انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:29am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوستان سوالی دارم اگر ما جعبه مدار چنس رو مانند تو باکس فویل بپیچیم روی بهتر کارکردن مدار تاثیری داره یا نه
با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

چهارشنبه 29 آبان1392 - 8:25pm

با سلام
چند روز پیش برای یکی از دوستان این دستگاهو ساختم نکات زیرو انجام بدید تا یک دستگاه نیمه حرفه ای داشته باشید
1-برای سیم پیچ از کابل دور تلوزیونهای سونی (حتما سونی) استفاده کنید من سیم پیچی با اهم 2.1 و به قطر 28 پیچیدم
2-مقاومت موازی با لوپو 1 کیلو 2وات کربنی بزارید و یک مقاومت 10 کیلو به دو سر ماسفت خروجی وصل کنید (برای از بین بردن اثر ماینر)
و مقاومت 1 کیلو خروجی لوپو 680 اهم بزارید
3-op37رو دوبل کنید و مقاومت موازی با دیود(680 کیلو) رو 200 کیلو با یک ولوم مولتی ترن 1 مگا ببندید
7660 رو از مدار در بیارید و با دو عدد باطری 12 ولت +12 و-12 ولت مدارو تهیه کنید.
خروجی پروگرمر به مدار اسپیکر خروجی کاملی ازانواع فرکانسها می باشد با دمودولاسیون میتوانید نتایج بهتری بگیرید (با HAGAR)
ما سافت خروجی رو از نوع irfp استفاده کنید
راستی من لوپو به روش معمولی پیچیدم اگر روشی که حمید خان گفتند رو انجام بدید خیلی بهتر نتیجه میگیرید
از دوستان اگر کسی وقت کنه و برنامه رو به pic انتقال بده از شر نویز هم راحت میشید فعلا روی ایسی یک فویل آلمینیوم چسب دار وصل کنید و اونو به بدنه کریستال و خط 0 ولت وصل کنید بهتر میشه
خوب نتایج
عدد گارد 24 البته 19 هم جواب میده ولی با نزدیک شدن فلز بوق acمیزنه
سکه 500 تومانی در هوا و زیر زمین 45 سانتیمتر (همین فاکتورش تبدیل به دستگاه نیمه حرفهایش میکنه)
سینی 30 سانتی در هوا 170 سانت و پشت یه تپه اجر 165 سانت
تفکیک بالای 1 متر و زیر 30 سانت مبهم
خوب دوستانی که ساختند کار های بالا رو انجام بدن و نتایج رو برای مقایسه بزارن تا اگه عمری بود راه اصلی تقویت فلز یابهای پالسی رو بگم تا کار های اصلی رو شروع کنیم (منظورم کارای که طراح خوب روسی مدار انجام و اون رو شکست اعلام کرد نبود)
خوب دوستان تا بعد (قدر سایت خوب علمی و اساتید خوبتون مخصوصا حمید خان و خودتونو رو بدونید و دنبال گنج واقعی باشید)

پنج شنبه 29 آبان1392 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دمت گرم داداش کمال
کارت حرف نداره :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 29 آبان1392 - 12:21am
مدیر کل
مدیر کل

جناب KAMALNDT عزیز خیلی ممنون از شما.
قطعا برخی نکات شما قابل تامل و بررسی هستن ولی بعضیاش بنظر من لااقل روی برد اثر محسوسی نداره و یا مساله باطری طبق بررسی بنده و با تغییراتی که بنده اعمال کردم کاملا منتفی هست و هیچ تفاوتی نمیکنه.
در ضمن انتقال برنامه میکروی این مدار به میکروی پیک در صورت داشتن وقت هم دیگه از اون حرفها بود! شما سالها هم وقت بذارین موفق به چنین کاری نمیشین. حالا اگر منظورتون از کمی وقت سالها تحلیل کد اسمبلی AVR و تبدیلش به PIC باشه که دیگه هیچی!
استفاده از IRFP9240 رو هم بنده امتحان کردم. مطمئنا منظور شما شماره دیگه ای هم نمیتونه باشه چون وجود خارجی نداره! که اون هم بنظر من تفاوتی نداشت!
اما من فقط میخوام توجه شما رو به یک نکته کوچک دیگه جلب کنم. آیا میدونین هیچ فلزیابی هنوز در دنیا ساخته نشده که با لوپ 28 سانتی از هر نوعی هم که باشه بتونه این سکه رو از 45 سانتی بزنه؟! که حالا چنس بخواد بزنه؟:D بنابراین اگر اشتباهی در بیان نتیجه شما یا تلقی بنده پیش اومده این مساله رو شفاف کنین.

پنج شنبه 29 آبان1392 - 2:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
با لوپ 19 سانتی ستاره ای و 35 سانتی بسکت هم که بنده ساختم گارد از 23 به بالا جواب میده! البته بنظرم بخاطر ثبات و عملکرد روی زمین اگر بخوایم حساب کنیم باید گارد رو حتما از این عدد کمی بیشتر بذاریم. من فکر میکنم از عدد حداقل اگر 5 تا بیشتر باشه در عمل بهتر قابل استفادست.
اما در مورد اینکه چکار کنیم گارد کمتر جواب بده ؛ اگر شما یک لوپ خاص رو بخواین برای این مدار بهینه کنین باید اون مقاومت 390 اهم رو تنظیم کنین. مثلا مقادیر بالاتر بذارین ببینین گارد تا چه حد میتونه پایین تر تنظیم بشه. مقاومتی که باهاش کمترین عدد گارد قابل استفاده باشه مقاومت ایده ال برای اون لوپ هست.
در مورد خود لوپ هم خیلی نکات وجود داره. هم مدل پیچیدن خیلی مهمه که در موردش صحبت کردیم. هم جنس اون قالبی که براش در نظر میگیرین که بنظر من پلاستیک زیاد خوب نیست چون خودش مثل یک دی الکتریک خازنی عمل میکنه و چوب میتونه بهتر باشه. و هم اینکه خود سیم خیلی مهم هست چی باشه! سیم لاکی مطمئنا ایده ال نیست چون روکش لاکی که داره حالت خازنی رو بیشتر میکنه. بهترین سیم سیمی هست که روکش تفلون داشته باشه. نظیر سیمهایی که من دیدم مینلب در لوپهای خودش استفاده میکنه! حالا این سیمها رو از کجا میشه پیدا کرد نمیدونم! :D
کابل لوپ هم چون حالت خازنی رو اضافه میکنه خودش خیلی مهمه. با کابل نا مطلوب یا طولانی تر گارد بالاتر نیازه. این هم باید تست کنین که چه کابلی میتونه منجر به کمتر بودن گارد بشه.
گارد زیر 20 با در نظر گرفتن تمام نکات فوق کاملا دست یافتنی هست. اما گارد 10 دیگه یک رکورد محسوب میشه و اگر کسی بتونه لوپی بسازه که با گارد 10 جواب بده فکر کنم اون لوپ حتی از لوپهای مینلب هم با کیفیت تر هست و نتیجه هم این خواهد بود که بهترین تفکیک و بهترین سنس طلا رو در عین حداکثر برد داشته باشیم! :D

سلام آقا حميد براي من و دوستاني كه نميدونن گارد چيه يه توضيح كوچولو ميديد.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

پنج شنبه 30 آبان1392 - 9:36am
مدیر کل
مدیر کل

امیر جان لطف کنین فایل بنده رو مطالعه کنین فکر میکنم متوجه بشین. گارد یکی از تنظیمات این فلزیاب هست که معادل دیلی در بسیاری از فلزیاب های پالسی دیگه عمل میکنه.

پنج شنبه 30 آبان1392 - 4:53pm

با سلام خدمت دوست خوبم حمید
با توجه به شناختی که از شما و راهنمایهای مفید شما در سایت دیده ام مطمئن هستم من در رساندن منظورم موفق نبودم نه دلیل دیگری
دوست خوبم میدانید که معکوس کننده ولتاژ(7660) دارای مصرف جریان 0.1 آمپری از مدار آپ امپ داخلی خود و نویز ساز میباشد (با اسکوپ قابل مشاهده است- و به علت نوسان سلف مربوطه کاریخاصی نمیتواند انجام دهد)و شاید شما دو عدد از این آی سی را از یک شرکت خریداری کنید ولی با هم تفاوت نویزی داشته باشند حالا شما دوست خوبم نظر بدهید وجود نویز در پایه -12 ولت آپ امپ مدار و نوسان جریانی برگشتی به مدار چه تاثیری در پایداری op37 ونوسان جریان چه تاثیری در سوئیچ کردن ماسفت میتواند داشته باشد(البته شاید 7660 شما از نوع خیلی خوب باشد در این صورت شاید تاثیری احساس نشود ولی آیا تمام دوستانی که این مدار را ساخته اند آیسی شما را دارند)
2-منظور من از تعغییر فایل به pic انتقال آن از avr به pic نبود (خواجه عبدالله انصاری هم میداند اگر کسی بتواند این کار را انجام دهد خیلی هوشنگ خان است اگر این کار را انجام دهد-کنایه از اینکه دکترای معماری گل بازی نمیکند) منظور من صفر کردن فرکانس تولیدی و مقایسه گر مدارavr و نوشتن موارد فوق در picو ترکیب آن با امکانات نرم افزاری مدار (راستی در مورد این مدار صحبت میکنیم شاید از نظر کارایی بیهوده باشد ولی از نظر آموزشی مطمئنا سود آور)
3-در مورد irfp 9240 درست بود ممنون ولی دوست خوبم منظور شما را از عدم تعقییر متوجه نشدم نتیجه گیری شما برای من مثل این میماند که بگویید فرقی بین صدای ظبط من و اونی که آمپیلی فایر بسته نبود دوست خوبم اگر تعققیری ندارید مشکل از جریان استارتر دستگاه شما میباشد
پیشنهاد میکنم مقاومتهای r1 , r5 را از نوع کربنی وات بالا انتخاب کنید تا irfpبیچاره قدرت مانور داشته باشد
4-دوست خوبم در ضمینه سیم پیچ وعمق کاوش این نیمچه فلزیاب از شما تقاضا میکنم مراحلی که گفتم را انجام بدهید و در کل با یک نکته کوچک
(که در صورت نیاز به صورت خصوصی به شما که در این علم اطلاعات بالایی داریدمیگوییم) وبه بقیه دوستان به شرط کار و فعالیت در این ضمینه خواهم گفت زیرا شما سایتی پربار و پر از انرژی ولی با چند تا بازیگوش (مثل خودم) که نه من بلکه هر فرد دوستار علمی خوشحال خواهد شد تا با شما دوستان همکاری و از تجارب شما استفاده نماید
تا بعد

پنج شنبه 30 آبان1392 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
KAMALNDT نوشته است:
با سلام
چند روز پیش برای یکی از دوستان این دستگاهو ساختم نکات زیرو انجام بدید تا یک دستگاه نیمه حرفه ای داشته باشید
1-برای سیم پیچ از کابل دور تلوزیونهای سونی (حتما سونی) استفاده کنید من سیم پیچی با اهم 2.1 و به قطر 28 پیچیدم
2-مقاومت موازی با لوپو 1 کیلو 2وات کربنی بزارید و یک مقاومت 10 کیلو به دو سر ماسفت خروجی وصل کنید (برای از بین بردن اثر ماینر)
و مقاومت 1 کیلو خروجی لوپو 680 اهم بزارید
3-op37رو دوبل کنید و مقاومت موازی با دیود(680 کیلو) رو 200 کیلو با یک ولوم مولتی ترن 1 مگا ببندید
7660 رو از مدار در بیارید و با دو عدد باطری 12 ولت +12 و-12 ولت مدارو تهیه کنید.
خروجی پروگرمر به مدار اسپیکر خروجی کاملی ازانواع فرکانسها می باشد با دمودولاسیون میتوانید نتایج بهتری بگیرید (با HAGAR)
ما سافت خروجی رو از نوع irfp استفاده کنید
راستی من لوپو به روش معمولی پیچیدم اگر روشی که حمید خان گفتند رو انجام بدید خیلی بهتر نتیجه میگیرید
از دوستان اگر کسی وقت کنه و برنامه رو به pic انتقال بده از شر نویز هم راحت میشید فعلا روی ایسی یک فویل آلمینیوم چسب دار وصل کنید و اونو به بدنه کریستال و خط 0 ولت وصل کنید بهتر میشه
خوب نتایج
عدد گارد 24 البته 19 هم جواب میده ولی با نزدیک شدن فلز بوق acمیزنه
سکه 500 تومانی در هوا و زیر زمین 45 سانتیمتر (همین فاکتورش تبدیل به دستگاه نیمه حرفهایش میکنه)
سینی 30 سانتی در هوا 170 سانت و پشت یه تپه اجر 165 سانت
تفکیک بالای 1 متر و زیر 30 سانت مبهم
خوب دوستانی که ساختند کار های بالا رو انجام بدن و نتایج رو برای مقایسه بزارن تا اگه عمری بود راه اصلی تقویت فلز یابهای پالسی رو بگم تا کار های اصلی رو شروع کنیم (منظورم کارای که طراح خوب روسی مدار انجام و اون رو شکست اعلام کرد نبود)
خوب دوستان تا بعد (قدر سایت خوب علمی و اساتید خوبتون مخصوصا حمید خان و خودتونو رو بدونید و دنبال گنج واقعی باشید)

باسلام
دوست عزیز،جنابkamalndt،
منظورتون از کابل دور تلویزیون سونی،کجای اونه؟
درمورد اون دوتا باتری 12ولت لطفا دقیقتر توضیح دهید که به کجا باید وصل بشه.

ممنون

پنج شنبه 30 آبان1392 - 9:39pm

دوست خوبم
پشت تلوزیون لامپ تصویری رو که باز کنی دور لامپ یک کابل روکش شده که با یک فیش 2 سر به مدار تلوزیون وصل میشه
2 عدد باطری 12 ولت را به هم ببندید تا 24 ولت بشه سپس خط مثبت رو بهمثبت مدار و خط منفی رو به پایه l3
(7660 رو در بیاری حتما) و اون قسمتی رو که منفی و مثبت باطری رو به هم وصل کردی به خط منفی وصل کن
سعی کردم به راهترین روش بگم ولی همه اینا یعنی منبع دوبل بساز
دوست خوبم نتایج رو برای دوستان بگذار

پنج شنبه 30 آبان1392 - 9:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

KAMALNDT نوشته است:
دوست خوبم
پشت تلوزیون لامپ تصویری رو که باز کنی دور لامپ یک کابل روکش شده که با یک فیش 2 سر به مدار تلوزیون وصل میشه
2 عدد باطری 12 ولت را به هم ببندید تا 24 ولت بشه سپس خط مثبت رو بهمثبت مدار و خط منفی رو به پایه l3
(7660 رو در بیاری حتما) و اون قسمتی رو که منفی و مثبت باطری رو به هم وصل کردی به خط منفی وصل کن
سعی کردم به راهترین روش بگم ولی همه اینا یعنی منبع دوبل بساز
دوست خوبم نتایج رو برای دوستان بگذار

کمال جان تشکر از زحمتت ، این کابل سونی رو بیرون دارن یا باید از تعمیرکارها بگیریم ؟

پنج شنبه 30 آبان1392 - 9:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hoshyar191 و 363 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure