ممنون جناب ganbari عزیز.
در خصوص اصول کاری یک تقویت کننده تفاضلی هر چند کاملا حق با شماست اما اولا در عمل اوضاع عملکرد یک آپ امپ اونطور که فکر میکنین ایده ال نیست و در ثانی اصولا نویز 50 هرتز که از طریق لوپ وارد میشه در دو سر لوپ یکسان نیست!!!
من روی این موضوع قبلا هم کار کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که امکان حذف نویز بصورت تفاضلی برای سیگنال لوپ وجود نداره. طبیعتا ما بحثی روی نویز ورودی آپ امپ درون مدار نداریم چون اصولا میزانش در حدی نیست که در نتیجه فلزیابی به حساب بیاد!
در مورد تقویت کننده ابزار دقیق هم شما میتونین تجربیات خودتون رو در قالب مدارات علمی و آموزشی دیگری در انجمن ارائه بدین تا قابل استفاده باشه. ولی از نظر من بحث نوع تقویت کننده هیچ ارتباطی با نویزی که بهرحال لوپ جذب میکنه نداره! وقتی لوپ نویزی رو گرفت دیگه نوع تقویت کننده چندان مهم نیست و فقط بحث نوع فیلترهای حذف اهمیت داره که در عین آسیب حداقلی به سیگنال اصلی بتونه نویز رو تا حد ممکن تضعیف کنه. این هم مطلبی بوده که بنده برای هر دو طیف فرکانس بالا و پایین نویز در این مدار در نظر گرفتم. هر چند فیلتر ها بسیار ساده هستن اما تمرکز بنده هم چنان که از شکل کار بر میاد روی سادگی قسمت سخت افزاری بوده تا شانس جوابگیری همگانی از طرح تا حد ممکن افزایش پیدا کنه.
در خصوص حذف حداکثری نویز به این نکته اشاره کنم هر چند گاهی و تحت شرایطی این موضوع اهمیت پیدا میکنه ولی عملا برای کار روی زمین نمیشه به برد بیشتری رسید! چون تغییر فاصله لوپ از زمین و حرکت لوپ و حتی عبور میدانهای مغناطیسی زمین از داخل لوپ که خودش باعث تولید نوعی نویز میشه همگی تاثیر گذار هستن و همه اینها رو بواسطه مدار یا نرم افزار نمیشه حذف کرد.