نویسنده |
پیغام |
moj2006
کاربر فعال
|
سلطان جان اون خصوصی تو یه چک کن
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 11:26am |
|
|
سلطان
کاربر فعال
|
bina نوشته است: سلام دوستان زنده باشی سلطان عزیز منتظریم ان شاا... نتایج تستهات خوب باشه و راهگشای همه. یاحق ارادتمندیم بینا جان اینم نتیجه تست ها که به نظر خودم چنگی به دل نمیزنه هرچند که مدار رو با سلیقه ی خاصی پیاده کردم و در ضمن عجیبه که فلز آلومینیوم که بزرگتر از فیبر مسی که برای تست ازش استفاده کردم ( حدودا 5 برابر بزرگتر ) رو در نصف فاصله فیبر مسی سنس میکرد ! دوستان شرمنده که نتونستم تست تو خاک انجام بدم جا و مکان مناسب نداشتم اینم لینک: کد: http://www.uploadbaz.com/eps6h7xqtalf کد: http://www.uploadbaz.com/g6orfzttitq5
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد
زرتشت
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 5:24pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلطان نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان زنده باشی سلطان عزیز منتظریم ان شاا... نتایج تستهات خوب باشه و راهگشای همه. یاحق ارادتمندیم بینا جان اینم نتیجه تست ها که به نظر خودم چنگی به دل نمیزنه هرچند که مدار رو با سلیقه ی خاصی پیاده کردم و در ضمن عجیبه که فلز آلومینیوم که بزرگتر از فیبر مسی که برای تست ازش استفاده کردم ( حدودا 5 برابر بزرگتر ) رو در نصف فاصله فیبر مسی سنس میکرد ! دوستان شرمنده که نتونستم تست تو خاک انجام بدم جا و مکان مناسب نداشتم اینم لینک: کد: http://www.uploadbaz.com/eps6h7xqtalf کد: http://www.uploadbaz.com/g6orfzttitq5 دوست عزیز زیاد هم عجیب نیست کلا فلزیابهای پالسی الومینیوم رو ضعیف سنس میکنند و برد مدار شما ضعیف بود صداش هم خیلی ضعیف بود
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:07pm |
|
|
سلطان
کاربر فعال
|
دوست عزیز گارد دستگاه رو با 18 ست کردم . و حساسیت هم ماکزیمم , به نظر دوستان برد کم دستگاه چه علتی میتونه داشته باشه ؟ آیا از نحوه پروگرام غیر صحیح میتونه باشه یا یکی از قطعاتم میتونه نیم سوز یا ... شده باشه ؟
زرتشت
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:18pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
ممنون ازتستتون. به دلخوشی به هیچ جانمیشه رسید دوست عزیز. درهرحال بارها گفتم مهم تست درخاک هست مدارشما هم ظاهرانویز داره این نویزدرزمین بیشترخواهدبود. لطفاعددگاردوباربرهم بگین چون خیلی کم میزنه من همون فیبرمسی رو روهوا از90 میزنم.بالوپ40باربر3گارد40 جناب اسدف حرف شماروقبول ندارم من فویل آلومنیوم 10 درتقریبا15از1متر سنس میکنم لوپ روهوامشکل نداره اما روزمین نویز داره البته تومحل روستایی نویزکمتره. احتمالا ازلوپته بالوپ معمولی تست کن.
Be The Change You Want To See In The World
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:22pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
هر2تا تستم که شبیه همه لطفا پستتون روویرایش کنید
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:24pm |
|
|
سلطان
کاربر فعال
|
hamed نوشته است: ممنون ازتستتون. به دلخوشی به هیچ جانمیشه رسید دوست عزیز. درهرحال بارها گفتم مهم تست درخاک هست مدارشما هم ظاهرانویز داره این نویزدرزمین بیشترخواهدبود. لطفاعددگاردوباربرهم بگین چون خیلی کم میزنه من همون فیبرمسی رو روهوا از90 میزنم.بالوپ40باربر3گارد40 جناب اسدف حرف شماروقبول ندارم من فویل آلومنیوم 10 درتقریبا15از1متر سنس میکنم لوپ روهوامشکل نداره اما روزمین نویز داره البته تومحل روستایی نویزکمتره. احتمالا ازلوپته بالوپ معمولی تست کن. آقا حامد با گارد 18 و باربر 2 این تست ها رو گرفتم لوپ شما با چه سیمی و نمره چند و چه نوعی ساختین(معمولی یا عنکبوتی ) ؟ اگه مشکلی نیست یه عکس از لوپتون رو بزارین ممنون میشم .
زرتشت
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:37pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
لوپ معمولی ساختم لوپ مسطح نویزپذیریش بیشتره. سیم افشان 2رشته. عکس درپستهای قبلی موجوده
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:40pm |
|
|
سلطان
کاربر فعال
|
hamed نوشته است: لوپ معمولی ساختم لوپ مسطح نویزپذیریش بیشتره. سیم افشان 2رشته. عکس درپستهای قبلی موجوده خیلی ممنون حامد جان با لوپ معمولی هم تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم فقط نمره سیم رو نگفتی از چه نمره سیمی استفاده کردی ؟
زرتشت
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:44pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
نمره سیم افشانه نمیدونم چه سایزیه امابرای معمولی میشه ازکابل 2رشته یاکابل کت6استفاده کرد.
|
یکشنبه 1 تیر1393 - 6:48pm |
|
|
|