انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:33am

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
davood_zzz نوشته است:
دوستان یه سوال : نظرتون در مورد درایور لوپش چیه buv48 مناسبتره یا bu508 ؟ هر دو قابل استفاده هستن؟ ببخشید که سوالای ما ناشیانه س :ymblushing:

میشه بجاش استفاده کرد ولی بهتره بدونیم برای خودش چیه بخاطر اینکه میتونه تو افست و تنظیم دیلی و غیره تاثیر بزاره ولی باید تست کرد ببینید بردش خوبه وبعدش ثبات چطوره و بعدش افست داره یا نه ؟ نسبت به حرارت چطوره و غیره..............................................

به نظر من همون bu508a خيلي عاليه دقيقا مشابه but11a هست واز اون هم قويتره و كلمه a بمعني ديود دار هست
من خودم امتحانش كرده ام

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از پاسخ همه

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
راستی کسی از جناب mee که اسمشون محمد هست خبری نداره ؟ ایشون انسان خوب و پر بار و دوست داشتنی مثل شما دوستان هست نمیدونم چرا یه مدت هست نیستن

مهدي جان
يك كاربر با نام اگه اشتباه ننويسم :
mohammad20
كه ايشون هم اطلاعاتشون خوب بود شايد همونيه كه شما ميگين

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله ناصرجان اگه اشتباه نكنم ايشون همون دوست خوبمون meeدرسايت تعميركاران هستن و بنده شناخت مختصرى از ايشون دارم و انسان كاملا خوب و بامنشى هستن

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نمیدونم اونه یا نه ولی جناب mee بسیار از دانش الکترونیک بالایی برخوردان البته شما ها هم استادین هر چقدر بچه ها با سطح بالاتر بیان کمک کنن کار برای همه پیش میره البته یوقت برای بچه های دیگه بد برداشت نشه خب چون رشته های اونها متفاوت از الکترونیک هست وتقصیری ندارن وگرنه مطمئنم کمک میکردن و این وظیفه ماست که به بچه ها کمک کنیم

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
نمیدونم اونه یا نه ولی جناب mee بسیار از دانش الکترونیک بالایی برخوردان البته شما ها هم استادین هر چقدر بچه ها با سطح بالاتر بیان کمک کنن کار برای همه پیش میره البته یوقت برای بچه های دیگه بد برداشت نشه خب چون رشته های اونها متفاوت از الکترونیک هست وتقصیری ندارن وگرنه مطمئنم کمک میکردن و این وظیفه ماست که به بچه ها کمک کنیم

اگه کمکی به حساب بیاد ، برای ساختن وتهیه ویدئوی تست من هینجا اعلام امادگی میکنم.

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:

من به ايشون پيام دادم باهم در مورد فلزياب 12 رگولاتور حرفيديم به من هم ميگفت مدار 12 رگولاتور رو من طراحي كرده ام با 12 رگولاتور واون pcb كه روش نوشته pulse germany من نوشته ام ميگفت اين رو به آتيلا كه در سايت خودمونه داده و در مورد عدم ثبات 12 رگولاتور و كابل شبكه كت فايو حرفيديم زياد هم خوشحال نبود كه من تاپيك محرمانه: همكاري براي ساخت 12 رگولاتور رو زده ام
با اين اوصاف همونه آقا مهدي؟ :D ;)

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

davood_zzz نوشته است:
mahdi8877 نوشته است:

اگه کمکی به حساب بیاد ، برای ساختن وتهیه ویدئوی تست من هینجا اعلام امادگی میکنم.

سلام آقا داود
شما مگه همون آقا داود در سايت مهدي قاسمي نيستين الكترونيك شما كه خوبه من اونجا با نام كاربري naser1 فعاليت ميكردم
از مهدي قاسمي چه خبر ايشون هم استاد لايقي بودند

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان ببخشید دیر شد من باتری رو شارژ کردم و با اهم متر ولتاژ گرفتم 18 ولت بود میرم سر ای سی 709 که دارم تعویضش میکنم

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوش اومدى هدايتى جان اعلام وضعيت؟

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 281 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure