انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:27am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
نه پین هدر اصلا نمیتونه باعث کار نکردن بشه. این نکات جزئی فقط روی کیفیت کارکرد نهایی اثرگذار هستن. مشکلی که شما دارین این هست که اصلا لوپهاتون با هم فرق ندارن و دیلی همشون یکی هست و بیش از حد هم پایینه که نشون میده مشکل اساسی وجود داره. پس یا خروجی لوپ قطعی داره یا مشکل در ماسفت و آپ امپ هست. مدار هم که چیز خاصی نداره! در واقع باید همشو چک کنین! :D

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بينا جان شما هم ميتونی از پين هدر استفاده کنی برای اتصال مستقيم کابل لوپ به مدار و هم از کانکتور پيچ خور و استفاده از دو تکه سيم کوتاه و اتصال مداربه کانکتور 3پين نظامی ،،،اصلا فلسفه سه پين نظامی روی جعبه برای جلو گيری از کش و قوص کابل لوپ و آسيب نرسوندن به مداره و در وحله دوم آسان کردن و بهتر بودن حمل و نقل دستگاهه بنابراين اگه قراره کابل ديسک يا فرم بزرگ مستقيم به مدار وصل بشه بايد دوجنبه مذکور رو مد نظر داشته باشی انشاالله موفق باشی داداش

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

اول باید بگم که خوشحال شدم این دوست ما اقا حمید این حرکت رو انجام داد .دوم میخواستم در مورد شارژذ نکاتی رو بگم و اون اینکه شما نمیتونید صرفا یه ولتاژی رو بگیرید و اونو به باطری لیتیوم تزریق کنید و بعد هر وقت دیدید مقدار ولتاژ باطری همونی شد که رو باطری نوشته یا مجموع ولتاژ باطری سری شما شد جریان شارژ رو قطع کنید.مطمئن باشید که اینطوری باطری شما شارژ نمیشه که هیچ بلکه بعد از چندبار مصرف خراب میشه.در این نوع یاطریها حتما باید از بالانسر استفاده بشه.ضمن اینکه صرف اینکه ولتاژ باطری در هنگام شارژ به ولتاژ نامی رسیده دلیل بر شارز شدن نیست بلکه باید جریان مورد نظر هم به مقدار نامی برسه.من خودم واسه دستگاه خودم از 5 تا باطری 3.7لیتیوم استفاده کردم اما واسه شارژش دچار مشکل شده بودم حتی تصمیم گرفته بودم که ولتاژ مدار رو تغیر بدم به 12 ولت. که اتفاقی تو یه سایت یه شماتیک دیدم که شارژر باطری لیتیم بود که واسه سه تا باطری امپر پایین بود. حالا من اومدم اونو تغییر دادم واسه 5 تا باطری.خوشبختانه عالی کار میکنه.تو این چند وقت که دستگاه رو تست میکنم تقریبا طبق استاندارد باطری، ولتاژ پایین میاد.وقتی هم شارز میکنم عالی شارژ میشه .واسه تنطیمش هم خروجیها رو در حالت بدون وصل به باطری روی 3.7 تنطیم کنید و جریان رو از تقسیم ولتاژ بر r1 بدست بیارید(باطری من 3.7V 2200MA).
موفق باشید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شايد يکی مشگل منو حل کرد آقا من دوتا باطری خشک ترو تميز دارم 12ولت 2.2آمپر و 6ولت 2.8آمپر آقا يکی بگه من چه شارژری بگيرم که اين دو عدد باطری رو به صورت سرى شده شارژ کنه فقط نگيد نميشه که واقعا لنگه باطری برای تی ال هستم

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فکر کنم 18 ولت 2 امپر مناسب باشه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دلتا جان ميگن بايد هم آمپر باشند واقعا اينطوره ؟؟؟

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فکر میکنم هر چه امپرش بالاتر باشه مدت زمان شارژ شدن باطری کمتر میشه
اگر فرض کنیم باطری 2 امپری در دو ساعت باطری رو فول شارژ کنه باطری 4 امپری 1 ساعته باطری رو فول شارژ میکنه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دلتا جان منظورم اين بود که ميگن بايد آمپر دوتا باطری يکی باشه وگرنه چه ميدونم شارژ نميشه !!!؟؟؟؟متاسفانه راجع به باطری اطلاع چندانى ندارم که از دوستان کمک خواستم

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:30am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز من آپ امپ رو عوض كردم ولي ديلي تغييري نكرد.
اما وقتي ماسفت رو عوض كردم ديلي رفت روي 227
الانم سنس دارم ولي خيلي كمه/
امكان داره از قطعات اطراف ماسفت با آپ امپ باشه؟ كدوم قطعه بيشتر تاثير داره؟
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:48am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی بینا جان.
پس مشخص میشه اصلا ماسفت شما مشکل داشته! الان دیگه داره کار میکنه ولی بنظر میاد دیلی رو درست پیدا نمیکنه. حالا یا اپ امپ شما تقلبی هست که البته نمونه تقلبی که من دارم این مشکل رو نداره ؛ یا لوپ شما بقدری کیفیت نا مناسبی داره که دیلی مناسبش پیدا نمیشه و لذا بردش بسیار پایین خواهد بود. اطراف ماسفت دیگه فکر نمیکنم مساله ای داشته باشه ولی اطراف آپ امپ رو باید چک کنین. بهرحال سیستم دیلی در نسخه جدید اصلاح شده و خیلی بهتر میتونه کمک کنه تا ایراد احتمالی مدار شما پیدا بشه.

چهارشنبه 9 دی1393 - 1:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 683 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure