انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:32pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 473 , 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مدار چنس ادامه ندین دوست من هیچ ثباتی نداره.

پنج شنبه 30 مهر1394 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

افرین بر شما فقط فلزجو مهندس حمید

پنج شنبه 30 مهر1394 - 11:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اساتید گرامی من چنس رو ک روشن میکنم خودکار دکمه زیرو زده میشه و دوباره ری استارت میشه و این فرایند تکرار میشه
مشکل از چیه؟

جمعه 30 مهر1394 - 12:07am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟

جمعه 1 آبان1394 - 12:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

p00rr11a نوشته است:
دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟

با سلام.
دوست عزیز دکمه هات اتصالی دارن که تا وصل می کنی دستگاه اون دکمه رو متصل می بینه و میره فرمانش ااجرا می کنه.خوب
چکش کن
یا حق

پنج شنبه 6 آبان1394 - 12:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

سهند نوشته است:
درود بر دوستان در مورد بوق ممتد اتصالی در مدار باعث میشه ای سی ۷۶۶۰ بسوزه و دستگاه بوق ممتد داشته باشه این ای سی که یک مبدل هست بهتره از نوع ۷۶۶۲ استفاده بشه که توان ۱۸ ولتی داره و نوع ۷۶۶۰ هم که دارای ولتاژ ۱۰ ولتی هست که متاسفانه با ولتاژ ۱۲ ولتی هم داغ میکنه و زود میسوزه و باعث بروز بوق ممتد میشه شما این ای سی رو تعویض کنید ای سی بعدی هم ای سی قسمت گیرنده مدار هست که باعث بوق ممتد میشه

سلام دوست عزیز من تومدارم از۷۶۶۲ استفاده میکنم و ولتاژ منفی ۱۲ درسته بعدشم طبق توضیحات مهندس حمید مدار نباید تا قبل از مرحله ای که آی سی ۷۸۱۶ رو وارد مدارکنی بوق ممتد داشته باشه.اینجوری که من فهمیدم میکروکنتر تقلبی موقعی که برنامه سنگین باشه واز بیشتر قسمتاش استفاده بشه قاطی میکنه!

جمعه 7 آبان1394 - 12:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به دوستای خوبم
فقط یه سوال اساسی دارم تو روخدا جواب بدین کارم گیره.
این که در راه اندازی اولیه مدار آیا درسته که وقتی فقط آی سی میکرو درمدارباشه بوق ممتد نداریم؟
از کسایی که مدارشون سالم هستش خواهش میکنم تست کنن که وقتی لوپ و سه آی سی ۷۶۶۰ ۵۵۳۴ ۷۸۱۶ درمدارنباشن و "فقط" میکرو درمدار نصب باشه آیا بوق ممتد داره مداریانه؟

سه شنبه 11 آبان1394 - 3:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariamehr1989 نوشته است:
سلام به دوستای خوبم
این که در راه اندازی اولیه مدار آیا درسته که وقتی فقط آی سی میکرو درمدارباشه بوق ممتد نداریم؟
از کسایی که مدارشون سالم هستش خواهش میکنم تست کنن که وقتی لوپ و سه آی سی ۷۶۶۰ ۵۵۳۴ ۷۸۱۶ درمدارنباشن و "فقط" میکرو درمدار نصب باشه آیا بوق ممتد داره مداریانه؟

نه دوست عزیز وقتی میکرو به تنهایی روی مدار باشه نباید صدای بوقی داشته باشین در غیر اینصورت یا میکرو معیوب هست یا پروگرام به درستی صورت نگرفته.موفق باشین

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

چهارشنبه 13 آبان1394 - 5:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

1426539 نوشته است:
ariamehr1989 نوشته است:
سلام به دوستای خوبم

نه دوست عزیز وقتی میکرو به تنهایی روی مدار باشه نباید صدای بوقی داشته باشین در غیر اینصورت یا میکرو معیوب هست یا پروگرام به درستی صورت نگرفته.موفق باشین

دمت گرم خیلی ممنون که جوابم رو دادین.

جمعه 15 آبان1394 - 4:55am

سلام
اقا تورو خدا قطعات این مدار چنس که گذاشتی و گفتین مشکلی نداره میتونید بسازید من ساختم ولی قتطعاتش رو نزدین چیه
اگه میشه pdf قطعات رو بزارین با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 23 آبان1394 - 3:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 473 , 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Google و 300 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure