انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 3:13pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 343 , 344 , 345 , 346 , 347 , 348 , 349 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود بر دوستان
سیم رشته ای برق با مشخصات زیر تهیه کردم:
قطر مغزی 1 میلیمتر
قطر کل سیم با روکش پلاستیکی 2 میلیمتر
برای ساخت لوپ 45 سانتیمتری محاسبات زیر مناسبه؟
پیوست:
k.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

یکشنبه 1 تیر1393 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با این اهم کم شما باید یه دستگاه گرم کننده ساخته باشی سیستم حرارتش میره بالا و فکر کنم بوق خالی بزنه

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

یکشنبه 1 تیر1393 - 8:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

l24nb0 نوشته است:
با این اهم کم شما باید یه دستگاه گرم کننده ساخته باشی سیستم حرارتش میره بالا و فکر کنم بوق خالی بزنه

در توضیحات گفته شده بهترین اهم بین 0.5 تا 1 است!

یکشنبه 1 تیر1393 - 11:00pm
مدیر کل
مدیر کل

patriot عزیز کلا در این برنامه محاسبه ؛ برای سیم های روکشدار شما میتونین قطر قسمت مسی سیم رو بعنوان قطر سیم بزنین و برای فاصله بین سیم ها باید ضخامت کل سیم منهای مغزی مسی رو وارد کنین! مثلا اگر سیم کلش 1.5 میل قطر داره و 1 میل ضخامت مغزی مسی هست ؛ قطر سیم رو 1 بزنین و فاصله بین دورها رو هم 0.5 وارد کنین. در نهایت دقت کنین ظرفیتی که اونجا نوشته میشه مربوط به لوپ تخت معمولیه. برای عنکبوتی باید حساب کنین حدود 10 درصد ظرفیت پایین تر میاد. پس اگر حدود 440 میکرو توی فرمول لوپ تخت حساب کنین ؛ نوع عنکبوتیش حدود 400 در میاد. همینطور طول سیم برای لوپ عنکبوتی بین 1 تا 3 متر بیشتر از این فرمول هست که به همون نسبت اندکی اهم بالاتر میره که مشکلی هم نداره.
کلا اگر لوپ شما قطر داخلی 30 سانت داره ؛ زیاد استفاده از چنین سیم افشانی رو توصیه نمیکنم. سیم افشان با چنین ضخامتی برای لوپ های بزرگتر بهتر جواب میده. پس برای این لوپ یا از سیم لاکی استفاده کنین یا سیم افشان کمی نازک تر به کار ببرین تا لوپتون خوب در بیاد.
از نظر اهم هم با توجه به تستهایی که شده و حتی تا 2 اهم هم افت برد محسوسی تجربه نشده بنظر من بهتره اهم لوپ زیاد زیر 1 اهم نیاد چون هر چه کمتر باشه احتمال بی ثباتی بیشتر میشه.

یکشنبه 1 تیر1393 - 11:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون از توضیحاتتون مهندس
پس من این سیم رو بیهوده گرفتم :( 35متر از این سیم دارم که اهمش شده 0.7 اهم! من با توجه به توضیحات فایل راهنما این سیم رو گرفتم!

یکشنبه 1 تیر1393 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز منم یه لوپ ساختم که اهمش هفت دهم شده و مشکلی هم نداره...شما اول تست بزن روی خاک بعد اگر مشکلی بود تعویضش کن.

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 1 تیر1393 - 12:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

علی جان من میخاستم یه لوپ 45 بسازم که با توجه به توضیحات مهندس این سیم برای 45 مناسب نیست! پس حداقل سایزی که میتونم با این سیم یه لوپ خوب بسازم چنده؟
ممنون

دوشنبه 1 تیر1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

patriot نوشته است:
علی جان من میخاستم یه لوپ 45 بسازم که با توجه به توضیحات مهندس این سیم برای 45 مناسب نیست! پس حداقل سایزی که میتونم با این سیم یه لوپ خوب بسازم چنده؟
ممنون

سیمی که من استفاده کردم سیم 1*1 بود..که دو میل قطر کل سیم و یک میل هم قطر مغزی سیم بود..منظور همون سیم افشان بود..لوپی هم که من ساختم قطرخارجی 58 داره قطر داخلی 50..تعداد شیار 15 و تعداد دور هم 19 هست...مشکل خاصی هم نداشته تا حالا..چند روز دیگه اگر وقت کنم یه فیلم باز میزارم از تست زیر خاک..

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 1 تیر1393 - 12:11am
مدیر کل
مدیر کل

patriot عزیز خب مشکل خاصی نیست شما با این مقدار سیم میتونین لوپ 60 درست کنین که قویتر هم هست و با این سیم هم بهتر از آب در میاد.

دوشنبه 1 تیر1393 - 12:13am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سیمی که من تهیه کردم همینه: 1*1 رشته ای که مغزی 1 میلیمتری داره و قطر کل سیم هم 2 میلیمتره.
پس محاسبات لوپ 60 به این صورت میشه:
پیوست:
k.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 1 تیر1393 - 12:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 343 , 344 , 345 , 346 , 347 , 348 , 349 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , mohsen@sat و 281 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure