انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:46pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام

ببين رستم عزيز
فكر ميكنم مدارتون ميلنگه اون هم بد جوري ولي اينو بگم كه مدارتون قدرت سنسش 6 متر با لوپ يك متري هست البته اگه بنتوني فوتش رو پيدا كني :D
در مورد مافيا و اين چيزا من چيزي سر در نميارم اگه مدارت واقعا قدرت داره يك فيلم بزار و خيال همه رو راخت كن اين السيدي ميتر و اينجور چيزا همش كشكه
اگه ميتوني قدرتش رو زياد كن 4 متر بزنه وگرنه خودن وديگران رو علاف نكن
يه رفيق دارم كه 10 ساله اين مدار رو ميسازه و ميفروشه دو روز پيش باهاش ميحرفيدم ميگفت بالوپ 45 سانت بردش 2.5 الي 3متره بالوپ 1 متر بردش 6 متره اونهم واسه كتري بزرگ
الان هم ميفروشه منتها با برد تصويري كه روش سوار ميشه و اسكن تصويري با 3D VISUALIZER ميگيره با شرط تست هم تحويل ميده قيمتش هم از 5 ميليون تا 10 ميليون ببين اين قدرت رو داري و ميتوني رقيبش بشي :D

آخرین بار توسط sahand22 در جمعه 5 تیر1393 - 2:11am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 تیر1393 - 2:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
rostam نوشته است:
زاستی سهند جان کدوم اخراجی هستی با این اسم

رستم جان یعنی واقعا از لحن صحبتشون متوجه هویت ایشون نشدید آخه خیلی تابلوه =))
هرچند میدونم که میدونید :D

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

جمعه 5 تیر1393 - 2:11am

A.D.H1360 نوشته است:
rostam نوشته است:

شماها چرا روي هويت من زوم كردين؟ مگه لحن صحبتم چشه ؟ ديگه اين محمود10 ساله اعصاب واسم نزاشت اكهه :D

جمعه 5 تیر1393 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sahand22 نوشته است:
ببين رستم عزيز
فكر ميكنم مدارتون ميلنگه اون هم بد جوري ولي اينو بگم كه مدارتون قدرت سنسش 6 متر با لوپ يك متري هست البته اگه بنتوني فوتش رو پيدا كني :D
در مورد مافيا و اين چيزا من چيزي سر در نميارم اگه مدارت واقعا قدرت داره يك فيلم بزار و خيال همه رو راخت كن اين السيدي ميتر و اينجور چيزا همش كشكه
اگه ميتوني قدرتش رو زياد كن 4 متر بزنه وگرنه خودن وديگران رو علاف نكن
يه رفيق دارم كه 10 ساله اين مدار رو ميسازه و ميفروشه دو روز پيش باهاش ميحرفيدم ميگفت بالوپ 45 سانت بردش 2.5 الي 3متره بالوپ 1 متر بردش 6 متره اونهم واسه كتري بزرگ
الان هم ميفروشه منتها با برد تصويري كه روش سوار ميشه و اسكن تصويري با 3D VISUALIZER ميگيره با شرط تست هم تحويل ميده قيمتش هم از 5 ميليون تا 10 ميليون ببين اين قدرت رو داري و ميتوني رقيبش بشي :D

سهند کوچولوی من حدسم درست بود
خلاصه 4066 باعث شد خودتو نو گم کنیید و نشون بدی چون فوت دیجیتال کردن این مداره و تعقییر 358 فوت افزایش قدرت
من نه فروشنده ام و نه دنبال جنس می خواستم به بعضی از دوستان خوب که واقعا انسانهای شریفی هستندکمک کنم هم چیزی یاد بگیرند و هم دستگاه متوسطی داشته باشند و مطمعن باش میکنم البته پله پله فکر میکنی نصب یه مدار اسپکتروم آنالیزور روی این مدار کاری داره که میگی تصویریش کردید یه بار گفتم کرجی عزیز من با توجه به علاقه دوستان این مدارو پیش میبرم نمیگم همه فایلاش آمادس ولی اگه لازم بشه آمادش میکنم
من یه بار همین اشتباه و کردم و شروع کردم به علمی صحبت کردن تا جایی رسید که اخراجم کردن ولی نمیدونم چرا از طریق دوستان دوباره برگشتم و شروع کردم به ساده نوشتن و در حد بقیه بودن خیلی خوب بود و خیلی چیزا یاد گرفتم روز اول گفتم این مدارو دیجیتالش میکنم با این که برنامه نویسیم خیلی ضعیفه اگه شده هزینه میکنم و میدم کسی بنویسه ولی این کارو میکنم
خلاصه لپ کلام
در مورد مدار این مدار اصلا قدرت نداره و 1 سانتیمتر بیشتر نمیزنه اگه میخوایی با 200 هزار تومن بسازیش بساز و اگر کمکی از من بر میومد دریغ نمیکنم و اگه پول داری و میخوایی از رفیقت 5 ملیون بخری بخر و مطمعن باش من رقیب کسی نیستم و اگه اینجام به خاطر دلایل علمی خاص خودمه
و اگه شما سهند عزیز منظورت خراب کردن این تایپیکه مطمعن باش بعد از بلایی که سر چنس وتی ال اومد بعید میدونم مدیران سایت بزارن که این اتفاق بیوفته در غیر این صورت پروژه من کامل میشه و میرم ولی این بار برای همیشه اگه برای کسایی که به خاطرشون وقت گذاشتم مهم نباشه
موفق باشید

جمعه 6 تیر1393 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

A.D.H1360 نوشته است:
rostam نوشته است:

دوست خوبم ممنون به خاطر تذکرتون طبق قرار قبلیمون اگه ادامه داد بایکوت میشه

جمعه 6 تیر1393 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان دستت درد نکنه که واقعا میبینم که داری زحمت میکشی ولی یه خواهش کوچولو دارم اگه برات مقدوره این سایت رو ترک نکن حالا به هر دلیلی
چون فروشندگان زیادی هستتند که میخاهند این تایپیکها متوقف بشه
من مطمئن هستم آقا سهند هم در راستای به راه انداختم این سیستم میتونه کمک زیادی بکنه فقط خواهشن دوستان دست در دست هم بدین تا ایشالا این تایپیک هم جلو بره من خودم فعلا نمیتونم ولی ایشالا تصمیم گرفتم از جمعه آینده این سیستم رو شروع کنم و بسازمش ایشالا که بتونم نتایج خوبی بگیرم و در اختیار دوستان بزارم
وجود ما خاریست بر چشم دشمنان چون من و شما یه هدف دیگه داریم
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 6 تیر1393 - 10:35am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

اگر نظر ما مهمه ؛ من تقاضای تحریم کاربر sahand22 بهمراه تمام کسانی که نیت و هدفشون مثل ایشون است رو دارم.

جمعه 6 تیر1393 - 10:42am

بابا اقا ناصر یا سهند خان خودشون دارن این فلزیاب رو میسازد و میفروشه!!!!

جمعه 6 تیر1393 - 10:44am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
رستم عزيز واقعا انگيزه و نيت شما قابل تحسينه و اميدوارم هميشه موفق باشي دوست من.
راستش من از اول اين تاپيك رو پيگيري ميكنم و مطمئنم كه سربلند خواهيد شد.
ضمن اينكه نبايد در برابر حسادت حسودان و علم نمايان تسليم بشين.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 6 تیر1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
جناب رستم عزیز،خسته نباشید،از اینکه به این مدار بهاء میدین و برای اینکه مدار به نتیجه مطلوبتری برسه وقتتونو براش صرف میکنید،ازتون سپاسگذارم.
مدار بنده سنس میکنه،ولی همونطوریکه قبلا" اعلام کردم، بردش خیلی کمه،تمامی قطعات را طبق لیست تصویری جنابعالی نصب کردم،قبل از نصب هرقطعه تک تک اونارو از لحاظ سلامت و درست بودن مقدارش با ابزار اندازه گیری مربوطه تست نمودم.آیسی ها را هم جهت اطمینان قبل از نصب روی مدار،بر روی مدار تی ال 12000 تست کردم،همه سالم بودند،همینتور ترانزیستور قدرت را.
ولی علت این برد کم نمیدونم چیه!
به هرحال همه ما منتظر تغییرات جدید شما در مورد این مدار هستیم.
یاحق

جمعه 6 تیر1393 - 12:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: tfcaspian و 310 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure