انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:34am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان اين حرفهاي قلمبه سلمبه رو از كدوم دايرتالمعارف مياري مينويسي
آمپلي دكتور يعني چي؟
نكنه منظورت آيسي دكودر هست يا همون مولتي پلكسر :D

سه شنبه 9 تیر1393 - 2:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوستان عزیز برد این دستگاه نسبت به 12000آقای هدایتی چقدره بیشتره یا کمتره

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 10 تیر1393 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عليرضا جان هر دوشون سرو ته يه کرباسن نکته مهم قضيه اينه که اين مدارات شدن منبع درآمد يه عده خدا نشناش که خون مردم بدبخت رو کردن توشيشه والله تی ال که اصلش دست بنده بود و بو دلايل شخصی فروختم يه سرو گردن به فلزياب حرفه ای شباهت داشت. اما بيشتر مدارات منتشر شده حکم گل آلود کردن آب رو داره در جهت گرفتن ماهی که همون منافع مالى هستش قانون اصلی اين مدارات به اين شکلی هست که طرف مدارو ميزاره واسه عموم تا عيب و ايرادش معلوم و. رفع بشه بعد از رفع عيوب و حتى تقويت فرسنده مدار با خيال راحت ميسازه و ميفروشه چند وقتی هست که به صورت مهمان وارد انجمن شدم و بدونه هيچ ترس و واهمه اى عرض ميکنم بيشتر کاربران گرگن در لباس برره يا به زبان خودم يه عده فکر ميکنن دارن انسانيت ميکنن دريغ از اينکه يا دنبال تبليغ کارهاشون و يا اثبات علم نداشتشون هستن تا بازهم بتونن منافع مالى خودشون رو دنبال کنن اما خيال کردن خر خودشونن ، بنده تنها شخص صالح و درستکار انجمن رو فقط در وجود حميد ديدم و بس هرچند هستن کسانيکه قصدشون خيره ولى سواد الکترونيکشون در حدی نيست که نظربدهند در کل بگم همه دنبال منافع مالی هستن تا کمک و تبادل اطلاعات

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 10 تیر1393 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohandes1 نوشته است:
rostam نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:
سلام

با سلام
دوست خوبم چند صفحه قبل فایل نهایی رو گذاشتم
در رابطه با تفکیک شما درست میفرمایید بیشترین قدرت دستگاه در حالت آل متال میباشد و دلیلشهم اینه که در این حالت از تمام تعقیرات ولتاژ حاصل از سنس نمونه بر میداره و در حالت تنظیم فلزات دیگر فقط از آن مقدار جزیی نمونه گیری میکند یکی از راه کارهایی ارتقاء این حالت باز کردن دامنه تعقیرات برای نمونه گیری بهتر میباشد که با یک آمپلی دکتور ولتاژ در صورت حفظ پارامترهایی مربوطه میتوان کارهایی انجام داد و با یک 4066 که 4 تا حالت سویچ داره در کل مدار رو برای 16 نوع حالت اسکن تنظیم نمود که میتوان 4066 را با یک برنامه ساده از طریق میکرو راه اندازی کرد
و چندین کار دیگر
این مدار یک مشکل عمده داره و این اینه که ضرایب تلرانسی تعقیرات قطعات بسیار پایین در نظر گرفته شده و آستانه تلرانسی قطعات نسبت به هم بسیار نزدیک میباشد پس در هنگام نصب قطعات دقت کنید از قطعات مرغوب استفاده کنید و سعی کنید بعد از نصب قطعات از روی قطعات نصب شده اعداد اسمی قطعات را اندازه گیری کرده و با اعدادی که روی برد نوشته ام مقایسه کنید و در صورت تفاوت حد اکثری 2 درصدی تلرانس قطعه را تعویض نمایید
موفق باشید

سلام رستم حان
در مورد باز كردن ولتاژ با آمپلي؟؟؟؟؟؟؟؟ يكمي بيشتر توضيح بدين :-? :-o

با سلام
اون علامت سوالها یعنی آشکار ساز یکم زبان انگیلیسیتو تقویت کن مهندس :))
برای دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی میخواهند عرض میکنم
amplifier detector ولتاژ یا سیستم آشکار سازی قدرتی ولتاژ روشی میباشد که طول موج حامل بر ولتاژ را کاهش و تایم اوت بازه ای ولتاژ را باز میکند که امکان نمونه گیری از تعقیرات ولتاژی را در بازه زمانی بیشتری فراهم میکند
بحث پیچیده ای مهندس جان همون برنامه هاتو بنویس و یکی از این ال سی دی مترها =p~ بساز خودتو درگیر این چیزای سخت نکن از کارات عقب میمونی :-J
ناصر جان اگر واقعا اطلاعاتی که میخوایی برای کمک به دوستانی که مثل من از الکترونیک اطلاعات کمی دارند هست من در خدمتم ولی اگه میخوای این اطلاعاتو ور داری و بعد بگی با زحمت بدست اوردمو چرا باید به همه بدم من و دیگر دوستان راضی نیستیم و اگر ورداری میدونی چه اتفاقی می افته
[-X همه دستگاهات یه دفه میسوزه به خدا ~X(
اینهم یک مدار برای این پروژه که در سیستم وایرلس از اون استفاده میشه ولی دوستان فقط جهت اطلاعات خودتون خیلی کار داره تا بشه رو مدار نسبش کرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 10 تیر1393 - 4:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
عليرضا جان هر دوشون سرو ته يه کرباسن نکته مهم قضيه اينه که اين مدارات شدن منبع درآمد يه عده خدا نشناش که خون مردم بدبخت رو کردن توشيشه والله تی ال که اصلش دست بنده بود و بو دلايل شخصی فروختم يه سرو گردن به فلزياب حرفه ای شباهت داشت. اما بيشتر مدارات منتشر شده حکم گل آلود کردن آب رو داره در جهت گرفتن ماهی که همون منافع مالى هستش قانون اصلی اين مدارات به اين شکلی هست که طرف مدارو ميزاره واسه عموم تا عيب و ايرادش معلوم و. رفع بشه بعد از رفع عيوب و حتى تقويت فرسنده مدار با خيال راحت ميسازه و ميفروشه چند وقتی هست که به صورت مهمان وارد انجمن شدم و بدونه هيچ ترس و واهمه اى عرض ميکنم بيشتر کاربران گرگن در لباس برره يا به زبان خودم يه عده فکر ميکنن دارن انسانيت ميکنن دريغ از اينکه يا دنبال تبليغ کارهاشون و يا اثبات علم نداشتشون هستن تا بازهم بتونن منافع مالى خودشون رو دنبال کنن اما خيال کردن خر خودشونن ، بنده تنها شخص صالح و درستکار انجمن رو فقط در وجود حميد ديدم و بس هرچند هستن کسانيکه قصدشون خيره ولى سواد الکترونيکشون در حدی نيست که نظربدهند در کل بگم همه دنبال منافع مالی هستن تا کمک و تبادل اطلاعات

