انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 3:01am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مطمین باشذ ذر نزدیکی دستگاه یا لوپ یک نویز یا میدان مغناطیسی زیاد است که این اتفاق می افتد و بالانس دینامیک دستگاه کارش درست انجام میده.اگه شما محل تستتون رو عوض کنید یا بیرون از شهر تست کنید این اتفاق نمی افته دوست عزیز.

سه شنبه 4 آذر1393 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ganbari نوشته است:
مطمین باشذ ذر نزدیکی دستگاه یا لوپ یک نویز یا میدان مغناطیسی زیاد است که این اتفاق می افتد و بالانس دینامیک دستگاه کارش درست انجام میده.اگه شما محل تستتون رو عوض کنید یا بیرون از شهر تست کنید این اتفاق نمی افته دوست عزیز.

البته محل تست تو خونه هست کنارم هم سیستم روشنه هم تلویزیون بالای پشت بام خونه هم کلا ورق گالوانیزه فرش شده دیوارها و کف هم پر از میلگرد :-B

سه شنبه 4 آذر1393 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان بنده امروز لوپم اماده شد که اونو بصورت عنکپوتی پیچیدم و از سیم لاکی 1 برای این لوپ و همچنین اندازه این لوپ 50 سانت هست و از 19 دور سیم برای پیچیدن این لوپ استفاده کردم و همچنین از پودر گرافیت که بصورت 3 لایه روی سیمپیچ استفاده کردم که با تستهایی که انجام دادم عتاوه بر اینکه صدای وزوز خیلی زیادی از لوپم میاد که از حدود 2 متری کاملا شنیده میشه و کمی ماسفت Q3 گرم میکرد که بنده با هیت سینگ حلش کردم ولی تنها موضوع اینه که این دستگاه وقتی گاردشو روی 50 میبری بوق بم ممتد داره و ولی با کمال تعجب گارد رو میتونم روی 10 تنظیم کنم و همچنین با باریر 1 هم کار میکنه و در ضمن قسمت حذف اهن هم به خوبی عمل میکنه و سنس فوق العاده ای هم داره منتها یه نکته خیلی جالب دیگه هم هست که وقتی لوپ رو به فلزی که روبروشه نزدیک میکنم تا 50 سانتی فلز سنس میکنه ولی وقتی از 50 سانت فاصله لوپ به فلز کمتر میشه سنس متوقف میشه و دستگاه هم خیلی اروم و با ثباته طوری که حتی وقتی لوپ رو روی زمین قرار میدم هیچ عکس العملی نداره و کاملا ساکته در ضمن میخوام تا 2 الی 3 روز دیگه دستگاهو ببرم بیرون تست کنم و حتما فیلمشو براتون قرار میدم فقط یه خواهشی دارم ایا اساتید این قضیه طبیعیه :-o :-o :-o :-o :-o

سه شنبه 4 آذر1393 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان یه مورد دیگه هم بود که فراموش کردم خدمتتون عرض کنم این بود که بنده برای کابل اتصال لوپ به مدار هم از سوکت نظامی و هم از کابل دوربین مدار بسته با کاور مس هست که به قول خود فروشنده دوربین رو تا 300 متری بستن و هیچ افت و نویزی نداشته که البته بنده زمانی که این کابلو استفاده کردم احساس میکنم دستگاه سریعتر پاسخ میده این کابل چینی هست در ضمن rg59 به رنگ مشکی هست خواستم اطلاعاتی داده باشم تا دوستان هم تست کنن در ضمن تا ظهر انشاالله اگه زنده بودیم مشخصات کابل رو براتون قرار میدم :ymhug:

چهارشنبه 5 آذر1393 - 8:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
ganbari نوشته است:

البته محل تست تو خونه هست کنارم هم سیستم روشنه هم تلویزیون بالای پشت بام خونه هم کلا ورق گالوانیزه فرش شده دیوارها و کف هم پر از میلگرد :-B

دوست عزیز ریز ترین نویز توکار سیستم اختلال ایجاد می کنه این کم کردن عمق هم به خاطر اینه که چون نویز تو محل تست زیاده دستگاه بطور اتومات عمق رو کمتر می کنه تا از نویز کم شه.وبا نویز مقابله کنه.کلا چنس دستگاه نویز پذیری هست.اگه این نویزش نبود به جریت می تونم بگم یکی از بهترین مدارت در حد پالسی ها هست.شما هم تو خونه با این نویز ها نمی تونی تست درست حسابی انجام بدی.
یاحق

چهارشنبه 5 آذر1393 - 10:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
سلام دوستان بنده امروز لوپم اماده شد که اونو بصورت عنکپوتی پیچیدم و از سیم لاکی 1 برای این لوپ و همچنین اندازه این لوپ 50 سانت هست و از 19 دور سیم برای پیچیدن این لوپ استفاده کردم و همچنین از پودر گرافیت که بصورت 3 لایه روی سیمپیچ استفاده کردم که با تستهایی که انجام دادم عتاوه بر اینکه صدای وزوز خیلی زیادی از لوپم میاد که از حدود 2 متری کاملا شنیده میشه و کمی ماسفت Q3 گرم میکرد که بنده با هیت سینگ حلش کردم ولی تنها موضوع اینه که این دستگاه وقتی گاردشو روی 50 میبری بوق بم ممتد داره و ولی با کمال تعجب گارد رو میتونم روی 10 تنظیم کنم و همچنین با باریر 1 هم کار میکنه و در ضمن قسمت حذف اهن هم به خوبی عمل میکنه و سنس فوق العاده ای هم داره منتها یه نکته خیلی جالب دیگه هم هست که وقتی لوپ رو به فلزی که روبروشه نزدیک میکنم تا 50 سانتی فلز سنس میکنه ولی وقتی از 50 سانت فاصله لوپ به فلز کمتر میشه سنس متوقف میشه و دستگاه هم خیلی اروم و با ثباته طوری که حتی وقتی لوپ رو روی زمین قرار میدم هیچ عکس العملی نداره و کاملا ساکته در ضمن میخوام تا 2 الی 3 روز دیگه دستگاهو ببرم بیرون تست کنم و حتما فیلمشو براتون قرار میدم فقط یه خواهشی دارم ایا اساتید این قضیه طبیعیه :-o :-o :-o :-o :-o

دوست عزیز یه جای کار می لنگه.یا لوپتون مناسب نیست یا گرافیت کاری شما اشکال داره در کل با یه لوپ دیگه ازمایش کنید ببینید بازم این اتفاق می افتد.اساتید در این مورد نظر بدن بنده همچین چیزی رو تجربه نکردم :D

چهارشنبه 5 آذر1393 - 10:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ganbari نوشته است:
ali222 نوشته است:
ganbari نوشته است:

دوست عزیز ریز ترین نویز توکار سیستم اختلال ایجاد می کنه این کم کردن عمق هم به خاطر اینه که چون نویز تو محل تست زیاده دستگاه بطور اتومات عمق رو کمتر می کنه تا از نویز کم شه.وبا نویز مقابله کنه.کلا چنس دستگاه نویز پذیری هست.اگه این نویزش نبود به جریت می تونم بگم یکی از بهترین مدارت در حد پالسی ها هست.شما هم تو خونه با این نویز ها نمی تونی تست درست حسابی انجام بدی.
یاحق

ganbari جان بقول سهراب گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد !
چنس یه سر گردن از همین 12000 و 13000 و 12 رگولاتوره و 13 رگولاتوره بالاتره !! تا این لحظه چنس از لحاظ قدرت از همه این چند رگولاتوره ها بالاتر بوده !! تست های که توسط فروشنده و دلال ها تو تاپیک 12 رگولاتوره و TL 12000 انجام شده بخونید تستهای تو تاپیک چنس هم بخونید !!
تا یکی دو سال پیش هر کسی در فرمها از 12 رگولاتوره صحبت میکرد مدیران اعدامش میکردن !!
چنس که به میان اومد ترس از اینکه نونشون اجر بشه انواع اقسام طرح رنگ مدل 12 تایی 13 تایی 3 تایی تو بازار وارد کردن .

چهارشنبه 5 آذر1393 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:

دوست عزیز شما با پوشاندن سه لایه گرافیت کلا لوپ خفه کردید گرافیت درسته جلوی ورود نویز های اطراف میگیره همین قدر هم جلوی انتشار پالسهای قوی لوپ میگیره بخاطر همین ترانزیستور Q3 داغ میکنه !! پالسهای ولتاژ بالای لوپ با برخورد به این گرافیت هست که صدای وزوز شدید میده شاید همون یک لایه کفایت میکنه !
این گرافیتی که شما استفاده کردید صنعتی هست مقاومت اون تقریبا صفر هست ! همین پودر گرافیت برای جداره بیرونی لامپ تصویر تلویزیون کابرد داره در واقع کارش دفع الکتریسته ساکن و جلوگیری از نشت ولتاژ بالای داخل لامپ تصویر به قطعات اطراف لامپ هست قطعا گرافیت یه مزیتی که داره معایبی هم داره !!

چهارشنبه 5 آذر1393 - 8:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست خوبم شاید گفته شما درست باشه منتها یک قضیه ای هست این سه لاسه کردن گرافیت نتنها باعث نشده عمق زنی دستگاه کم بشه بلکه باعث شده دستگاه دارای ثبات بالا بشه فقط تنها موردش اینه که فلز از 40 سانت نزدیکتر سنس نمیشه در ضمن دیگه صدای وزوز نداره و با تعویض کابل اتصال لوپ دستگاه با سوکت نظامی که از همون کابل لوپ استفاده کردم و مشکل حل شده ولی قدرت دستگاه به هیچ عنوان کن نشده و iron mask داره به خوبی کار میکنه و امیدوارم هوا تا چند روز دیگه اجازه بده ببرم دستگاه رو برای تست و فیلمشو براتون قرار میدم در ضمن اینم بگم گرافیت رو از داخل باطری برداشتم و الان هم دستگاه کاملا شیلد شده و ساکت و ارومه O:-) O:-) O:-) :ymhug: :ymhug:

چهارشنبه 5 آذر1393 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان یک بار با لوپ تخت سنس دستگاه رو امتحان کنید خیلی عالی جواب میده
و علی آقا شما جای تست خودتون رو تغییر بدید و تو محیط بیرون تست کنید ببینید باز هم همون مشکل رو دارید

پنج شنبه 5 آذر1393 - 1:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 298 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure