انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:19am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
به به!!!!!!!!

یه قیلیون و چای نبات کمه تو این تاپیک :))

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 27 اسفند1392 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
نقشه جانمایی یه ایراد کوچولو داره ، این دوتا مقاومت مقدارشون جابجا نوشته شده ، اگه کسی خواست میتونه اصلاح کنه ، من نرم افزار طراحی اینا رو ندارم
# asadof مثل اینکه یه اشتباهی شده، مدار من هنوز نیمه کاره س ، اون پستی که در مورد ترانزیستور 3638 بود رو استاد مهدی زحمت کشیده بودند که شما ظاهرا به اشتباه فکر کردید کار منه :-?

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 27 اسفند1392 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قطبیت این خازن ها هم فکر کنم برعکسه :-B ...

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 27 اسفند1392 - 3:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اون مقاومت ها درستن من اومدم شماره هارو بر حسب بالا و پایین بودن مقاوت گذاشتم انقدر فشرده بود 100 اهم برای پایینه و100 کیلو برای مقاومت یکم بالا تره
در ضمن قطب خازن ها هم درسته دیگه اون مربع ها بسمت پایین هست و مربع ها میشه پایه منفی خازن

سه شنبه 27 اسفند1392 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام اون مقاومت ها درستن من اومدم شماره هارو بر حسب بالا و پایین بودن مقاوت گذاشتم انقدر فشرده بود 100 اهم برای پایینه و100 کیلو برای مقاومت یکم بالا تره
در ضمن قطب خازن ها هم درسته دیگه اون مربع ها بسمت پایین هست و مربع ها میشه پایه منفی خازن

مربع پایه منفیه یا مثبت استاد؟ بقیه خازنها که مربع قطب مثبتششون هست!

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 27 اسفند1392 - 3:28pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
سلام دوستان گويا استاد هدايتى با كسالت روبرو هستن و نشد كه فيلمى از مدار بزارن تا قدرت واقعى دستگاه آشكار بشه هرچند حرف استاد هدايتى سنده و تلاش و كوشش اين چند وقت اخير ايشون سنده بر صحت حرفها اما وضعيت يك انسان مهمتراز مداره انشاالله كه ايشون سلامتى كاملشون رو به دست بيارن و بهتر دونستم در رابطه با درد معده و زخم معده هم مختصرتوضيح بدم كه به درد همه ميخوره / درد معده دو دليل بيشتر نداره 1: زخم معده
2:آلرژى درفصول سرد سال و ايجاد ترشح بيش از حد اسيد معده
اينهاييكه ميگم واقعا تجربه كردم اما به هيچ دارويى براى درمان اعتقاد ندارم به جز يك گياه كه هم درمان مرض قنده هم درمان زخم معده و آلرژى معده ولى اسم اصلى اين گياه رو به زبان فارسى نميدونم ولى به زبان ما آذريها بهش ميگن (گيلديك) كه طعم و عالى و ترش و شيرينى داره كه حتما بايد با دونه هاى سمباده شكلش خورده بشه كه به اندازه كيلاس هستش و به رنگ قرمز كم رنگ يا درحالت كاملا رسيده به رنگ قرمز و شيرين هستش و جوشاندش هم در مداومت به مصرف درمان صددرصد مرض قنده انشاالله عكسشو هم ميزارم اما خداوكيلى معجزه ميكنه
ياحق

دستت درد نکنه ارش جان
منم چند روزه درد معد هام دوباره شروع شده و خونه نشین شدم
دو سه روز قبل این اونقد من رو اذیت کرد که فکر کردم دیگه رفتنی هستم الانم بشدت درد میکنه ,مردم از بس امپرازول و رانیتیدین ,کلدینیوم سی و شربت معده و.... خوردم
خدایش خیلی از دکترا هیچی حالیشون نیست و فقط بلدم پول یامفت از مریضا بگیرن
اگه اون عکس ر. زوتر قرار بدی ممنون میشم

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

سه شنبه 27 اسفند1392 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshi نوشته است:
arash99 نوشته است:
سلام دوستان گويا استاد هدايتى با كسالت روبرو هستن و نشد كه فيلمى از مدار بزارن تا قدرت واقعى دستگاه آشكار بشه هرچند حرف استاد هدايتى سنده و تلاش و كوشش اين چند وقت اخير ايشون سنده بر صحت حرفها اما وضعيت يك انسان مهمتراز مداره انشاالله كه ايشون سلامتى كاملشون رو به دست بيارن و بهتر دونستم در رابطه با درد معده و زخم معده هم مختصرتوضيح بدم كه به درد همه ميخوره / درد معده دو دليل بيشتر نداره 1: زخم معده
2:آلرژى درفصول سرد سال و ايجاد ترشح بيش از حد اسيد معده
اينهاييكه ميگم واقعا تجربه كردم اما به هيچ دارويى براى درمان اعتقاد ندارم به جز يك گياه كه هم درمان مرض قنده هم درمان زخم معده و آلرژى معده ولى اسم اصلى اين گياه رو به زبان فارسى نميدونم ولى به زبان ما آذريها بهش ميگن (گيلديك) كه طعم و عالى و ترش و شيرينى داره كه حتما بايد با دونه هاى سمباده شكلش خورده بشه كه به اندازه كيلاس هستش و به رنگ قرمز كم رنگ يا درحالت كاملا رسيده به رنگ قرمز و شيرين هستش و جوشاندش هم در مداومت به مصرف درمان صددرصد مرض قنده انشاالله عكسشو هم ميزارم اما خداوكيلى معجزه ميكنه
ياحق

دستت درد نکنه ارش جان
منم چند روزه درد معد هام دوباره شروع شده و خونه نشین شدم
دو سه روز قبل این اونقد من رو اذیت کرد که فکر کردم دیگه رفتنی هستم الانم بشدت درد میکنه ,مردم از بس امپرازول و رانیتیدین ,کلدینیوم سی و شربت معده و.... خوردم
خدایش خیلی از دکترا هیچی حالیشون نیست و فقط بلدم پول یا مفت از مریضا بگیرن
اگه اون عکس ر. زوتر قرار بدی ممنون میشم

منم میگم که این همه دکتر رفتم اینطوریم هیچی بلد نیستن منیکه مشکل تعادل و سر درد دارم مشکل درد بالای معده دارم گرچه اینو مطمئنم درد معده اکثر بچه ها که همشون هم دارن از خواب بیموقع هست بخاطر بی خوابی و تنظیم نبودن خواب هست که همه ماشالله تا ساعت 3 صبح بیدارن

اما بابت اون خازن ها این فتو پرینتهای پروتل با هم فرق میکنن منم الان متوجه شدم تو لایبری انگار زده بود منفی ولی اونکی خازنها مثبت هستن

سه شنبه 27 اسفند1392 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما بزرگوار با حوصله
مدار من کم کم داره حاضر میشه :x

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 27 اسفند1392 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
كوروش جان سلام اگه امكانش هست يه براورد قيمت بديد چون امروز برا خريد قطعات ميرم و اينكه بگيد با لوپ 1در1 چه فلزى رو درچه عمقى از زمين و هوا 3مترميزنه و اگه اندازه دقيق پى سى بى به صورت بعلاوه ازشروع قسمت مسى تا انتها از دو طرف اعلام بشه ممنون ميشم
ياحق

آرش جان قیمتا نسبت به تهران و شهرستان خیلی فرق دارن

اما گرونترینشون bu508 هستش که دقت کنین از متریال مرغوبی درش استفاده شده باشه

بعد از اون هم 709 هستش که اونم گه فلزی باشه دقت کنین انتهای اون زاعده ای دیده میشه که سفید رنگ هستش

555 هم که نقلو نباته :D

اما در مورد عمق باید بگم که در گفتن ابعاد فلز و عمق اون اجازه بدین دقیقا تست بشه تا عدد مشخص گزارش بدیم

پی سی بی هم در صفحات قبل ابعادش ذکر شده

روز خوبی داشته باشین :ymhug: :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه من اخرین ویرایش و تغییر در پلاریته خازن ها و مشخص کردنشون و همبن ابعاد دقیقش رو ت. عکس گذاشتم

سه شنبه 27 اسفند1392 - 4:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hoshyar191 و 347 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure