مقدسی نوشته است:
سلام جمیعا ،یه نظر سنجی از چنس ،ایا دستگاه چنس قابل مقایسه با جی پی مینلب هست از نظر عمش و از نظر تفکیک در کاوش حرفه ای؟کاربه پالسی بودن و وی ال اف بودن ندارم. واین رو میدونم کسایی که. جیپی دارند حتما درکنارش پالسی دارند چون عمقش زیاد نیست. ولی پالسی هم بخاطر حساسیتش به سفال هم بخاطر غیراعتماد بودن تکفیکش. بارها خودم بجای فلز. سفال و بجاي زر. نعل خر پیدا. کردم تقریبا دستهایمون به مرور زمان ازپاهامون بلندترشده نظر واقعی شما رو خواهش دارم.
جناب مقدسی بنظر من این مقایسه درست و منصفانه ای نیست! چون فلزیاب های مینلب کلا از سیستم پیچیده ای برخوردارن. از نظر تفکیک جناب کرمی مقایسه ای کرده بود و نتیجه رو قابل قبول دونسته بود. از نظر عمق هم خوبی این مدارات دستساز پالسی این هست که سایز لوپ دست خودتون هست! و میدونین که در مساله عمقزنی فلزیاب حرف اول رو سایز لوپ میزنه. شما یک لوپ بزرگ برای چنس درست کنی دیگه جی پی یا هیچ فلزیاب معروفی با لوپ کوچک حریف این عمقزنی نمیشه! ولی مسائلی مثل ثبات و حذف غیر فلزات هم مطرحه که مسلما فلزیاب های مینلب بهتر هستن.
در مجموع بقول دوستمون نسبت به یک مدار قابل ساخت با هزینه کم ؛ نتیجه ای که از چنس بدست میاد خیلی خوب و جالب توجه هست.