انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:16pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
منظور از نمایشگر تصویری استفاده از سخت افزارهایی برای تحلیل نرم افزاری اطلاعات خروجی می باشد که هنوز سخت افزار خواستی مد نظر نیست
من نوع فلزی 2n3055 رو امتحان کردم شما دوست خوبم نمونه پلاستیکی رو تست و مقایسه کنید و به اطلاع عموم برسونید
برای ترانزیستور 1 همون 321 رو استفاده کنید با 2n2904 شرایط عجیبی به وجود میاد و مثلا کلا سنس آهن از بین میره که فکر کنم در صورت نصب این ترانزیستور مدار آنالیزور خوبی باید برای خروجی تعریف بشه که دارم روش کار میکنم
موفق باشید

یکشنبه 25 خرداد1393 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مصرف مدار ال سی دی90میلی آمپر در ساعت میباشد که چیز خواستی نیست

یکشنبه 25 خرداد1393 - 8:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد رستم سلام من اهممتری داشتم که روش فرکانس متر داشت حالا تعمیرش کردم میخوام بفهم که فرکانس مترش داره دقیق کار میکنه روی چی تستش کنم ایا روی برق شهر 50 هرتس هست ازمایش کنم کار معقولیه برای گرفتن فرکانس کاری دستگاه پروپها رو به چی وصل کنم تشکر فکر کنم باید فرکانس کاری دستگاه روی 150 بهترین نفوذ داشته باشه متاسفانه این مدار به علت سهل انگاری من و دوستان خاموش شده دقیقا مثل مدار اول شما که ارایه کرده بودید درستشس کرده بودم از مثل مدار اقا هدایتی کار میکرد شاید بعضی قسمتهاش بهتر مثلا تکفیکش که وقتی ویومترش روی وسط کار میذاشتی وقتی اهن بود روی به جلو صداش شدت میگرفت ولی روی طلا واستیل خالص برعکس میشد خدای پایداری بود اصلا به زمین حساسیتی نداشت اگه روی 20 سانتی بالانس میکردی روی زمین میذاشتی فرقی نمیکرد وضوع کامل صدا به راحتی کوچکترین تیک تیک میشنوی البته مدار اقا هدایتی قشنگ داره کار میکنه مدار اقا هدایتی نفوذش بسیار بالا است حتی پشت سنگ رو میزنه مشکل صدا داشت با یه بیزر خوب حل شد مشکل یه کم ناپایداری داره فکر کنم از نزدیکی مدار باشه باید زیرمدار رو با لاک بپوشانیم زیرا مدارچند قسمت بسیارکلفت داره که داره به قسمتهای دیگه نویز پرتاب میکنه

یکشنبه 25 خرداد1393 - 10:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مقدسی نوشته است:
استاد رستم سلام من اهممتری داشتم که روش فرکانس متر داشت حالا تعمیرش کردم میخوام بفهم که فرکانس مترش داره دقیق کار میکنه روی چی تستش کنم ایا روی برق شهر 50 هرتس هست ازمایش کنم کار معقولیه برای گرفتن فرکانس کاری دستگاه پروپها رو به چی وصل کنم تشکر فکر کنم باید فرکانس کاری دستگاه روی 150 بهترین نفوذ داشته باشه متاسفانه این مدار به علت سهل انگاری من و دوستان خاموش شده دقیقا مثل مدار اول شما که ارایه کرده بودید درستشس کرده بودم از مثل مدار اقا هدایتی کار میکرد شاید بعضی قسمتهاش بهتر مثلا تکفیکش که وقتی ویومترش روی وسط کار میذاشتی وقتی اهن بود روی به جلو صداش شدت میگرفت ولی روی طلا واستیل خالص برعکس میشد خدای پایداری بود اصلا به زمین حساسیتی نداشت اگه روی 20 سانتی بالانس میکردی روی زمین میذاشتی فرقی نمیکرد وضوع کامل صدا به راحتی کوچکترین تیک تیک میشنوی البته مدار اقا هدایتی قشنگ داره کار میکنه مدار اقا هدایتی نفوذش بسیار بالا است حتی پشت سنگ رو میزنه مشکل صدا داشت با یه بیزر خوب حل شد مشکل یه کم ناپایداری داره فکر کنم از نزدیکی مدار باشه باید زیرمدار رو با لاک بپوشانیم زیرا مدارچند قسمت بسیارکلفت داره که داره به قسمتهای دیگه نویز پرتاب میکنه

سلام دوست عزیز از همین مداری که گفتید خدای پایداری هستش و لوپ رو به زمین میچسبوندید صداش در نمی یومد عکس میذارید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 25 خرداد1393 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقدسی نوشته است:

با سلام خدمت دوست عزیزم مقدسی
برای تست فرکانس مترتون 2 چیزو باید تست کنید اول با یک باطری 1.5 ولتی سیم منفی مولتی مترو به منفی باطری و سیم مثبت رو به مثبت باطری تک میزنی هر ثانیه 1 بار در حدود 1 هرتز باید فرکانس داشته باشی و بعد با یک سیگنال ژنراتور دقیق دستگاهتو کالیبره کنید
برای گرفتن فرکانس دستگاه بهترین محل خروجی آی سی 555 فرکانس سازه ولی میتونید زمانی که سیم پیچ وصله به دو سر سیم پیچ پروبهاتونو وصل کنید
در رابطه با نویز من منظور شما را متوجه نشدم آیا منظورتون این مدار بود

یکشنبه 25 خرداد1393 - 2:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب رستم یادوستانی که این فلزیابودارنددرصورت امکان لطف کنندمیزان نوسان ولتاژDC(برحسب میلی ولت)کلکتورترانزیستورنزدیک بیزرروموقعی که دستگاه دربالاترین حساسیت تنظیم شده رونسبت به زمین مداراندازه گیری کنندالبته اگه امکانش باشه که هنگام حرکت عادی هم اینکارانجام بشه که خیلی بهتره
ضمنامیخواهم فیبراین دستگاه وفلزیاب12000 رواماده کنم وخودم وضعیتشونوچک کنم برای تهیه قطعات مرغوب کسی فروشگاه اینترنتی سراغ نداره؟

یکشنبه 25 خرداد1393 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
جناب رستم یادوستانی که این فلزیابودارنددرصورت امکان لطف کنندمیزان نوسان ولتاژDC(برحسب میلی ولت)کلکتورترانزیستورنزدیک بیزرروموقعی که دستگاه دربالاترین حساسیت تنظیم شده رونسبت به زمین مداراندازه گیری کنندالبته اگه امکانش باشه که هنگام حرکت عادی هم اینکارانجام بشه که خیلی بهتره
ضمنامیخواهم فیبراین دستگاه وفلزیاب12000 رواماده کنم وخودم وضعیتشونوچک کنم برای تهیه قطعات مرغوب کسی فروشگاه اینترنتی سراغ نداره؟

روشیک عزیز
اگر در مدار اولی که عکسشو در صفحه اول گذاشتم دقت کنید میبینید برای نمایش خروجی مدار از یک ولتمتر استفاده کرده که در حالت روشن بودن و دور بودن فلز عدد روی مدار 000 و در حالت نزدیک شدن فلز تا 160 بالا میرفت
به نظر من مقدار نوسان ولتاژ در اون نقطه در حد چند صدم ولت باید باشد ولی چشم حتما اندازه میگیرم و اعلام میکنم امیدوارم کمکی در راه بهترتر شدن این مدار گردد

یکشنبه 25 خرداد1393 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
roshik نوشته است:
سیدجوادجان درسته منظورم همون ترانزیستوره امافکرنکنم شمارش همونی که نوشتی باشه اگه لطف کنی عکسی ازنوشته های اون بگیری ممنون میشم
کانی جان قبلا من درموردادغام این دومدارپیشنهاددادم وحتی برای ساختشون ومقایسه عملکردونقاط ضعف وقوتشون اعلام امادگی کردم امافکرکنم نیازی به اینکارنباشه چون هیچکس نظری نداشت امامن معتقدم که ازنظرثبات این مداربهتروازنظرقدرت کمی مدار12000بهترباشه

سلام دوست من
اون ترانزیستور رو مجددا دیدم چیز دیگه ای ننوشته بود بلکه شماره ترانزیستور رو پاک کردند

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

یکشنبه 25 خرداد1393 - 6:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم رستم جان
این اعدادی که گفتین اگه برحسب میلی ولت کالیبره شده باشه که خیلی عالیه چون دراین صورت میشه گفت تلرانس تغییرات خروجی مدار درحدچندهزارم ولت بیشترنیست یعنی مداردارای ثبات وپایداری خوبیه البته بازهم تاکیدمیکنم که این تست اگه درحین حرکت ودرحالت ماکزیمم حساسیت انجام بشه که بیعیب ونقص خواهدبود
خوب اگه این تغییرات کمترباشه برای مداریک امتیازخوب میتونه باشه ومیشه حساسیت ورودی قسمت دیجیتالی مدارروبیشترکردویامدارداخلی سیستم روتقویت کردواین یعنی ارتقاءبردمدار

یکشنبه 25 خرداد1393 - 11:39pm

roshik نوشته است:
ممنونم رستم جان
این اعدادی که گفتین اگه برحسب میلی ولت کالیبره شده باشه که خیلی عالیه چون دراین صورت میشه گفت تلرانس تغییرات خروجی مدار درحدچندهزارم ولت بیشترنیست یعنی مداردارای ثبات وپایداری خوبیه البته بازهم تاکیدمیکنم که این تست اگه درحین حرکت ودرحالت ماکزیمم حساسیت انجام بشه که بیعیب ونقص خواهدبود
خوب اگه این تغییرات کمترباشه برای مداریک امتیازخوب میتونه باشه ومیشه حساسیت ورودی قسمت دیجیتالی مدارروبیشترکردویامدارداخلی سیستم روتقویت کردواین یعنی ارتقاءبردمدار

سلام روشيك عزيز
ميشه بيشتر توضيح بدين :YMPRAY:
:-H براي افزايش قدرت مدارات پالسي به نظر من اول بايد ديجيتالي بشه تعداد نمونه برداريها و دقتش لا اقل 24 بيتي بشه بعد بايد از ترفتدهاي فيلتر هاي iir استفاده بشه تا gainنمودار سنس در بيشترين حالت كاليبره بشه از محدوده فركانسي ومداري استفاده بشه كه در طيف فركانس بيشترين gain رو انتخاب كنه كه همون dsp ميشه درست مثل mdl
در اين صورته كه ميشه به عمق زنيهاي دو رقمي رسيد
دقيقا مسائلي مربوط به قطب سيستم وصفرسيستم و مدار الكترونيكي مربوط به آن به همراه dsp كه بايد با نرم افزر متلب كار بشه

روشيك عزيز بيشترين بازده مدار در حالت آنالوگ همينه كه شير محمدي ارتقا داده مطمعن باش اگه قابليت افزايش داشت حتما تا حالا افزايش داده بود :D

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

دوشنبه 26 خرداد1393 - 6:02am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 412 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure