انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:00pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 , 419 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با اجازه مهندس حمید عزیز وسلام خدمت جناب مقدسی من قبلا دستگاه پالس استار2 داشتم دستگاه آلمانی بود خیلی هم ازش راضی بودم متاسفانه جایی مجبورم شدیم فرار کنیم افتاد تو آب سوخت رفتم دوباره بگیرم سری جدیدش رو حدود هشت ملیون بهم گفتن مجبورم شدم با قیمت پایین یه دستساز بگیرم اسمشkorus بود دو ملیون وپونصد تومن پول یهش دادم رو حساب دستگاه قبلیم گفتم حداقل نصف کار اونو بده کافیه بعد که تو انجمن عضو شدم دیدم همون 12رگولاتوره فقط صفحه السیدیش اضافه بودخدا شاهده نیم متر هم نمیگرفت الان چنس رو ساختم با دویست تومن گذاشتم تو قاب همون پالس استار2 فعلا هوا خرابه نتونستم تستش کنم ولی اگه بخوام تستش کنم با 12رگولاتور دو ملیون و وپونصد تومنی که بهم قالب کردن مقایسش میکنم نه با پالس استار2 المانی که دو طبقه برد رو هم داشت ببخشید وقتتون رو گرفتم

شنبه 8 آذر1393 - 4:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام استاد حمید یه پیشنهاد دارم چرا روی این مداری که دوستمون میفرمایند کار نکنیم مدار گردن کلفتیه قبلا یکی از دوستان داخل پستی مدارشو قرار دادن در ضمن تفکیک هم ظاهرا داره شاید از چنس بهتر در بیاد :-? :-? :-BD

viewtopic.php?f=8&t=717

شنبه 8 آذر1393 - 7:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
سلام دوستان و اساتید گرامی
اگه میشه در مورد تنظیمات فیوز بیت پروگرامر tnm2000 راهنمایی کنین

;) دوست من برنامه progisp رو دانلود کنید و طبق پستهای قبلی که دوستامون قرار دادن فیوزبیتها رو تنظیم کنید و پروگرم کنید موفق باشید

شنبه 8 آذر1393 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
mhak نوشته است:

;) دوست من برنامه progisp رو دانلود کنید و طبق پستهای قبلی که دوستامون قرار دادن فیوزبیتها رو تنظیم کنید و پروگرم کنید موفق باشید

دیشب یه جوری راش انداختم دیگه دست شما هم درد نکنه بابت پاسخگوییتون
دوستان ایا دستگاه شما هم وقتی روشن خاموش میکنین بک لایتش خاموش میشه و دوباره باید تو منو روشنش کنین؟

شنبه 8 آذر1393 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
2840644 نوشته است:
mhak نوشته است:

دیشب یه جوری راش انداختم دیگه دست شما هم درد نکنه بابت پاسخگوییتون
دوستان ایا دستگاه شما هم وقتی روشن خاموش میکنین بک لایتش خاموش میشه و دوباره باید تو منو روشنش کنین؟

درسته دوست من همینطوری هست که میفرمایید متاسفانه این قسمت داخل ای سی ذخیره نمیشه و برای هر بار استفاده باید روشنش کنید و مشکلی هم نداره خوشحال شدم مشکلتون حل شد امیدوارم موفق باشید :ymapplause:

شنبه 8 آذر1393 - 1:46pm
مدیر کل
مدیر کل

2840644 نوشته است:
با سلام استاد حمید یه پیشنهاد دارم چرا روی این مداری که دوستمون میفرمایند کار نکنیم مدار گردن کلفتیه قبلا یکی از دوستان داخل پستی مدارشو قرار دادن در ضمن تفکیک هم ظاهرا داره شاید از چنس بهتر در بیاد :-? :-? :-BD

http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=8&t=717

خواهش میکنم.
اگر قرار باشه روی چیزی کار کنم اون طراحی خودم خواهد بود و اگر خدا بخواد و دوستان هم اجازه بدن در آینده نزدیک در اختیارتون قرار میگیره. تقریبا نیمی از کارهاش انجام شده! ;;)

شنبه 8 آذر1393 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
2840644 نوشته است:

viewtopic.php?f=8&t=717

خواهش میکنم.
اگر قرار باشه روی چیزی کار کنم اون طراحی خودم خواهد بود و اگر خدا بخواد و دوستان هم اجازه بدن در آینده نزدیک در اختیارتون قرار میگیره. تقریبا نیمی از کارهاش انجام شده! ;;)

:ymapplause: :ymapplause: درود بر شما ما همچنان منتظر میمونیم امیدوارم موفق باشید

شنبه 8 آذر1393 - 6:13pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
2840644 نوشته است:

http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=8&t=717

خواهش میکنم.

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز خبر خوشحال كننده اي دادين داداش.
منتظريم ان شاا... مدار رو ارائه بدين/
راستي نميخواين مختصر توضيحي گفته باشين؟
ياحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 8 آذر1393 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امروز لوپ 45 از نو باز کردم چند میل سیم لاکی ها رو فاصله دادم 5 خورده ای سانت برای سکه اضاف شد با اقتدار کامل 50 تا 55 سانت میزنه ولی به همون نسبت نویز هم بیشتر میشه گارد هم از 20 پایین تر نمیاد ! البته اعتقادی به گرافیت ندارم ولی اگر گیرم بیاد تستی بزنم بدک نیست .
فقط گیرم جعبه برای مدار هست نمیدونم کجا گیر میاد؟ تو جمهوری جعبه های مناسب کجا دارند؟

شنبه 8 آذر1393 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان فروشگاه بهار بهترين و شيکترين جعبه هارو داره تو نت سرچ کن

شنبه 8 آذر1393 - 7:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 , 419 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 و 556 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure