انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:09am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت آقاحمید
برای ساخت لوپ بسکت 35 سانتی مقدار وسایز واهم سیمی که استفاده کرده اید چقدر بوده؟

بنظرشما میشه برای این مدار از لوپهای قطر بالا مثلا 90سانتی دایره ای استفاده کرد؟در این صورت مشخصات اون چی باید باشه؟آیا باید مقدار اندوکتانس و مقاومت لوپ مانند لوپهای کوچک باشه؟
من فیبر مدار را آماده کردم و فردا میرم تهران تا قطعات اونو بخرم،به امیدخدا تا چند روز دیگه مدار را کامل میکنم.

یه سوال دیگه
آیا این مدار هم مانند بعضی از فلزیابها به تغییرات دما حساسیت داره؟چون بعضی از مدارات حتی با یک فوت کردن روی قطعات تنظیماتشون بهم میخوره!
ممنون

هر مقدار ظرفیت سلف که برای لوپ کوچیک جواب خوبی داده و مطابق با مدار بوده ، باید به همین میزان ظرفیت سیم پیچ بزرگ رو درست کرد تا بهترین بازدهی رو دستگاه داشته باشه طبق سه اصلی که مهندس حمید فرمایش کردن

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 4 آذر1392 - 10:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان عزیز
کسی نتونست لوپ با سیم تفلون بسازه؟ متاسفانه بنده هم سیم کافی ندارم ( تو شهرمون از یه فروشنده تونستم پیدا کنم که اونم 10 متر بیشتر نداشت که خریدم اما کافی نبود)
اینم تصویرش البته شرمنده کیفیت نداره دوربین گوشی:
پیوست:
Photo1127.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 5 آذر1392 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
saman2 نوشته است:
سلام دوستان عزیز
کسی نتونست لوپ با سیم تفلون بسازه؟ متاسفانه بنده هم سیم کافی ندارم ( تو شهرمون از یه فروشنده تونستم پیدا کنم که اونم 10 متر بیشتر نداشت که خریدم اما کافی نبود)
پیوست:
Photo1127.jpg

اطمینان داری که روکشش تفلونه؟این که ظاهرا سیم افشان با عایق پی وی سیه!

سه شنبه 5 آذر1392 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
saman2 نوشته است:
سلام دوستان عزیز
پیوست:
Photo1127.jpg

اطمینان داری که روکشش تفلونه؟این که ظاهرا سیم افشان با عایق پی وی سیه!

فروشنده به نام سیم تفلون داد و نسوز هست تست کردم نه مثل پلاستیک آتیش میگیره نه ذوب میشه فقط جم و سفت میشه مخصوصا عایق لایه دوم

چهارشنبه 5 آذر1392 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
برد نهايى اين فلزياب دقيقا چنده

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 6 آذر1392 - 11:12pm
مدیر کل
مدیر کل

بنظر من حدود 2.5 متر با لوپ 1 متری و برای اهداف بزرگ زیر خاک!

پنج شنبه 6 آذر1392 - 2:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس سلام
عرض کنم اگر سیستمی توانایی عملکرد با لوپ 1 متری رو نداشته باشه و فقط با لوپ کوچیک حدود 20 سانتی خوب جواب میده ، قدرت دستگاه طبق چه اصولی سنجیده میشه تا بتونه با لوپ بزرگ مثل 1 و 2 متری نفوذ بیشتری در خاک داشته باشه ؟ متشکرم از توضیحات مفید شما

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 7 آذر1392 - 11:52am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان بنده قبلا جواب شما رو دادم. در مدارات معمولی که برای شناسایی سیستم لوپ از چیپ یا سنسور خاصی استفاده نمیشه ؛ عملا هر سایز لوپی قابل استفاده هست! تنها همون 3 مشخصه لوپ که عرض شد باید در نظر گرفته بشن که کار مشکلی هم نیست.
لوپ هر چقدر بزرگتر بشه میدان مغناطیسی بزرگتری ایجاد میکنه و به همین لحاظ تا حدودی فضای بیشتری رو تحت پوشش قرار میده و بقول شما نفوذ بیشتری هم پیدا میکنه.

پنج شنبه 7 آذر1392 - 12:23pm

با سلام من دیشب چنس رو روی زمین تست کردم با لوپ تخت 40 سانت اولش که تو زمین ثبات نداره بعدش همه جا سنس الکی داره بعدش همه صداها قاتی میشه نمیتونی بفهمی اهنه یا طلای یا مفرق من که کنار گذاشتمش امروز بازش کردم ولی با pim 2 با لوپ 40 روی همون زمین تستش کردم عالی بود

پنج شنبه 7 آذر1392 - 12:39pm
مدیر کل
مدیر کل

مرنضی جان اتفاقا یکی از مزایای این مدار این هست که طراح به کمک چندین نفر طی 2 سال این مدار رو بر اساس کار روی خاک تا حدی بهینه کردن. ولی توجه داشته باشین تنطیم گارد و باریر برای کار روی خاک کاملا فرق میکنه و خود طراح هم روی این مساله تاکید داشته. در مورد تجربه شما مطمئنا هم گارد پایین بوده و هم باریر! وگرنه نتیجه به این صورت نباید باشه. در مورد تفکیک هم در خاک آنچنان خوب عمل نمیکنه که شما بخوای طلا رو تفکیک کنی! ولی اگر به کارش وارد بشی آهن قابل تشخیص هست.
ضمن اینکه کیفیت لوپ و شیلد هم در این فلزیاب بسیار تاثیر داره.

پنج شنبه 7 آذر1392 - 1:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 645 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure