نویسنده |
پیغام |
ganbari
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: ganbari نوشته است: مهندس حمید میدونم بهترین رسانا فعلا مس هست که ارزانه ولی صحبت از سیم های قلع اندود و نقره اندود شد گفتم خب شاید این به درد بخوره واینکه چرا برخی سیم هارو اینطوری می سازن! فکر کنم بخاطر کم کردن مقاومت باشه. ضمنن مهندس بخاطر فایل جدید تو بست اول ازتون تشکر می کنم.من دانلودش کردم و خوندمش تنها ایراد من تو ساخت چنس اون سیمبیچ تروییدی است که من از سیم 0.9 براش استفاده کردم حالا به نظر شما عوضش کنم بهتره؟ بعضی از سیم ها بخاطر محل استفاده ای که دارن ممکن است در مجاورت هوا قرار بگیرند و همانطور که میدانید سیم مسی در مجاورت هوا و رطوبت خیلی سزیع اکسیده میشه پس راه چاره اینه که سیمها رو نقره اندود یا قلع اندود میکنند . بسیاری از سیمهای با کاربرد نظامی و مخابراتی ( سیم رانژه کافوها وترمینالهای مخابراتی ) قلع یا نقره اندود هستند . این لایه نازک مقاومت سیم را در مقابل خورندگی ها افزایش میده . سیمهای نقره اندود بیشتر کاربرد نظامی دارند و مقاومت الکتریکی کمتری دارند . البته این کاهش مقاومت در متراژهای بالا بسیار مفید و بدرد بخور است . دوست عزیز ممنون که اطلاعات خودتون در اختیارمون قرار دادین.موفق باشید یاحق
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:17pm |
|
|
titan
|
hadi1364 نوشته است: سلام خاهش میکنم یه کسی کمکم کنه دیشب دستگاه رو که روشن کردم سنس داشتم ولی امروز که روشنش کردم سنس اصلا ندارم هیچ صدای از بلندگو نمیاد وIRF 9640 هم خیلی داغ میشه تا مرز ترکیدن لوپ شما یا سیم مربوط به لوپ اتصال داره
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:29pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
hamed نوشته است: بله کاملاموافقم درضمن لوپ من تفکیک قابل ملاحظه ای داشت روی آیرون ماسک 3بایدفلزوبه لوپ میچسبوندم تا صدای بوغ ممتدش درمیومد. حامد جان میشه لطف کنی عکسی از سیمی که استفاده کردی اینجا بزاری , در ضمن دوستان تا اینجا که با زحمت حمید جان , خلاصه همگی داریم صاحب یه دستگاهی شدیم که حرفی برای گفتن داره , از دوستان خواهش می کنم پیشنهاد و راهکارهاشون رو درباره ساخت اسکلت و دسته لوپ در حد شرکتی اینجا اعلام کنن , تشکر از لطف همه دوستان
|
جمعه 9 خرداد1393 - 6:15pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درود جناب آرتین سیم 2رشته که باروکش پلاستیک محکم کاورشده. اینم ازدسته ای که من درست کردم با10تومن.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
Be The Change You Want To See In The World
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:50pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
hamed نوشته است: درود جناب آرتین سیم 2رشته که باروکش پلاستیک محکم کاورشده. اینم ازدسته ای که من درست کردم با10تومن. حامد جان تشکر زحمت کشیدی , جنس دسته از چیه ؟ میشه لطف کنی از لوپ و اتصال دسته به لوپ هم عکسی بزاری , تشکر
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:55pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
جنس دسته ازلوله سفیدنمره3اتصال اسکلت هم رزوه دادم خودم. برای اتصال لوپ هم ازبست لوله سفیدنمره3استفاده میکنم یعنی بسته لوله سفیدوبا بست پلاستیکی روقاب ثابت میکنم ولوپ بادسته قابل جداشدنه کلامیشه3تیکه که کل مدارواتصالات توکوله پشتیم جامیشه
|
جمعه 9 خرداد1393 - 8:07pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
این طرحم برای لوپ 1در1لورنزی که هم تک نفره وهم 2نفرست میخام اجراکنم.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 8:20pm |
|
|
hadi1364
|
سلام بچه ها من مشکلم رو نتونستم رفعش کنم هنوز سنس ندارم لپم هم اتصصالی نداره لطفا راهنمایم کنین به محض اینکه لپ رو به دستگاه وصل میکنم IRF9640 سریع داغ میشه تامرز دود کردن
|
جمعه 9 خرداد1393 - 9:21pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 10:11pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
hadi1364 نوشته است: سلام بچه ها من مشکلم رو نتونستم رفعش کنم هنوز سنس ندارم لپم هم اتصصالی نداره لطفا راهنمایم کنین به محض اینکه لپ رو به دستگاه وصل میکنم IRF9640 سریع داغ میشه تامرز دود کردن دوست عزیز ترانزیستور 945 رو چک کن یا تعویضش کن و دیود کنارش
|
جمعه 9 خرداد1393 - 10:15pm |
|
|
|