نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
دوستان این پی سی بی قطعا اشکال داره و یکی دو تا هم نیست! بنظر نمیاد به این شکل بشه از مدار جواب گرفت. البته من اعتقادم اینه که پالسی ها خیلی با هم فرقی ندارن. این یکی که دیجیتال هم نیست! پس اگر قرار باشه فیبر هم زده بشه شاید ارزششو نداشته باشه! چون مدارات پالسی زیادی حتی از نوع دیجیتال و با تکنولوژی بالاتر و جدیدتر هم وجود دارن که پی سی بیشون هم درسته حالا شاید ساختشون سخت تر باشه یا قطعشون سخت گیر بیاد. بهرحال دیگه میل خود دوستان هست. کسی اگر در توانش هست و وقتشو داره شماتیک دستی رو اول با شماتیک چاپ شده باید مقایسه کنه ببینه توی خود این شماتیکها تفاوتی نباشه. بعدش هم از روی شماتیک باید مدار به داخل پروتئوس یا پروتل برده بشه و کم کم براش فیبر درست کنین! علیجان در مورد توباکس شما لطف دارین. کلا پی سی بی اون هم اونجور که ما میخواستیم نشد چون هم عجله ای شد و هم بعدا تغییراتی مثل مبدل لازم شد که کار رو پیچیده کرد. بهرحال این کار وقت و انرژی زیادی میگیره و من هم فرصتش رو ندارم و سرم شلوغه خودتون یه فکری بکنین!
|
دوشنبه 9 تیر1392 - 2:35am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
دوستان تویکی ازسایتهای خارجی خوندم که این فلزیاب یک فلز20*20رادرفاصله یک متری میتونه سنس کنه وازنظرعملکردازدلتابهتره
|
یکشنبه 16 تیر1392 - 9:31am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام از دوستان كسي پي سي بي رو چك نكرد؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 7:49am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
کسی نتونست چک کنه این اقای ساشو رو دست کم نگیریدآا این مدارش وقتی از دلتا بهتر باشه با یه تبدیل اتگنالوگ به دیجیتال مدار بردش بیشتر هم میشه.خواهشا کسی وقتشو داره کوتاهی نکنه.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
جمعه 28 تیر1392 - 1:20pm |
|
|
maysam
|
پس چی شد پی سی بی حل نشد
|
شنبه 28 تیر1392 - 3:04am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
maysam نوشته است: پس چی شد پی سی بی حل نشد دوستان ما که وارد نیستیم اگه قرار اتفاقی تو این سایت بیفته برای یه نقطه زن نیازمند همکاری دوستان صاحب نظر هست ، الان هم دوتا از دوستان بزرگوار اقا ناصر و اقا ارش مشغول کار روی دوتا مدار مختلف هستن ، بقیه دوستان که تو الکترونیک وارد هستن لطفا جهت بررسی این مدار یه کاری بکنن ، دس رو دس گذاشتن کاری رو حل نمیکنه ، من فردا هر دو شماتیک رو پرینت میگیرم ببینم میتونم بررسیش کنم
|
شنبه 29 تیر1392 - 10:06pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
من دارم بررسی میکنم به اطلاعتون میرسه
|
یکشنبه 30 تیر1392 - 1:03pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
حمید جان بررسی شد یه نگاه بندازید.دوستان اگه میتونن بی زحمت خودشونم یه نگاه بندازن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 12:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
محمد جان واقعا خسته نباشی. فقط این نکته رو عرض کنم که مدار زمین مثبت هست! دیگه خودت حساب کن کجاها اشتباه کردی!
|
دوشنبه 31 تیر1392 - 1:55pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
بچه ها اینم شماتیک مدار خواهشا اگه کسی وارده کمک کنه چون مدار قوی هستش وحساسیت خوبی داره و بقول حمید جان جزو بهترینهاست این شماتیک مدارو دوسته گلم ارتین کشید و بدونید کار خیلی سختیه ومن اینجا ازش تشکر میکنم شماتیک بالارو که پست قبله با شماتیک دستی مقایسه کردم و قسمتهایش که شبیه نبودو و شک داشتم دورش خط کشیدم www.felezjoo.com/download/file.php?id=4092
|
سه شنبه 1 مرداد1392 - 10:23pm |
|
|
|