انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:07am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عليرضا جان لطفا به آقا حميد بگو که مدار با حرکت لوپ چطور ميشه تا راه حل مناسبی براش تدبير کنند استاد

سه شنبه 9 دی1393 - 10:08pm

اقا حمید عزیز بهترین روش برای نصب لوپ به مدار چیه استفاده از سوکت یا لحیم کردن مستقیم ایا استفاده از سوکت قدرتشو کم نمیکنه . و میخواستم بدونم بهترین سوکت اتصال اسمش چیه من هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم اخه شهرستان هستم قطعاتو از ایران میکرو گرفتم فیبرمم امادست انشاالله بعد نصب عکس میزارم .بازم ممنونم :|

سه شنبه 9 دی1393 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
arash99 نوشته است:
عليرضا جان لطفا به آقا حميد بگو که مدار با حرکت لوپ چطور ميشه تا راه حل مناسبی براش تدبير کنند استاد

راستش مدار خوبیه من ازش راضیم فقط خیلی به تکون دادن لوپ حساسه و باید فاصلش تا زمین دقیق رعایت بشه که بالانس بهم نخوره شایدم تو مدار من اینطور باشه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 9 دی1393 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
arash99 نوشته است:

راستش مدار خوبیه من ازش راضیم فقط خیلی به تکون دادن لوپ حساسه و باید فاصلش تا زمین دقیق رعایت بشه که بالانس بهم نخوره شایدم تو مدار من اینطور باشه

علیرضا جان بدترین خبر همین بود که با تکون خوردن لوپ بهم بریزه !! مثل چنس !!

سه شنبه 9 دی1393 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.شب همگی دوستان به نیکی
مهندس حمید عزیز ممنون بابت طرح زیبا و کارآمدتون،امیدوارم به ماحصل دلخواه برسین :x
من هم دارم قطعات رو سفارش میدم ، بعضی هاشون رو هم باید حضوری برم تهیه کنم ، چون یکم تو زمینه الکترونیک وسواسی ام :p
مهندس حمید عزیز ، من اطلاعاتم در زمینه الکترونیک در حد متوسط هست ولی در زمینه برنامه نویسی یکم بیشترتر ;)
شما که خودت استاد بزرگ ما هستی ،نمیشه گفت که میخوام کمک کنم ، ولی اگر مایل بودی و دوست داشتی انشاالله من مشتاقم تو هر قسمت از پروژه که شما صلاح بدونی همکاری کنم (البته منظورم شاگردیه هاا :ymblushing: )
امیدوارم بتونم در پیشبرد این هدف والای شما نقشی هرچند کوچک و ناچیز داشته باشم ;;)

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

سه شنبه 9 دی1393 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عليرضاجان مدارم رو انداختم تو جعبه فقط لنگ ميکرو هستم اگه برسه و اما در رابطه با بهم خوردن بالانس استاد حميد اگه اشتباه نکرده باشم عرض کردنند که با ورژن جديد نرم افزار هگز ثبات خوبی خواهيم داشت که البته الانشم از چنس با ثبات تر و قويتر هست البته اين نظر دوستان و استاد حميد عزيزه ،،،انشاالله مرحله به مرحله بريم جلو تا ديگ مشگلات هموار بشه
ياحق

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:02am
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
سلام دوستان شب همه بخير
مهندس حميد عزيز من با چندتا لوپ ديگه هم تست كردم ولي بازم زمان شروع دلي 6 نشون ميده .
البته لوپهام از نظر ظرفيت حدود 400 ميكرو بودن ولي مقاومتاشون از 0.5 تا 2 اهم بودن ولي دلي همشون 6 بود.
آيا ميتونه از لوپا باشه يا من بايد قطعه خاصي رو بررسي كنم؟
لطفا راهنمايي كنين.
ياحق

اینجور که شما میفرمایین اصلا سیستم لوپ شما کار نمیکنه! حالا یا ماسفت شما ایراد داره یا آیسی آپ امپ شما. باید مدارتون رو بررسی کنین. مشکل اصلا نمیتونه از لوپ باشه.
در نسخه بعدی این مسائل توسط دستگاه چک میشه و اگر درست نباشه دستگاه پیغام خطا خواهد داد و دیگه کار نمیکنه.

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:06am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان نسخه 1.00 بیشتر حالت اسکلت اولیه کار فلزیاب برای تست رو داشت! وگرنه عملا بدرد کاوش نمیخورد! :D هر چند همون هم از خیلی مدارات آنالوگ دیگه بهتر و با ثبات تر هست ولی در زمینه دیجیتال خیلی کارهای بیشتری میشه کرد. نکات و قابلیت های موثر خیلی خوبی در نسخه جدید ارائه شده که وضعیت دستگاه رو کلا تغییر داده. به امید خدا فرداشب نسخه جدید رو ارائه میکنم.

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:09am
مدیر کل
مدیر کل

meisam121 نوشته است:
اقا حمید عزیز بهترین روش برای نصب لوپ به مدار چیه استفاده از سوکت یا لحیم کردن مستقیم ایا استفاده از سوکت قدرتشو کم نمیکنه . و میخواستم بدونم بهترین سوکت اتصال اسمش چیه من هر چقدر گشتم نتونستم پیدا کنم اخه شهرستان هستم قطعاتو از ایران میکرو گرفتم فیبرمم امادست انشاالله بعد نصب عکس میزارم .بازم ممنونم :|

خب مطمئن ترین روش که اتصال مستقیم بصورت لحیم کاری هست! بخصوص نزدیک لوپ بهتره از هیچ کانکتور و فیشی که فلزی باشه استفاده نکنین. برای روی جعبه هم میتونین از کانکتور 3 پین نظامی استفاده کنین. در بازار به همین اسم رایج هست.

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:12am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز ممنون از شما.
الان آپ امپ رو عوض ميكنم ببينم چي ميشه .
ضمنا تا يادم نرفته بگم كه من براي اتصال كانكتور نظامي 3 پين به مدار از پين هدر نظامي استفاده كردم و كابل rg59
نميدونم آيا استفاده از پين هدر ميتونه مشكل ساز باشه ؟ يعني بدون پين هدر كانكتور رو با كابل به مدار لحيم كنم موضوع بهتر ميشه؟
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 643 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure