نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من دیروز این مدار چنس رو مونتاز کردم خازن های 100 نانو رو عدسی زدم فکر میکنم نسبت به مدار قبلیم که از خازن های 100 نانو mkt استفاده کرده بودم نویزش خیلی کمتر بود
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 4:14pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: من دیروز این مدار چنس رو مونتاز کردم خازن های 100 نانو رو عدسی زدم فکر میکنم نسبت به مدار قبلیم که از خازن های 100 نانو mkt استفاده کرده بودم نویزش خیلی کمتر بود ebi-gold عزیز ممنون از اطلاع رسانی شما.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 5:04pm |
|
|
titan
|
منم دستگاهم تو خونه خیلی با ثبات کار میکنه ولی بیرون که میرم همه جا صداش در میاد هر قدر گارد و باربر رو کم و زیاد میکنم فرقی نداره مشکل از کاست؟ فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه چون لوپ رو که باز میکنم اصلا صداش در نمیاد.
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:54pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
از حامد عزيز خواهش ميگم با توجه به مطالب پراكنده اي كه در فروم وجود داره. توضيحي در مورد شيلد كردن لوب خودشون و اينكه با جه موادب انجام دادن بدن
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 6:04am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
titan نوشته است: منم دستگاهم تو خونه خیلی با ثبات کار میکنه ولی بیرون که میرم همه جا صداش در میاد هر قدر گارد و باربر رو کم و زیاد میکنم فرقی نداره مشکل از کاست؟ فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه چون لوپ رو که باز میکنم اصلا صداش در نمیاد. العان ازسرتست میام خسته وکوفته متاسفانه منم توخونه این صداهارو ندارم اماوقتی لوپوروزمین (توصحرا)میزارم سروصداداره تازه وقتی بازحمت تنظیم میکنم همین لوپوتکون میدم مثل صدای سنس فلزدرمیادآخرش نفهمیدم مشکل کجاست بقول تایتان فکرنمیکنم مشکل ازمدارباشه
Be The Change You Want To See In The World
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 4:13pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
talar نوشته است: از حامد عزيز خواهش ميگم با توجه به مطالب پراكنده اي كه در فروم وجود داره. توضيحي در مورد شيلد كردن لوب خودشون و اينكه با جه موادب انجام دادن بدن تالارعزیزمن لوپموشیلدنکردم مدارموشیلدکردم شیلدکردن مدارهم سلیقه ایه اول عایقش میکنیدبعدبافویل خوب مدارومیپوشینیدبعدفویلوبه منفی مداروصل میکنید. دیگه مساله نویزحل شدست.
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 4:18pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
hamed نوشته است: titan نوشته است: منم دستگاهم تو خونه خیلی با ثبات کار میکنه ولی بیرون که میرم همه جا صداش در میاد هر قدر گارد و باربر رو کم و زیاد میکنم فرقی نداره مشکل از کاست؟ فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه چون لوپ رو که باز میکنم اصلا صداش در نمیاد. العان ازسرتست میام خسته وکوفته متاسفانه منم توخونه این صداهارو ندارم اماوقتی لوپوروزمین (توصحرا)میزارم سروصداداره تازه وقتی بازحمت تنظیم میکنم همین لوپوتکون میدم مثل صدای سنس فلزدرمیادآخرش نفهمیدم مشکل کجاست بقول تایتان فکرنمیکنم مشکل ازمدارباشه حامد جان من هم همین مشکلو دارم . هر چقدر هم حساسیت و گارد را بالا میبرم ولی باز هم به اثرات زمینی خیلی سریع واکنش نشون میده.اینه که فعلا بیخیال چنس شدم.
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 5:49pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
pouya83 نوشته است: hamed نوشته است: titan نوشته است: منم دستگاهم تو خونه خیلی با ثبات کار میکنه ولی بیرون که میرم همه جا صداش در میاد هر قدر گارد و باربر رو کم و زیاد میکنم فرقی نداره مشکل از کاست؟ فکر نمیکنم مشکل از مدار باشه چون لوپ رو که باز میکنم اصلا صداش در نمیاد. العان ازسرتست میام خسته وکوفته متاسفانه منم توخونه این صداهارو ندارم اماوقتی لوپوروزمین (توصحرا)میزارم سروصداداره تازه وقتی بازحمت تنظیم میکنم همین لوپوتکون میدم مثل صدای سنس فلزدرمیادآخرش نفهمیدم مشکل کجاست بقول تایتان فکرنمیکنم مشکل ازمدارباشه حامد جان من هم همین مشکلو دارم . هر چقدر هم حساسیت و گارد را بالا میبرم ولی باز هم به اثرات زمینی خیلی سریع واکنش نشون میده.اینه که فعلا بیخیال چنس شدم. شما دو دوست عزیز که مشکل بی ثباتی دارین , ایا کویل رو با گرافیت شیلد کردین ؟ بنظرم اگه بعد از پیچیدن فویل روی مدار دوباره با کاغذ رو اون فویل رو کاملا بپوشونیم و روش اسپری گرافیت بزنیم دیگه مشکل نویز نباید وجود داشته باشه , دوستانیکه دستگاهشون اماده هست و اسپری گرفیت دارن این رو تست کنن لطفا , تشکر
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 7:45pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
سلام. کسی تاحالا با لوپ 60 وسیم 1.5 میل لاکی {ترانسی} تا حالا تونسته فلزات رو مثلا در حد 15در15 مسی رو در فاصله ی 1.5 متری بزنه ؟
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 9:26pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
آرتین عزیز بی ثباتی مغوله ای جدا ازنویزه من العان لوپوتوهواتست میکنم بدون هیچ بی ثباتی تا1یا2خطسنس دارم بعدمیام لوپوبازمین مچ کنم شروع جنگ اعصابه.مشکل نویزندارم.
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 11:00pm |
|
|
|