دوست خوبم حق داری و تا حدو دی هم راست میگی ولی دم از مردی و مردانگی زدی اگه کل تایپیک رو خوندی و واقعا مردی بگو کی فرستادت تا اینارو بنویسی اونم تو تنها تایپیکی که همه اطلاعات این فلزیاب آشغالو که خیلی از نامردا دارن خون یه عده سادرو تو شیشه میکنن و میفروشن که خوردن این پولا از خوردن پول ک........هم کثیفتره چرا دستگاهی که مثلا با 400 هزار تومن جمع میشه رو باید بفروشید 4000000 ملیون تومن گفتم که بدونی اگر نییتت خیره و نیش خوردهای به شما حق میدم ولی اگر با نیت این اومدی که این تایپیک رو بهم بزنی تا نون دونیت باز بمونه اشتباه میکنی دوریه فروش این دستگاه تموم شده و من تا جایی که بتونم با تعقیرات مثبت این مدارو علنی میکنم
خوش باشید

سه شنبه 10 تیر1393 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
rostam نوشته است:
hafez نوشته است:

دوست خوبم حق داری و تا حدو دی هم راست میگی ولی دم از مردی و مردانگی زدی اگه کل تایپیک رو خوندی و واقعا مردی بگو کی فرستادت تا اینارو بنویسی اونم تو تنها تایپیکی که همه اطلاعات این فلزیاب آشغالو که خیلی از نامردا دارن خون یه عده سادرو تو شیشه میکنن و میفروشن که خوردن این پولا از خوردن پول ک........هم کثیفتره چرا دستگاهی که مثلا با 400 هزار تومن جمع میشه رو باید بفروشید 4000000 ملیون تومن گفتم که بدونی اگر نییتت خیره و نیش خوردهای به شما حق میدم ولی اگر با نیت این اومدی که این تایپیک رو بهم بزنی تا نون دونیت باز بمونه اشتباه میکنی دوریه فروش این دستگاه تموم شده و من تا جایی که بتونم با تعقیرات مثبت این مدارو علنی میکنم
خوش باشید

سلام حافظ جان و رستم جان حق با شماست مردم ایران بخاطر فقر مالی و مشکلات فراوان ساخت و فروش فلزیاب رو شاید بعنوان شغل دوم انتخاب کردن برای درآمد زایی برای زندگی و...حافظ جان از شما تشکر میکنم و از شما رستم جان که تاپیک مفیدی قرار دادید موفق باشید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 10 تیر1393 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان لطفا تيشه به ريشه من نزن شايد نشناختی منو خصوصی عرض ميکنم کی هستم من چرا با اسم کاربرى جديد وارد شدم من بايد دست مچ همه فروشنده هارو باز کنم تا امثال شما که صادقانه زحمت ميکشيد شناخته بشه ،در ضمن رستم جان يه خورده به خودت صبر بياموز و طرز حرف زدنت رو اصلاح کن
یاحق

سه شنبه 10 تیر1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
رستم جان لطفا تيشه به ريشه من نزن شايد نشناختی منو خصوصی عرض ميکنم کی هستم من چرا با اسم کاربرى جديد وارد شدم من بايد دست مچ همه فروشنده هارو باز کنم تا امثال شما که صادقانه زحمت ميکشيد شناخته بشه ،در ضمن رستم جان يه خورده به خودت صبر بياموز و طرز حرف زدنت رو اصلاح کن
یاحق

ممنونم دوست خوبم
شمارو با دارو دسته ای کفتارا اشتباه گرفتم دلیل تندی حر فهام این بود که برای اینجور آدمها تازه خیلی خوب صحبت کردم
موفق باشی دوست من و پاینده

سه شنبه 10 تیر1393 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تلاشتون ستودنيه رستم جان موفق و پيروز باشى

سه شنبه 10 تیر1393 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تلاشتون ستودنيه رستم جان موفق و پيروز باشى

سه شنبه 10 تیر1393 - 6:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 292 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure