نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان هرگز از فیش بی ان سی برا اتصال لوپ استفاده نکنید این تجربه ای بود که دیشب کسب کردم دستگاه شما هرچقدر هم که قدرتمند باشه استفاده از بی ان سی باعث میشه که تو سیستم نویز بسیار بالایی به وجود بیاد و شما قدرت دستگاه رو کم کنید درنتیجه افت برد خواهید داشت حتما یا از فیش نظامی 3 پین یا از 5 استفاده کنیداگر از 5 پین هم استفاده کردید اگه هر کدام از سیم لوپ رو به دوتا از پینها لحیم کنید باز بهتر خواهد بود
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 2 مرداد1393 - 9:56am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: دوستان هرگز از فیش بی ان سی برا اتصال لوپ استفاده نکنید این تجربه ای بود که دیشب کسب کردم دستگاه شما هرچقدر هم که قدرتمند باشه استفاده از بی ان سی باعث میشه که تو سیستم نویز بسیار بالایی به وجود بیاد و شما قدرت دستگاه رو کم کنید درنتیجه افت برد خواهید داشت حتما یا از فیش نظامی 3 پین یا از 5 استفاده کنیداگر از 5 پین هم استفاده کردید اگه هر کدام از سیم لوپ رو به دوتا از پینها لحیم کنید باز بهتر خواهد بود کاملا با شما موافقم دوست عزی ز.البته نمیشه گفت فدرت دستگاه زیاد میشه بلکه فیش ها اکثرا نامرغوبند و اتصال ناقص یا با لق همراه میشه و این لقی باعث میشه که مساخت محل اتصال بصورت نا خود اگاه با تکان سیم لوب تغییر کنه و با تغیر مساحت نقطه اتصال -مقاومت اون نقطه کم و زیاد میشه و این باعث بی ثباتی دستگاه میشه.(این هم دلیل علمی دوستان) یاحق
|
پنج شنبه 2 مرداد1393 - 9:53pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
البته اگه کسی برا کاوش واقعی بیرون رفته باشه این موضوع رو متوجه میشه. ضمنن بنده از همه اساتید عذر می خوام .من در مقامی نیستم که معلمی کنم .ولی نتیجه تست هارو عرض می کنم. موفق بیروز باشید
|
پنج شنبه 2 مرداد1393 - 10:01pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ganbari نوشته است: البته اگه کسی برا کاوش واقعی بیرون رفته باشه این موضوع رو متوجه میشه. ضمنن بنده از همه اساتید عذر می خوام .من در مقامی نیستم که معلمی کنم .ولی نتیجه تست هارو عرض می کنم. موفق بیروز باشید خواهش ميكنيم آقاي قنبري ، از ارائه نظرات و فرمايشات شما استفاده ميكنيم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 2 مرداد1393 - 12:37am |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
من هم لوپ رو مستقیم به دستگاه زدم. فیش مرغوب پیدا نکردم! دوستان آیا فیش نظامی همینه؟ از چه مغازه هایی میشه تهیه کرد؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
جمعه 3 مرداد1393 - 8:53am |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
بله همینه که تویه عکس هستش . از فروشگاه های قطعات الترونیک . البته همشون ندارن باید بگردی . شاید تویه فروشگاه های لوازم صوتی فروشی هم باشه
|
جمعه 3 مرداد1393 - 10:11am |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
درود.دیود PH4148 با 1N4148 فرق نداره؟
|
جمعه 3 مرداد1393 - 11:52am |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز هردو دیود یکی است .موفق باشید
|
جمعه 3 مرداد1393 - 5:48pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
سلام.دوستان عزیز لطفا کمک کنید؟ 1-بعد از پروگرام کردن ایسی ایسی میکرو راجا می زنم سدای وزوز از بلنگو در میاد تسط های قبل از جا گذاری میکرو درسته .همچیز السی دی درست بالا میاد. 2-ایسی 1راجا میزنمup-درست نیست و0.4ولت نشان می دهد مشکل از کجاست همه جا رو چک کردم اتصالی نداره لطفا کمک کنید ؟ دو ایسی هم تسط کردم فرقی نکرد ورودی:9.2 uref:4.70v up-=0.4 L1.L2 و 9.2 5+ مدار درسته
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 3 مرداد1393 - 6:45pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
reza2490 نوشته است: سلام.دوستان عزیز لطفا کمک کنید؟ 1-بعد از پروگرام کردن ایسی ایسی میکرو راجا می زنم سدای وزوز از بلنگو در میاد تسط های قبل از جا گذاری میکرو درسته .همچیز السی دی درست بالا میاد. 2-ایسی 1راجا میزنمup-درست نیست و0.4ولت نشان می دهد مشکل از کجاست همه جا رو چک کردم اتصالی نداره لطفا کمک کنید ؟ دو ایسی هم تسط کردم فرقی نکرد ورودی:9.2 uref:4.70v up-=0.4 L1.L2 و 9.2 5+ مدار درسته مهندس حمید لطفا کمک کنید؟ کسی نیست به داد من برسه
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 3 مرداد1393 - 8:40pm |
|
|
|