نویسنده |
پیغام |
MORTEZA-3282
|
سلام آقا حمید من دیشب لوپ تخت رو تموم کردم با مقاومت 680 اهم عالی جوای میده ولی برای اشیاع بزرگ سنسش کمه یک النگوی طلا رو من تونستم از 40 سانت سنس کنم با گارد 22 ولی یک سینی استیل 30 در 30 رو به زور از 1.10 سنس میکنه ولی گارد رو که 30 میزارم برد بیشتر میشه
|
شنبه 2 آذر1392 - 7:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی نوشته است: مهندس آیا میشه کابل شبکه کت 6 رو باز کرد و سیمهای داخلش رو سری کرد و لوپ رو پیچید ؟ چون اندازه سیم و مس کابل کت 6 خیلی مناسبه بله مهدی جان شدن که میشه! مهم اینه اون خازن داخل لوپ رو تا چه حد بشه پایین دراورد. اگر خیلی کم در بیاد و ظرفیت و اهم لوپ هم رعایت بشه طبیعتا جواب میده.
|
شنبه 2 آذر1392 - 10:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مرتضی جان خسته نباشی. همیشه برای تست شما سایز لوپ رو هم باید ذکر کنی تا بشه نظر داد! نتیجه ای که شما گفتین بنظر من خیلی هم بد نبوده. ولی بسته به سایز لوپ شما باید این تست رو در فضای باز انجام بدین. چون فلزات بزرگی که اطراف هستن در این حالت بشدت برد رو کاهش میدن. در عین حال گارد رو نباید روی کمترین عدد تنظیم کرد. از حداقل مقدار چند شماره بالاتر باشه خیلی بهتر جواب میده.
|
شنبه 2 آذر1392 - 10:51pm |
|
|
MORTEZA-3282
|
سلام آقا حمید سایز لوپ من 40 سانت تخت بود با سیم نمره 80 اگر من مقاومت موازی با لوپ رو زیادتر کنم به نظر شما بهتر جواب میده مثل 1 کیلو چون من با680 اهم تست کردم
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 11:37am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا مرتضی سلام شما سعی کنید از مقاومت 680 اهم شروع کنید و برید تا 1 کیلو رو تست کنید و عدد گارد رو برای هرکدوم از مقاومتها یاداشت کنید تا متوجه بشید کدام بهتره و در گارد کمتر برد بیشتری رو داده
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 1:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مرتضی جان بنظر من شما جوابی که گرفتین در همون حدی هست که باید باشه! ببینید الان برای بنده با لوپ 35 بسکت فیبر مسی 15 سانتی بین 70 تا 80 سنس میشه. شما اگر این فیبر رو 30 در 30 در نظر بگیرین فکر میکنین مثلا برد 2 برابر میشه؟ خیر! فوقش 110 سانت میزنه! تمام سیستم فلزیاب ها به همین صورت هستن. حالا شما چون لوپتون بهتر و بزرگتر و فلز تستتون هم استیل هست تونستین 130 سانت جواب بگیرین. اگر کمی بیشتر قلق ها رو پیدا کنین خب اندکی بیشتر هم ممکنه بشه. از نظر برد سایر پالسی ها با این سایز لوپ هم چندان بیشتر نمیزنن. البته شما باید توجه هم بکنی که وقتی فلزی مثلا از فاصله 1 متری میخواد سنس بشه ؛ حداقل در فاصله 2 متر از هر طرف لوپ نباید هیچ فلز بزرگی وجود داشته باشه. وگرنه برد کم میشه. بنابراین تست اون فلز شما داخل منزل بسیار مشکل هست و کمی برد کمتر نشون میده. در مورد مقاومت سر لوپ طبق محاسبه من بیشتر از 680 اهم صلاح نیست. چون دیگه تاثیری به قدرت هم نداره و ولتاژ سر لوپ از 190 ولت بیشتر نمیتونه بشه. پس برد افزایشی پیدا نمیکنه. حالا شما چون لوپ تخت پیچیدین و قاعدتا خیلی کیفیتش خوب هست میتونین مقاومت 13 رو نهایتا تا 1 کیلو هم بالاتر ببرین. تاثیرش رو بیشتر میتونین در مورد عدد گارد و همینطور تفاوت سنس فلز کوچکتر و بزرگتر بررسی کنین. دوستان دقت داشته باشن اصولا اگر این مقاومت 13 نباشه یا مقدارش خیلی بالا باشه ؛ حالت خازنی لوپ و سایر قسمتهای مدار شکل موج رو کلا خراب میکنه و دیگه فلزیاب درست کار نمیکنه! از طرفی با این ماسفت های 200 ولتی مدار ما 190 ولت سر لوپ ولتاژ داریم که نهایت قضیه هست و ابدا بیشتر نمیشه و دیگه ماسفتی هم نداریم که بهتر از این باشه. پس تا جایی که به قدرت بر میگرده این شرایط نهایی هست.
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 5:35pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت آقاحمید برای ساخت لوپ بسکت 35 سانتی مقدار وسایز واهم سیمی که استفاده کرده اید چقدر بوده؟
بنظرشما میشه برای این مدار از لوپهای قطر بالا مثلا 90سانتی دایره ای استفاده کرد؟در این صورت مشخصات اون چی باید باشه؟آیا باید مقدار اندوکتانس و مقاومت لوپ مانند لوپهای کوچک باشه؟ من فیبر مدار را آماده کردم و فردا میرم تهران تا قطعات اونو بخرم،به امیدخدا تا چند روز دیگه مدار را کامل میکنم.
یه سوال دیگه آیا این مدار هم مانند بعضی از فلزیابها به تغییرات دما حساسیت داره؟چون بعضی از مدارات حتی با یک فوت کردن روی قطعات تنظیماتشون بهم میخوره! ممنون
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 10:24pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پویا جان قبلا توضیح دادم! 30 متر سیم 0.8 کافی هست. از لوپ بزرگ طبیعتا با حفظ مشخصات بخصوص ظرفیت میشه استفاده کرد. مقاومت کمتر اهمیت داره ولی در همون حدود باید باشه. فراموش نکنین که مدار فلزیاب اصولا به بزرگی لوپ شما کاری نداره! چیزی که برای مدار مهم هست همون 3 مشخصه ای هستن که عرض کردم. یعنی ظرفیت و مقاومت و خازن داخلی لوپ. این مدار بین همه مدارات موجود پالسی از حداکثر درجه دیجیتال بودن برخوردار هست. بنابراین ثبات خوب و پایداری حرارتی خوبی هم داره. باقیش دیگه بستگی به کیفیت ساخت شما داره. ایشالا موفق باشین.
|
دوشنبه 3 آذر1392 - 12:16am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام جناب مهندس حمید درتوضیحات مربوط به باتری این مدار،فرمودید که ولتاژ باتری بیشتر از 12 نباشه. همونطور که همه میدونیم ولتاژ باتریهای اسیدی و ژله درحالت شارژ کامل تا 14ولت میرسه.آیا با این اوصاف میشه از این باتریها استفاده کرد؟ باسپاس
|
دوشنبه 3 آذر1392 - 1:26am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
متاسفانه نه پویا جان. چون هم 7660S با بالای 12 ولت ممکنه بسوزه و هم از 13 ولت به بالا پالسها کمی به هم میریزن. برای همین هم من اشاره به باطری اسیدی نکردم. بهترین انتخاب همون باطری لیتیوم هست.
|
دوشنبه 3 آذر1392 - 1:31am |
|
|
|