نویسنده |
پیغام |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: این طرحم برای لوپ 1در1لورنزی که هم تک نفره وهم 2نفرست میخام اجراکنم. حامد جان شما این مطلب رو در نظر داشته باشید شاید ساخت یک لوپ 1در 1 نتواند ظرفیت و مقاومت دلخواه رو ایجاد نماید و شما باید تلاش کنید که اندازه ای بین 90 در 90 تا 130 در 130 پیدا کنید تا مقادیر 400 میکرو هانری و مقاومت دلخواه رو داشته باشید . البته ناچارا مقاومت الکتریکی کمی بالاتر در میاد . اما تمامی شرکتهای سازنده فلزیاب لوپ مربعی را به خاطر حمل راحتر از لوله و زانو میسازند . ما هم باید از این عرف پیروی کنیم . در یک نمونه ساخت kxs من یک لوپ 120 در 120 مرغوب دیدم که از سیم نمره 1 افشان استفاده کرده بود یعنی کابلی 4در 1 یا 5در 1 افشان البته خودش شیلد مناسب داشت . در هر صورت شما 4 تا میخ چوبی با فواصل 1متر به زمین بکوب و با پیچاندن سیم به دور میخها اندازه گیری ها رو انجام بده . اگر اندازه ها مورد قبول واقع نشد مربع را کوچکتر یا بزرگتر در نظر بگیر ( آزمایش خطا ) تا سایز مناسب لوپ و اندازه ها و تعداد دور بدست بیاد.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 10:44pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درسته هوشیار امامن باتست وکموزیادکردن سیم به عمق دلخواه میرسم اصلاظرفیت هارواندازه نمیگیرم چون سنس وعددگاردمناسب خودش گویای ظرفیت لازمه. درموردتصویری که قراردادیددرصورتی میشه پیروی کردکه لوپ مسطح نباشه من میخام لوپ1در1رومسطح دربیارم واگرنه حتماطرحی روبراش درنظرمیگرفتم که قابل حمل آسان باشه متاسفانه تنهامشکل لوپ1در1مسطحی که میخام بسازم همون مشکل حملشه.
Be The Change You Want To See In The World
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:26pm |
|
|
m.h&m.ro.g
|
این مدلی نزنید که اصلا جواب نمیده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:56pm |
|
|
hadi1364
|
m.h&m.ro.g نوشته است: این مدلی نزنید که اصلا جواب نمیده اره منم این مدلی زدم اصلا سنس تداشتم
|
شنبه 9 خرداد1393 - 12:03am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
خداقوت دوستان،راجع به ساخت لوپ باسیم افشان تردید نکنید... ،همانطوری که مطلع هستید...بنده چند ماه قبل چند مدل لوپ با سیم افشان ساخته بودم وگارد 15پانزده ود10 بدست اومده بود.ونسبت به سیم مفتول لاکی از کارایی بهتری وبرد بیشتری برخورداره،ونتایج تست هایم را گذاشته بودم،که چنس با سیم افشان سازگاره وسنس طلا قویتره وتفکیک وحذف آهن هم خوبه،ودر مقایسه با سیم لاکی ،نویزش کمتره..ومنظم تر..!دوستان میتونن از سیم برق روکار دو در یک افشان روکش سفید...که مسش باکیفیته وقیمت مناسب،استفاده کنن...
|
شنبه 9 خرداد1393 - 1:03am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
اینم یه عکس دیگر،که قبلا قول کاملشو داده بودم...موفق باشید
|
شنبه 9 خرداد1393 - 1:43am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: خداقوت دوستان،راجع به ساخت لوپ باسیم افشان تردید نکنید... ،همانطوری که مطلع هستید...بنده چند ماه قبل چند مدل لوپ با سیم افشان ساخته بودم وگارد 15پانزده ود10 بدست اومده بود.ونسبت به سیم مفتول لاکی از کارایی بهتری وبرد بیشتری برخورداره،ونتایج تست هایم را گذاشته بودم،که چنس با سیم افشان سازگاره وسنس طلا قویتره وتفکیک وحذف آهن هم خوبه،ودر مقایسه با سیم لاکی ،نویزش کمتره..ومنظم تر..!دوستان میتونن از سیم برق روکار دو در یک افشان روکش سفید...که مسش باکیفیته وقیمت مناسب،استفاده کنن... دقیقاحرف دلموزدی لایک
|
شنبه 10 خرداد1393 - 7:22am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
hamed نوشته است: اینم لوپ جدیدم که عددگاردروی15وباربر5 فویل آلومنیوم 10در10تقریبا90سنس داشتم بدون نویز.البته فقط برای تست سیم بودکه فک کنم سیم باحالی گرفتم. سیم دوقولوکه تووسیله هام داشتم برای مدارزمین شناسییه روکش پلاستیک خیلی خیلی محکم داره که روقاب هرچی بکشی پاره نمیشه. سلام دوستان hamed جان بهت تبریک میگم دوست خوبم. راستی میشه لطفا مشخصات دقیق سیمی که استفاده میکنین رو بفرمائید؟ روی سیم چه مشخصاتی داره و با چه نامی توی بازار شناخته میشه؟ همگی موفق باشین یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 10 خرداد1393 - 7:41am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
استادبینا روی سیم چیزی ننوشته کولیس هم ندارم امافکرمیکنم حولوهوش1میل باشه. سیم ایرانی 2رشته باکاوری شبیه لوله سرم soromپزشکی.متری هم600تومن بود. لازم نیست بیناحتما دنبال این سیم باشیدسیم های2رشته سفیدهم میشه. موفق باشید
|
شنبه 10 خرداد1393 - 7:55am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان hamed جان ممنون داداش راستش بخاطر اینکه قطر سیم با احتساب مغزی و روکش اون زیاد میشه خواستم بدونم سیم شما کلا با مغزی و روکش چند میله؟ توی بازار من سیمهای زیادی دیدم که 1*1 بودن ولی کلفتیشون 2.5 یا بیشتر بود. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 10 خرداد1393 - 8:18am |
|
|
|