اون توباکس با روش دیگه ای کار میکنه ولی از مشخصات فرکانس و مصرف باطریش خیلی بعید هست که 10 متر قدرت نفوذ داشته باشه! مدارش هم که موجود نیست چون فقط یک کاتالوگ شرکتی درباره دستگاه بوده. بهرحال من در موردش بیشتر تحقیق میکنم اگر مدارش موجود بود توی انجمن بذاریم.
ارتین جان کلا شما وقتی میگی توباکس یعنی با مشکلات خاص و ویژه ای در زمینه ساخت اسکلت و لوپها مواجه هستین! این نوع سیستم بواسطه همین شکلش هست که عمق بالا میزنه. کلا همه توباکسها این جور مشکلات رو در ساخت دارن. تازه نقشه توباکس خوب به اون شکل پیدا نمیشه. یعین اصلا چیزی در حد ساشو ما نداشتیم! نقشه تی ام 808 هم که وجود داره خیلی پیچیده تر هست و بعیده کسی بتونه بسازه! از این گذشته پالسی هم که فکر میکنین مثلا ساده تره ولی تا لوپ بزرگ حداقل در حد 1 در 1 متر با کیفیت و استحکام خوب نسازین ؛ همون 3 متر رو هم نمیزنه! از دوستان خواهش میکنم یک مقدار خوش خیالی رو کنار بذارن. همین افکار رو دارین که اخرش میگین توی انجمن نقشه نقطه زن خوب نیست یا توی فروشگاه چرا نیست! خب کجا هست ما هم بریم همونجا دنبالش بگردیم!
بابا طرف میلیونها پول دستگاه میده والا بخدا همین بحث 2 متر تو کاره اونوقت شما میخواین یه چیز ساده و ارزان با عدم رعایت کلی نکته مهم بسازین و بعد هم عالی جواب بده؟!
شما دستگاه میخوای بری کاوش با اون همه مشکلات خاص خودش. تفریح که نمیخوای بری دنبال یه چیز ساده میگردی! دستگاه اگر میخواین خودتون بسازین که واقعا کارایی داشته باشه باید زحمت بکشین یک بار درست و حسابی بسازین و قلق هاشو در بیارین تا بتونین با خیال راحت باهاش برین کاوش. این توباکس ساشو هم من تاکید میکنم در نوع خودش یه چیز استثنائی بود که دوستان متاسفانه بعضا براحتی از کنارش گذشتن و استقبالی که در خور اون مدار بود نشد و من هم دیگه روش کار نکردم.