نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
fabienmartin نوشته است: من مدار رو با ایسی lf357 تست زدم جواب نداد فقط با ایسی خودش جواب میده...قسمت تولید فرکانس هم متغیرش کردم و انواع فرکانسها رو دادم تغییری حاصل نشد... مقادیر R11 , R7 رو به 100 اهم رسوندم در بیشتر مواقع فرکانس تولیدی ایسی با فرکانس وارد شده به سیم پیچ یکی میشد..به نظرم مقادیر قطعات دست نخره بهتره همون مقادیری که در فایل اصلی هستش...به هر حال اون چیزی که ازش انتظار داشتم اصلا نبود دلتاپالس بهتره این نظر من هستش..اگر کسی از دوستان ساختتش بیشتر راهنمایی کنه ببینم مدار اون هم مثل منه یا بهتر.... برادر عزیزم آقای fabienmartin بسیار از فعالیت و انجام آزمایشات آزمون و خطای شما لذت میبرم و اصل و اصول لذت علم الکترونیک هم همین کار بوده که شما بطور شایسته دارید انجام میدید و نتیجۀ تستهارو هم در این بخش قرار میدید که جای تشکر و قدردانی از شما داشته ؛ در مورد طبعیت از شکل اصلی و مقادیر فایل اصلی حق با شماست اول باید طبق فایل اصلی مدار ساخته بشه و اگر جواب گرفتید ، بعد تغیرات آزمون و خطا رو هم انجام بدید ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 7:43am |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
من این مقاومت رو روی ایسی 7 گذاشتم تغییری حس نکردم با گذاشتن این مقاومت و کلید قسمت نمونه گیری رو حذف میکنیم فکر کنم...
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:17am |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: fabienmartin نوشته است: من مدار رو با ایسی lf357 تست زدم جواب نداد فقط با ایسی خودش جواب میده...قسمت تولید فرکانس هم متغیرش کردم و انواع فرکانسها رو دادم تغییری حاصل نشد... مقادیر R11 , R7 رو به 100 اهم رسوندم در بیشتر مواقع فرکانس تولیدی ایسی با فرکانس وارد شده به سیم پیچ یکی میشد..به نظرم مقادیر قطعات دست نخره بهتره همون مقادیری که در فایل اصلی هستش...به هر حال اون چیزی که ازش انتظار داشتم اصلا نبود دلتاپالس بهتره این نظر من هستش..اگر کسی از دوستان ساختتش بیشتر راهنمایی کنه ببینم مدار اون هم مثل منه یا بهتر.... برادر عزیزم آقای fabienmartin بسیار از فعالیت و انجام آزمایشات آزمون و خطای شما لذت میبرم و اصل و اصول لذت علم الکترونیک هم همین کار بوده که شما بطور شایسته دارید انجام میدید و نتیجۀ تستهارو هم در این بخش قرار میدید که جای تشکر و قدردانی از شما داشته ؛ در مورد طبعیت از شکل اصلی و مقادیر فایل اصلی حق با شماست اول باید طبق فایل اصلی مدار ساخته بشه و اگر جواب گرفتید ، بعد تغیرات آزمون و خطا رو هم انجام بدید .. من عاشق الکترونیک هستم و دوست دارم مدار بسازم و به دانشم افزوده بشه و کاش مثل فرومهای خارجی تعداد بیشتری به اقدام ساخت برد میکردن تا مدار رو بهتر بشناسیم و اگر مشکلی بود رفع بشه و اگر هم نشد یه تجربه تلخ ولی خوب برایمون خواهد بود میدونم ساخت این مدارات سخت و هزینه بر هستش و تعدادی تجربه و زمان رو ندارن برای ساختنشون به هر حال سعی میکنم تا جای که میتونم مدارات رو بسازم وتست کنم ببینم کدامش بهتره...
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:23am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
ای سی 7 ای سی سمپل گیر هستش که با قرار دادن مقاومت و کلید حالت تفکیک اضافه میشه
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 3:11pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: باسلام جناب آیگون،پایه 7آیسی 7که درحالت عادی به منفی مدار وصله.آیا وقتی میخواهیم مقاومت یک کیلو را به پایه 7وصل کنیم باید پایه هفت را از مدار جدا کنیم و پایه 7بوسیله اون مقاومت به منفی مداروصل بشه یا اینکه در همین حالتی که هست دوباره با اون مقاومت به منفی مدار وصل کنیم؟کلیدی که فرمودید باید دوحالته باشه؟ این کلید باید کجا قرار بگیره؟بین پایه 7آیسی7و مقاومت یا بین مقاومت ومنفی مدار؟ لطفاتوضیح دهید. ممنون سلام دوستان یه اشتباه تو شماره پایه ایسی کردم از همه عذر میخوام یک سراین مقاومت یک کیلو به پایه شماره 6 ایسی وصل میشه سر دیگه به کلید دو حالته میره (اگه پیدا نکردید از سه حالته استفاده کنید )از کلید دو حالته به قسمت منفی مدار وصل میشه برای تست میتوانید یک سر این مقاومت را به پایه 6 وسردیگه مقاومت را مستقیم به قسمت منفی مدار وصل بکنید تو این حالت مدار بدون تفکیک عمل میکنه
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:04pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
سلام fabienmartin عزیز دوباره امتحان کن و نتیجه را بگو
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:07pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
آيگون جان ميشه بگي اين مقاومت تاثيري تو برد دستگاه داره يا نه و اگه نباشه ايراد داره يا نه يا فقط براي تفكيك هستش
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:25pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
آرش عزیز اون مقاومت فقط برای تفکیک هستش در حالت تفکیک هم حدود 10 درصد برد دستگاه کم میشه اینو من تجربه کردم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:39pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
ARASH05550 نوشته است: آيگون جان ميشه بگي اين مقاومت تاثيري تو برد دستگاه داره يا نه و اگه نباشه ايراد داره يا نه يا فقط براي تفكيك هستش سلام دوست عزیز بدون این مقاومت مدار تو حالت تفکیک اهن وغیر اهن میباشه برای برد اصلی مدار حتما باید این مقاومت وصل بشه
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:41pm |
|
|
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:03pm |
|
|
|