نویسنده |
پیغام |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
ganbari نوشته است: مهندس حمید میدونم بهترین رسانا فعلا مس هست که ارزانه ولی صحبت از سیم های قلع اندود و نقره اندود شد گفتم خب شاید این به درد بخوره واینکه چرا برخی سیم هارو اینطوری می سازن! فکر کنم بخاطر کم کردن مقاومت باشه. ضمنن مهندس بخاطر فایل جدید تو بست اول ازتون تشکر می کنم.من دانلودش کردم و خوندمش تنها ایراد من تو ساخت چنس اون سیمبیچ تروییدی است که من از سیم 0.9 براش استفاده کردم حالا به نظر شما عوضش کنم بهتره؟ بعضی از سیم ها بخاطر محل استفاده ای که دارن ممکن است در مجاورت هوا قرار بگیرند و همانطور که میدانید سیم مسی در مجاورت هوا و رطوبت خیلی سزیع اکسیده میشه پس راه چاره اینه که سیمها رو نقره اندود یا قلع اندود میکنند . بسیاری از سیمهای با کاربرد نظامی و مخابراتی ( سیم رانژه کافوها وترمینالهای مخابراتی ) قلع یا نقره اندود هستند . این لایه نازک مقاومت سیم را در مقابل خورندگی ها افزایش میده . سیمهای نقره اندود بیشتر کاربرد نظامی دارند و مقاومت الکتریکی کمتری دارند . البته این کاهش مقاومت در متراژهای بالا بسیار مفید و بدرد بخور است .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 8:49pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
hamed جان این دوتا ستاره ی زرد رنگی که شما گرفتید و عنوان ( کاربر حرفه ای که دارید) مسئولیت شما رو سنگین تر کرده لطفا مثل یک کاربر حرفه ای سایز لوپ و سایر مشخصات لوپ رو عنوان کنید . عملکرد لوپ رو با لوپ مشابه ( سیم لاکی ) مقایسه فرمایید . وتست های بیشتری انجام بدید . با سپاس
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 8:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamed نوشته است: اینم لوپ جدیدم که عددگاردروی15وباربر5 فویل آلومنیوم 10در10تقریبا90سنس داشتم بدون نویز.البته فقط برای تست سیم بودکه فک کنم سیم باحالی گرفتم. سیم دوقولوکه تووسیله هام داشتم برای مدارزمین شناسییه روکش پلاستیک خیلی خیلی محکم داره که روقاب هرچی بکشی پاره نمیشه. حامد عزیز نتیجه شما واقعا خوب و قابل تحسین هست! اگر این قالب از جنس چوب بود میتونست حتی بهتر هم باشه! ولی اشکالی نداره. ظاهرا به جایی رسیدیم که دیگه لوپهای بزرگ با گارد زیر 20 هم جواب بدن و در همین حد کافی هست. کیفیت پیچیدن شما هم خیلی خوب و منظم بنظر میرسه که نشون میده مطالب رو بخوبی مطالعه کردین و از سیم خوبی هم استفاده کردین.
|
جمعه 8 خرداد1393 - 1:56am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
hoshyar191 نوشته است: hamed جان این دوتا ستاره ی زرد رنگی که شما گرفتید و عنوان ( کاربر حرفه ای که دارید) مسئولیت شما رو سنگین تر کرده لطفا مثل یک کاربر حرفه ای سایز لوپ و سایر مشخصات لوپ رو عنوان کنید . عملکرد لوپ رو با لوپ مشابه ( سیم لاکی ) مقایسه فرمایید . وتست های بیشتری انجام بدید . با سپاس مرسی حمیدجان. چشم هوشیار اینوفقط واسه تست ساختم کلا5دقیقه طول نکشید. قصددارم یک لوپ مربع مسطح 1در1بپیچم خداییش سیمش خیلی نرموباحاله ایرانی هم هست برخلاف سیم لاکی راحت بیچیده میشه.
Be The Change You Want To See In The World
|
جمعه 9 خرداد1393 - 10:43am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اقا حامد قطر لوپ چند هست؟؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:03am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: hamed جان این دوتا ستاره ی زرد رنگی که شما گرفتید و عنوان ( کاربر حرفه ای که دارید) مسئولیت شما رو سنگین تر کرده لطفا مثل یک کاربر حرفه ای سایز لوپ و سایر مشخصات لوپ رو عنوان کنید . عملکرد لوپ رو با لوپ مشابه ( سیم لاکی ) مقایسه فرمایید . وتست های بیشتری انجام بدید . با سپاس هوشیارجان من یکی دیگه ازسیم لاکی استفاده نمیکنم.سیمی که من تهیه کردم افشانه وتقریبا یک سوم سیم های معمولی ساختمانی قطرداره. دوستان برای سرزمین لازم نیست حتما ازپایین ترین عددگاردوپایینترین باربر استفاده کنید لوپ رودرزمین قراربدیدحتی شده تاعددباربر10هم ببرید فک نکنیداگه باربر1مثلا1مترمیزنه باربر10نصف میشه ونیم مترمیزنه کمی ازعمق کم میشه اماچشمگیرنیست بعدازتنظیمات حتماzeroبزنیدمنتظرباشیدتاحداقل30ثانیه اگه مداربوغ اضافی نداشت دستگاه آماده کاووش هست.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:04am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
ALI.D نوشته است: اقا حامد قطر لوپ چند هست؟؟ قطرداخلی 34وقطربیرونی 38علی جان.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:10am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: ALI.D نوشته است: اقا حامد قطر لوپ چند هست؟؟ قطرداخلی 34وقطربیرونی 38علی جان. ممنون به نظرم که دیگه بهتره از سیم افشان استفاده بشه چون واقعا کارایش معلوم شد...مطممئم که خیلی از مشکلات حل میشه...دوستان هم اینقدر لقمه رو دور سر خودشون نپیچن..نیازی به سیم های گرون قیمت نیست که بخواید استفاده کنید...با همین سیم ها میتونید بهترین لوپ رو بسازید... موفق باشید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:13am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
بله کاملاموافقم درضمن لوپ من تفکیک قابل ملاحظه ای داشت روی آیرون ماسک 3بایدفلزوبه لوپ میچسبوندم تا صدای بوغ ممتدش درمیومد.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:19am |
|
|
hadi1364
|
سلام خاهش میکنم یه کسی کمکم کنه دیشب دستگاه رو که روشن کردم سنس داشتم ولی امروز که روشنش کردم سنس اصلا ندارم هیچ صدای از بلندگو نمیاد وIRF 9640 هم خیلی داغ میشه تا مرز ترکیدن
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:00pm |
|
|
|