انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 2:28am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
بهترین pcb که طراحی شده کدومه؟ممنون میشم زود جواب بدین

جمعه 7 آذر1393 - 12:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
سلام دوستان
بهترین pcb که طراحی شده کدومه؟ممنون میشم زود جواب بدین

دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم ایا اون pcb قبلی مشکلی داره اصلا کدوم بهتره؟

جمعه 7 آذر1393 - 1:20pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
محك عزيز كل اطلاعات اين مدار توي پست اول گذاشته شده و همون pcb رو همه درست كرديم.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 7 آذر1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
محك عزيز كل اطلاعات اين مدار توي پست اول گذاشته شده و همون pcb رو همه درست كرديم.
ياحق

ممنونم بینا جان
اخه یه pcb جدیدتر تو یکی از صفحات دیدم که سایزش هم کوچیکتر بود فکر کردم اون بهتره

جمعه 7 آذر1393 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جمیعا ،یه نظر سنجی از چنس ،ایا دستگاه چنس قابل مقایسه با جی پی مینلب هست از نظر عمش و از نظر تفکیک در کاوش حرفه ای؟کاربه پالسی بودن و وی ال اف بودن ندارم. واین رو میدونم کسایی که. جیپی دارند حتما درکنارش پالسی دارند چون عمقش زیاد نیست. ولی پالسی هم بخاطر حساسیتش به سفال هم بخاطر غیراعتماد بودن تکفیکش. بارها خودم بجای فلز. سفال و بجاي زر. نعل خر پیدا. کردم تقریبا دستهایمون به مرور زمان ازپاهامون بلندترشده نظر واقعی شما رو خواهش دارم.

جمعه 7 آذر1393 - 2:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا ماهک از همون پی سی بی که در صفحه اول هست میتونی استفاده کنی و هیچ مشکلی هم نداره

جمعه 7 آذر1393 - 2:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای مقدسی خوب جی پی عمق زنیش زیاد نیست ولی همون قدر عمقی رو که میزنه درست میزنه
ولی چنس هم نسبت به قطعات و هزینه ساختنش و تفکیکی هم که داره داره خوب جواب میده

جمعه 7 آذر1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
آقا ماهک از همون پی سی بی که در صفحه اول هست میتونی استفاده کنی و هیچ مشکلی هم نداره

بازم ممنونم ابی جان

جمعه 7 آذر1393 - 3:07pm
مدیر کل
مدیر کل

مقدسی نوشته است:
سلام جمیعا ،یه نظر سنجی از چنس ،ایا دستگاه چنس قابل مقایسه با جی پی مینلب هست از نظر عمش و از نظر تفکیک در کاوش حرفه ای؟کاربه پالسی بودن و وی ال اف بودن ندارم. واین رو میدونم کسایی که. جیپی دارند حتما درکنارش پالسی دارند چون عمقش زیاد نیست. ولی پالسی هم بخاطر حساسیتش به سفال هم بخاطر غیراعتماد بودن تکفیکش. بارها خودم بجای فلز. سفال و بجاي زر. نعل خر پیدا. کردم تقریبا دستهایمون به مرور زمان ازپاهامون بلندترشده نظر واقعی شما رو خواهش دارم.

جناب مقدسی بنظر من این مقایسه درست و منصفانه ای نیست! چون فلزیاب های مینلب کلا از سیستم پیچیده ای برخوردارن. از نظر تفکیک جناب کرمی مقایسه ای کرده بود و نتیجه رو قابل قبول دونسته بود. از نظر عمق هم خوبی این مدارات دستساز پالسی این هست که سایز لوپ دست خودتون هست! و میدونین که در مساله عمقزنی فلزیاب حرف اول رو سایز لوپ میزنه. شما یک لوپ بزرگ برای چنس درست کنی دیگه جی پی یا هیچ فلزیاب معروفی با لوپ کوچک حریف این عمقزنی نمیشه! ولی مسائلی مثل ثبات و حذف غیر فلزات هم مطرحه که مسلما فلزیاب های مینلب بهتر هستن.
در مجموع بقول دوستمون نسبت به یک مدار قابل ساخت با هزینه کم ؛ نتیجه ای که از چنس بدست میاد خیلی خوب و جالب توجه هست.

جمعه 7 آذر1393 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و اساتید گرامی
اگه میشه در مورد تنظیمات فیوز بیت پروگرامر tnm2000 راهنمایی کنین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 7 آذر1393 - 10:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 216 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure