انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:15pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام دوستان من هم دستگاهم درست شد دیروز رفتم باتری گرفتم ولی چون لوپ چنبره ای 55 سانت داره تست هاش در حد قدرت دستگاه نیست
میخوام با کابل آیفون یک لوپ 1*1 بسازم ممکنه کمی در مورد نحوه ساختش توضیح بدید ممنون

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب گلدمن متاسفانه مشکل شمااینه که بسیاربلندپروازین
اصلامنطقی بنظرنمیرسه که مدارروباmdlمقایسه کنین وضمنااستفاده ازADCاون هم 24بیتی دراین مدارخارج ازتصورخواهدبودچون دراینصورت دقت نمونه برداری اونقدرزیادخواهدبود که فقط شمامیتونی نویزسیستمتواشکارکنی وبس...

دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
از دوستان عزیز،مخصوصا" جناب رستم ،خواهش میکنم ترتیب پایه های ترانزیستورهای مدار 12 رگلاتور را روی اون تصویری که جناب رستم لیست قطعات را نوشتند،مشخص کنید.چون ترتیب پایه های یک قطعه با مارکهای مختلف موجود در بازار ،باهم فرق داره و در موقع نصب ممکنه اونارو اشتباه جاگذاری کنم.
ممنون

دوشنبه 26 خرداد1393 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت جناب رستم و سایر دوستان عزیز

در مدار 12 رگلاتور خازن شماره 21 بخاطر اینکه جای بیشتری در اون نقطه اشغال کرده و کاملا به ترانزیستور قدرت چسبیده بنابراین نمیشه برای ترانزیستور قدرت هیتسینک ببندم. آیا میشه مطابق تصویر زیر جای اونو تغییر بدهم؟
باتشکر
پیوست:
خازن.PNG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 26 خرداد1393 - 12:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

شما پایه های ترازیستور قدرت رو هرکدوم 2 الی 3 سانت سیم اضافه کن و ترانزیستور رو از مدار چندسانتی بالاتر بیار و هیتسینک رو وصل کن و بعد خازن 21 رو با چسب حرارتی به کنار ترانزیستور بچسبون تا ترانزیستور در جای خودش محکم بمونه ، مشکلی پیش نمیاد ، البته آقا پویا شما استاد مایی برادر ، جهت همفکری عرض کردم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 26 خرداد1393 - 12:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سید جواد نوشته است:
سلام دوستان من هم دستگاهم درست شد دیروز رفتم باتری گرفتم ولی چون لوپ چنبره ای 55 سانت داره تست هاش در حد قدرت دستگاه نیست
میخوام با کابل آیفون یک لوپ 1*1 بسازم ممکنه کمی در مورد نحوه ساختش توضیح بدید ممنون

دوست خوبم ۸ متر کابل بگیر و درست کن میشه ۲/۵ اهم و ۲۱۰ میکرو هانری که بهترین قدرت و تفکیکرو داره

دوشنبه 26 خرداد1393 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام
از دوستان عزیز،مخصوصا" جناب رستم ،خواهش میکنم ترتیب پایه های ترانزیستورهای مدار 12 رگلاتور را روی اون تصویری که جناب رستم لیست قطعات را نوشتند،مشخص کنید.چون ترتیب پایه های یک قطعه با مارکهای مختلف موجود در بازار ،باهم فرق داره و در موقع نصب ممکنه اونارو اشتباه جاگذاری کنم.
ممنون

با سلام
وسط بیس چپ امیتر راست کلکتور

دوشنبه 26 خرداد1393 - 9:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت جناب رستم و سایر دوستان عزیز

در مدار 12 رگلاتور خازن شماره 21 بخاطر اینکه جای بیشتری در اون نقطه اشغال کرده و کاملا به ترانزیستور قدرت چسبیده بنابراین نمیشه برای ترانزیستور قدرت هیتسینک ببندم. آیا میشه مطابق تصویر زیر جای اونو تغییر بدهم؟
باتشکر
پیوست:
خازن.PNG

دوست خوبم در حالت استفاده از ترانزیستور خودش مشکل جا نداری واگر مدل قدرتشو ببندی باید از مدار بیاریش بیرون که بازم هیت سینگ نمیخواد

دوشنبه 26 خرداد1393 - 9:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

goldman نوشته است:
roshik نوشته است:
ممنونم رستم جان
این اعدادی که گفتین اگه برحسب میلی ولت کالیبره شده باشه که خیلی عالیه چون دراین صورت میشه گفت تلرانس تغییرات خروجی مدار درحدچندهزارم ولت بیشترنیست یعنی مداردارای ثبات وپایداری خوبیه البته بازهم تاکیدمیکنم که این تست اگه درحین حرکت ودرحالت ماکزیمم حساسیت انجام بشه که بیعیب ونقص خواهدبود
خوب اگه این تغییرات کمترباشه برای مداریک امتیازخوب میتونه باشه ومیشه حساسیت ورودی قسمت دیجیتالی مدارروبیشترکردویامدارداخلی سیستم روتقویت کردواین یعنی ارتقاءبردمدار

سلام روشيك عزيز
ميشه بيشتر توضيح بدين :YMPRAY:
:-H براي افزايش قدرت مدارات پالسي به نظر من اول بايد ديجيتالي بشه تعداد نمونه برداريها و دقتش لا اقل 24 بيتي بشه بعد بايد از ترفتدهاي فيلتر هاي iir استفاده بشه تا gainنمودار سنس در بيشترين حالت كاليبره بشه از محدوده فركانسي ومداري استفاده بشه كه در طيف فركانس بيشترين gain رو انتخاب كنه كه همون dsp ميشه درست مثل mdl
در اين صورته كه ميشه به عمق زنيهاي دو رقمي رسيد
دقيقا مسائلي مربوط به قطب سيستم وصفرسيستم و مدار الكترونيكي مربوط به آن به همراه dsp كه بايد با نرم افزر متلب كار بشه

روشيك عزيز بيشترين بازده مدار در حالت آنالوگ همينه كه شير محمدي ارتقا داده مطمعن باش اگه قابليت افزايش داشت حتما تا حالا افزايش داده بود :D

دوست خوبم مطالبی که عرض کردید کاملا درست است ولی ایا امکان دارد شما بفرمایید بحث دمپینگ و فیلتراسیون مدار را که طبقه به طبقه رعایت و محاسبه شده را چطور پیاده خواهید کرد ولی بازم میشود به طوری که مدار کاملا تعقییر کند من به دوستان پیشنهاد میکنم اگر مدار را ساخته اند اعلام کنند که اولین تعقییر اصولی که شامل تعققیر مدارالقای پالس میباشد را شروع کنیم طبق برنامه
پیشنهاد من قسمت القایی مدار چنس

دوشنبه 26 خرداد1393 - 9:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

rostam نوشته است:
سید جواد نوشته است:

دوست خوبم ۸ متر کابل بگیر و درست کن میشه ۲/۵ اهم و ۲۱۰ میکرو هانری که بهترین قدرت و تفکیکرو داره

با سلام
آقا رستم از زحمات شما كمال تشكر رو دارم اميدوارم هميشه در زندگي موفق و شاد باشيد @};-
به نظر بنده 210 ميكرو هانري فوق العاده براي همچين مدار قدرتمندي مخصوصاً لوپ 1 متري كم هست ! ظرفيت سلفي كوئل هست كه ميدان بيشتر و با كيفيت تري به لوپ و ارسال فركانس باكيفيت و منظم به لوپ ميده ، مقاومت فاكتور ثانويه هست ، كه به هرحال ميشه با تست انواع سيم به نزديك شدن ظرفيت و مقاومت مناسب كوئل رسيد ، درسته كه اگر لوپ 1 متري رو 250 ميكرو هانري در نظر بگيريم سيستم جواب ميده و حتي همين كوئل رو ميشه دولا كرده و به عنوان لوپ 60 سانتي استفاده كرد و با اينكه ظرفيت سلفي دوبرابر ميشه ولي مقاومت همونه سيستم جواب خواهد داد ، ولي براي تفكيك بهتر ظرفيت مناسب بهترين كيفيت و عمق تفكيك رو ميده كه بايد با آزمون و خطا بهترين كابل و سيم رو بدست بياريد تا ظرفيت لازم به دست بياد ؛ به نظر بنده مناسب ترين اهم لوپ اين مدار 1/7 تا 2/2 اهم هست با ظرفيت 400 تا 500 ميكرو هانري ، و براي تفكيك حتماً بايد لوپ جداگانه 40 الي 60 سانتي ساخته بشه با همين مقاومت و ظرفيت ، كابل آيفون تصويري 10 زوج يا 8 زوج حدود 4/5 متر با سيم 065 مناسب هست البته چون داخلش شيلد داره ممكنه ثبات دستگاه كم بشه كه دراين صورت بايد سيم لختي كه داخل كابل هست به زمين و شيلد مدار اتصال داده بشه و حتي اگر باز هم ثبات مناسب نبود كابل باز بشه و شيلد از كابل جدا بشه ، مهم كيفيت سيم روكشدار داخل كابل هست كه در كابله هاي مشكي رنگ آيفون تصويري جنس خوبي داره و با اين دستگاه ها سازگاري داره و كيفيت خوبي ميده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 26 خرداد1393 - 10:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 417 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure