انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:35am

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

fabienmartin نوشته است:
من مدار رو با ایسی lf357 تست زدم جواب نداد فقط با ایسی خودش جواب میده...قسمت تولید فرکانس هم متغیرش کردم و انواع فرکانسها رو دادم تغییری حاصل نشد... مقادیر R11 , R7 رو به 100 اهم رسوندم در بیشتر مواقع فرکانس تولیدی ایسی با فرکانس وارد شده به سیم پیچ یکی میشد..به نظرم مقادیر قطعات دست نخره بهتره همون مقادیری که در فایل اصلی هستش...به هر حال اون چیزی که ازش انتظار داشتم اصلا نبود دلتاپالس بهتره این نظر من هستش..اگر کسی از دوستان ساختتش بیشتر راهنمایی کنه ببینم مدار اون هم مثل منه یا بهتر....

برادر عزیزم آقای fabienmartin بسیار از فعالیت و انجام آزمایشات آزمون و خطای شما لذت میبرم و اصل و اصول لذت علم الکترونیک هم همین کار بوده که شما بطور شایسته دارید انجام میدید و نتیجۀ تستهارو هم در این بخش قرار میدید که جای تشکر و قدردانی از شما داشته ؛ در مورد طبعیت از شکل اصلی و مقادیر فایل اصلی حق با شماست اول باید طبق فایل اصلی مدار ساخته بشه و اگر جواب گرفتید ، بعد تغیرات آزمون و خطا رو هم انجام بدید .. @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 7:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من این مقاومت رو روی ایسی 7 گذاشتم تغییری حس نکردم با گذاشتن این مقاومت و کلید قسمت نمونه گیری رو حذف میکنیم فکر کنم...

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
fabienmartin نوشته است:
من مدار رو با ایسی lf357 تست زدم جواب نداد فقط با ایسی خودش جواب میده...قسمت تولید فرکانس هم متغیرش کردم و انواع فرکانسها رو دادم تغییری حاصل نشد... مقادیر R11 , R7 رو به 100 اهم رسوندم در بیشتر مواقع فرکانس تولیدی ایسی با فرکانس وارد شده به سیم پیچ یکی میشد..به نظرم مقادیر قطعات دست نخره بهتره همون مقادیری که در فایل اصلی هستش...به هر حال اون چیزی که ازش انتظار داشتم اصلا نبود دلتاپالس بهتره این نظر من هستش..اگر کسی از دوستان ساختتش بیشتر راهنمایی کنه ببینم مدار اون هم مثل منه یا بهتر....

برادر عزیزم آقای fabienmartin بسیار از فعالیت و انجام آزمایشات آزمون و خطای شما لذت میبرم و اصل و اصول لذت علم الکترونیک هم همین کار بوده که شما بطور شایسته دارید انجام میدید و نتیجۀ تستهارو هم در این بخش قرار میدید که جای تشکر و قدردانی از شما داشته ؛ در مورد طبعیت از شکل اصلی و مقادیر فایل اصلی حق با شماست اول باید طبق فایل اصلی مدار ساخته بشه و اگر جواب گرفتید ، بعد تغیرات آزمون و خطا رو هم انجام بدید .. @};-

من عاشق الکترونیک هستم و دوست دارم مدار بسازم و به دانشم افزوده بشه و کاش مثل فرومهای خارجی تعداد بیشتری به اقدام ساخت برد میکردن تا مدار رو بهتر بشناسیم و اگر مشکلی بود رفع بشه و اگر هم نشد یه تجربه تلخ ولی خوب برایمون خواهد بود میدونم ساخت این مدارات سخت و هزینه بر هستش و تعدادی تجربه و زمان رو ندارن برای ساختنشون به هر حال سعی میکنم تا جای که میتونم مدارات رو بسازم وتست کنم ببینم کدامش بهتره...

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
ای سی 7 ای سی سمپل گیر هستش که با قرار دادن مقاومت و کلید حالت تفکیک اضافه میشه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 3:11pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
باسلام
جناب آیگون،پایه 7آیسی 7که درحالت عادی به منفی مدار وصله.آیا وقتی میخواهیم مقاومت یک کیلو را به پایه 7وصل کنیم باید پایه هفت را از مدار جدا کنیم و پایه 7بوسیله اون مقاومت به منفی مداروصل بشه یا اینکه در همین حالتی که هست دوباره با اون مقاومت به منفی مدار وصل کنیم؟کلیدی که فرمودید باید دوحالته باشه؟ این کلید باید کجا قرار بگیره؟بین پایه 7آیسی7و مقاومت یا بین مقاومت ومنفی مدار؟
لطفاتوضیح دهید.
ممنون

سلام
دوستان یه اشتباه تو شماره پایه ایسی کردم از همه عذر میخوام
یک سراین مقاومت یک کیلو به پایه شماره 6 ایسی وصل میشه سر دیگه به کلید دو حالته میره (اگه پیدا نکردید از سه حالته استفاده کنید )از کلید دو حالته به قسمت منفی مدار وصل میشه برای تست میتوانید یک سر این مقاومت را به پایه 6 وسردیگه مقاومت را مستقیم به قسمت منفی مدار وصل بکنید تو این حالت مدار بدون تفکیک عمل میکنه

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
fabienmartin عزیز دوباره امتحان کن و نتیجه را بگو

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آيگون جان ميشه بگي اين مقاومت تاثيري تو برد دستگاه داره يا نه و اگه نباشه ايراد داره يا نه يا فقط براي تفكيك هستش

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش عزیز اون مقاومت فقط برای تفکیک هستش
در حالت تفکیک هم حدود 10 درصد برد دستگاه کم میشه
اینو من تجربه کردم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ARASH05550 نوشته است:
آيگون جان ميشه بگي اين مقاومت تاثيري تو برد دستگاه داره يا نه و اگه نباشه ايراد داره يا نه يا فقط براي تفكيك هستش

سلام دوست عزیز
بدون این مقاومت مدار تو حالت تفکیک اهن وغیر اهن میباشه برای برد اصلی مدار حتما باید این مقاومت وصل بشه

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز پایه 6 خودش به مقاومت R32 وصل هست دیگه چه نیازی به این کار هستش ... ;;) ;;) ;;) ما میام مقاومت R32 رو حذف میکنیم و این کلید رو میذاریم به هر حال اون کلید قبلی ایسی نگون بخت :-s :-s :-s رو از مدار خارج میکرد که کار اشتباهی بود YMWHISTLE به هر حال در روزهای اتی باید تستش کنم.... ~O)

پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 508 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure