ مگه هر فلزیابی صداش شبیه اون یکی باشه سیستمش هم همونه؟! خب خیلی سادست ممکنه از سیستم بوق مشابهی استفاده کرده باشن! مگر کلا چند مدل بوق میشه درست کرد؟
از نظر فلزیابی هم که دیگه پالسی پالسیه! همشون قسمت نوسانساز و پالس و گیرنده و انتگرال گیر در مورد نوع انالوگ رو دارن. حالا اینم همونه! قدرتی هم که براش نوشته شده چیز غیر عادی نیست. با خیلی پالسی ها من همین میزان قدرت رو دیدم و برای همین عرض میکنم زیاد فرق نمیکنن. حالا این فرکانس پایین 66 هرتز ؛ چون مدار از ابتدا بر اساس همین فرکانس طراحی شده میتونه نکته مثبتش باشه. در واقع همیشه هم فرکانس پایین مزیت نیست! ولی برای کار توی خاک ایران و اون هم در عمق و برای دفینه یابی کلا فرکانس پایین فاکتور خوبیه. در عین حال مصرف باطری هم پایین میاد که نوشته شده بین 50 تا 100 میلی آمپر هست! ابن برای 66 هرتز اصلا مصرف باطری کمی نیست و میشه گفت تقریبا قدرتی هم کار میکنه!
پیشنهاد میکنم اگر داستان اون اتوترانس و نحوه ساخت یا تهیش روشن شد یکی از دوستان زحمت ساخت و تست مدار رو بکشه. توضیحات مجله هم واقعا در حد خوبی هست! این خودش فاکتور مهمیه. چون اکثر مدارات توضیح اینجوری ندارن و ممکنه دوستان حین ساخت گرفتار بشن!