نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
pouya83 نوشته است: باسلام خدمت آقاحمید برای ساخت لوپ بسکت 35 سانتی مقدار وسایز واهم سیمی که استفاده کرده اید چقدر بوده؟
بنظرشما میشه برای این مدار از لوپهای قطر بالا مثلا 90سانتی دایره ای استفاده کرد؟در این صورت مشخصات اون چی باید باشه؟آیا باید مقدار اندوکتانس و مقاومت لوپ مانند لوپهای کوچک باشه؟ من فیبر مدار را آماده کردم و فردا میرم تهران تا قطعات اونو بخرم،به امیدخدا تا چند روز دیگه مدار را کامل میکنم.
یه سوال دیگه آیا این مدار هم مانند بعضی از فلزیابها به تغییرات دما حساسیت داره؟چون بعضی از مدارات حتی با یک فوت کردن روی قطعات تنظیماتشون بهم میخوره! ممنون هر مقدار ظرفیت سلف که برای لوپ کوچیک جواب خوبی داده و مطابق با مدار بوده ، باید به همین میزان ظرفیت سیم پیچ بزرگ رو درست کرد تا بهترین بازدهی رو دستگاه داشته باشه طبق سه اصلی که مهندس حمید فرمایش کردن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 10:01am |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان عزیز کسی نتونست لوپ با سیم تفلون بسازه؟ متاسفانه بنده هم سیم کافی ندارم ( تو شهرمون از یه فروشنده تونستم پیدا کنم که اونم 10 متر بیشتر نداشت که خریدم اما کافی نبود) اینم تصویرش البته شرمنده کیفیت نداره دوربین گوشی:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 5:00pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
saman2 نوشته است: سلام دوستان عزیز کسی نتونست لوپ با سیم تفلون بسازه؟ متاسفانه بنده هم سیم کافی ندارم ( تو شهرمون از یه فروشنده تونستم پیدا کنم که اونم 10 متر بیشتر نداشت که خریدم اما کافی نبود) اینم تصویرش البته شرمنده کیفیت نداره دوربین گوشی: اطمینان داری که روکشش تفلونه؟این که ظاهرا سیم افشان با عایق پی وی سیه!
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 7:15pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: saman2 نوشته است: سلام دوستان عزیز کسی نتونست لوپ با سیم تفلون بسازه؟ متاسفانه بنده هم سیم کافی ندارم ( تو شهرمون از یه فروشنده تونستم پیدا کنم که اونم 10 متر بیشتر نداشت که خریدم اما کافی نبود) اینم تصویرش البته شرمنده کیفیت نداره دوربین گوشی: اطمینان داری که روکشش تفلونه؟این که ظاهرا سیم افشان با عایق پی وی سیه! فروشنده به نام سیم تفلون داد و نسوز هست تست کردم نه مثل پلاستیک آتیش میگیره نه ذوب میشه فقط جم و سفت میشه مخصوصا عایق لایه دوم
|
چهارشنبه 5 آذر1392 - 12:33am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
برد نهايى اين فلزياب دقيقا چنده
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 6 آذر1392 - 11:12pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنظر من حدود 2.5 متر با لوپ 1 متری و برای اهداف بزرگ زیر خاک!
|
پنج شنبه 6 آذر1392 - 2:40am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس سلام عرض کنم اگر سیستمی توانایی عملکرد با لوپ 1 متری رو نداشته باشه و فقط با لوپ کوچیک حدود 20 سانتی خوب جواب میده ، قدرت دستگاه طبق چه اصولی سنجیده میشه تا بتونه با لوپ بزرگ مثل 1 و 2 متری نفوذ بیشتری در خاک داشته باشه ؟ متشکرم از توضیحات مفید شما
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 11:52am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان بنده قبلا جواب شما رو دادم. در مدارات معمولی که برای شناسایی سیستم لوپ از چیپ یا سنسور خاصی استفاده نمیشه ؛ عملا هر سایز لوپی قابل استفاده هست! تنها همون 3 مشخصه لوپ که عرض شد باید در نظر گرفته بشن که کار مشکلی هم نیست. لوپ هر چقدر بزرگتر بشه میدان مغناطیسی بزرگتری ایجاد میکنه و به همین لحاظ تا حدودی فضای بیشتری رو تحت پوشش قرار میده و بقول شما نفوذ بیشتری هم پیدا میکنه.
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 12:23pm |
|
|
MORTEZA-3282
|
با سلام من دیشب چنس رو روی زمین تست کردم با لوپ تخت 40 سانت اولش که تو زمین ثبات نداره بعدش همه جا سنس الکی داره بعدش همه صداها قاتی میشه نمیتونی بفهمی اهنه یا طلای یا مفرق من که کنار گذاشتمش امروز بازش کردم ولی با pim 2 با لوپ 40 روی همون زمین تستش کردم عالی بود
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 12:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مرنضی جان اتفاقا یکی از مزایای این مدار این هست که طراح به کمک چندین نفر طی 2 سال این مدار رو بر اساس کار روی خاک تا حدی بهینه کردن. ولی توجه داشته باشین تنطیم گارد و باریر برای کار روی خاک کاملا فرق میکنه و خود طراح هم روی این مساله تاکید داشته. در مورد تجربه شما مطمئنا هم گارد پایین بوده و هم باریر! وگرنه نتیجه به این صورت نباید باشه. در مورد تفکیک هم در خاک آنچنان خوب عمل نمیکنه که شما بخوای طلا رو تفکیک کنی! ولی اگر به کارش وارد بشی آهن قابل تشخیص هست. ضمن اینکه کیفیت لوپ و شیلد هم در این فلزیاب بسیار تاثیر داره.
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 1:13pm |
|
|
|