نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
داداش بهرام عزیز عمق کلی رو نمی دونم ولی همین الان دارم قطعات رو لیست میکنم تا از جوان ثبت سفارش بکنم ایشالا اواخر هفته بعد تمام نتایج رو همینجا میزارم شاید هم یه تایپیک جدید با اجازه حمید آقا براش باز کنم چون موضوعش با این تایپیک یکی نیست موفق باشید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 10:13pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
امیدوارم موفقیت سرلوحه بچه های انجمن ما باشه منم بیکار نمیشینم قطعاتش رو دارم جز ترانزیستورها که مشابهاتش باید باشه فقط یک کمی به شماتیک مشکوکم البته اگه مدار کار کنه یک ایده واسه راه انداز درایو کویل دارم تا قدرت بره بالا فقط باید دید مدار کار میکنه یا نه ...یا علی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 11:03pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان از نظر کار کرد شما مطمئن باش من خودم همین شماتیک رو به یکی از دوستام دادم اونم از رو همین شماتیک وفیبری که براش داده بودم ساخت و گفت در همون استارت اول بدون هیچ مشکلی مدار بالا اومد که من بعدا تستش رو از نزدیک دیدم البته من در مورد همین مدار چند وقت پیش با حمید آقا صحبت کردم که ایشون اینطور فرمودن این مدار جزو مدارهای هتسش که به درد سکه یابی میخوره از چنس چیزی حدود 20 در صد قدرتش زیاده ولی تفکیک نداره
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 12:49am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
مرصی کاوشگر جان...میشه ازتون خواهش کنم pcb رو اپ کنین....به امید خدا منم میسازمش
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 24 بهمن1392 - 6:13pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام
از دوستان کسی میتونه پارت لیست قطعات این مدار را اینجا قرار بده؟منظورم این مداری که با اتمگا32 ساخته شده است. آیا میشه این مدار را بدون فیبر دورو وفقط با تک رو مونتاژ کرد؟
ممنون
|
پنج شنبه 30 بهمن1392 - 3:20am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من این مدارو ساختم ولی مشکل داره میکرو درست پرگرام کردم فیوز بیتهام درسته ولی رو صفحه دو یا یه ردیف مربع یاد و با زدن دکمه ها نور lcd خاموش و روشن میشه که نشون میده پراگرام درست انجام شده ولی 78l05 هم داغ میکنه بد جور و ای سی adg444 گرم میشه که طولانی مدت نمیشه روشنش بزارم.کسی میتونه کمکم کنه؟ اینم pcb که من استفاده کردم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 25 فروردین1393 - 10:18pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
میکرو فقط رو کریستال خارجی تنظیم کن به جای دیگه دست نزن....ببین اتصالی نداشته باشی قبل از این که میکرو رو نصب کنی ولتاز رگلاتور بگیر اگه درست بود وداغ نکرد جاهای دیگه رو باید چک کنی... بدون این که کویل وصل کنی ببین میکرو درست کار میکنه بعد برو سراغ طبقه بعد یک عکس هم از نمای پشت وروی مدارت بزار
|
سه شنبه 26 فروردین1393 - 7:57pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
آقا محمد من هم همین مدار رو با همون فیبر زدم سر لوپ 10.9 ولت ولتاژ دارم فرکانس سر لوپ هم 197 هرتزه همه چیز هم درسته قطعه ای هم داغ نمیکنه ولی با تمام این تفاصیر اصلا سنس نداره نمیدونم مشکل از کجاست کسی میتونه منو هم راهنمایی کنه؟
|
چهارشنبه 27 فروردین1393 - 5:39am |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
اقا بهرام چه جوری رو کریستال بیرون تنظیم کنم بدون میکرو داغ نمیکنه کاوشگر جان شما mcp3201 عوض کنی درست میشه
|
چهارشنبه 27 فروردین1393 - 6:02pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
mamad13 نوشته است: اقا بهرام چه جوری رو کریستال بیرون تنظیم کنم بدون میکرو داغ نمیکنه کاوشگر جان شما mcp3201 عوض کنی درست میشه باشه آقا محمد پس دوباره باید بگم از تهران برام بفرستن اگه راه افتاد نتیجه رو اعلام میکنم
|
چهارشنبه 27 فروردین1393 - 7:33pm |
|
|
|