سلام و درود .
دوستان من یه ازمایشاتی روی لوب چنس انجام دادم که اینجا ذکرش می کنم.
من یه لوب 20 سانت داشتم که گارد 19 کار می کرد وبا توجه به لوب بزرگی که گفتم با خیس شدن گاردش به 12 رسید و بردش خیلی کم.گفتم یه ازمایشی روی این لوب کوچیک انجام بدم ببینم چی میشه.(سنگ مفت گنجشک مفت)
خلاصه 7 تا باطری قلمی داشتم که شارز نداشت قسمت گرافیتی و قسمت کربنی اونارو بیرون اوردم و بودرشون کردم
.به کربن یا همون سیاه رنگ مقداری اب اضافه کردم و
حالت خمیری بیدا کرد و شروع کردم لوب با روزنامه بوشوندم واین خمیرو روی لوب و بشت لوب ملیدم با ولتمتر تست کردم که
خمیر حالت رسانایی داشت بعد بودر گرافیت روی لوب ریختم و گذاشتم یکم خشک شد و بهش رنگ روغن زدم تا گرافیت محکم بشه.
خب حالا ببینید چه اتفاقی افتاد وقتی که قسمت شیلد لوب به گرافیت وصل می کردم و دستگاه روشن کردم. گارد دستگاه از 19 به 14 افت کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!
وبرد دستگاه تا نصف اون هم افت کرد
گفتم بزار شیلد مدار قطع کنم ببینم چی میشه که در این حالت گارد مدار شد 20 ولی دستگاه خیلی نابایدار شد.و دو تا خانه همیشه بر می موند.و بردش به حالت اول برگشت.
حالا لطفا اساتید نظر بدن.وعلت این افت گارد و افت برد رو اگه میدونن توضیح بدن.به نظر بنده لوب این دستگاه قسمت اصلی مداره و اگه ازمایشات متعددی انجام بشه. میشه یه لوب با کیفیت ساخت.
ضمنن اگه بشه یه موادی بیدا کرد. خاصیت دی الکتریکش از هوا کمتر باشه وبشه اون لابه لای سیم ها مثل خمیر بمالیم تا خاصیت خازنی لوب کمترش کونیم به نظرم دیگه رو این دستگاه حرفی نیست.
یاحق