حمید نوشته است:
خیلی ممنون کوروش عزیز. مشتاق دیدار!
کوروش جان شما از جمله دوستانی بودین که بخصوص در خلال همین پروژه چنس بارها از بنده درخواست کردین با توجه به اطلاعاتی که دارم و اشکالاتی که در خصوص این مدار میدونم خودم اقدام به طراحی یک فلزیاب بهتر بکنم. خب مدتها گذشت و الان این اتفاق افتاده و حاصل در اختیار شماست! لذا خوشحال میشم بعنوان یکی از درخواست کنندگان اصلی لطف کنین زحمت بکشین طرح پالسی فلزجو رو هم بسازین و نتیجه رو اطلاع بدین.
فداتبشم جناب مهندس حمید
من و شما دقیقا 6492 عدد پیام با هم ردو بدل کردیم و همونطور که خودتون میدونید در ابتدای کار بسیار برای من تایم گذاشتین ، خب من هیچوقت
نتونستم اونطور که باید زحمات شما رو جبران کنم، خب در این مدت من بیکار نبودم و تعدادی چنس به چند اکیپ دادم و نتیجه حاصل شد اما نه برای من
و این یک شکست برای من بود، مدتی دپرس بودم و فعالیتی نداشتم ولی الان اومدم و دیدم اون چیزی که ما سالها فریاد میزدیم الان روی سایت قرار
داره بسیار خوشحال شدم. اونهایی که ریسپانسیو هستن و خودتون میدونید که چه کسانی رو مد نظرم هست بخوبی میتونن از این لجظه رویایی
استفاده کنن، این یک انقلاب در ضمینه فلزیابهای پالسی محصوب میشه همونطور که خالق چنس و کوثر شما رو برای ارتقا چنس ستایش میکنه
دیگه جایگاه ما در این دنیای مجازی مشخصه
من هنوز فرصت نکردم مدار رو دانلود کنم ولی قول میدم در اولین فرصت مدار و بسازم و تستهای خودم رو به شما گزارش بدم
امیدوارم گزینه آیرون ماسک هم در این مدار جدیدتون فعال باشه
من مانند همیشه در کنارتون هستم البته اگر بنده رو لایق بدونین