انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:25pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 227 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 23  بعدی
 یک فلزیاب با برد 4 متر 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

ممنون از توضیحتون ;) ;)

چهارشنبه 21 آبان1392 - 1:27am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم ilam333 عزیز.
در بخش توباکسها بنده اطلاعات کلی این فلزیاب توباکس رو خیلی مدت پیش قرار دادم! میتونین مراجعه کنین. بصورت کلی یک توباکس کمی جمع و جور تر هست که فلز 15 در 15 رو میتونه تا 135 سانت بزنه و برد نهاییش هم 6 متر هست. حساسیت این نوع فلزیاب به طلا بر خلاف پالسی ها خیلی خوبه.

حمید جان ، با تشکر از زحمات جنابعالی ، اقا محمد تو این تاپیک viewtopic.php?f=11&t=807 در مورد یه توباکس دیگه اطلاعاتی گذاشتن اما ناقصه ، شما نظرتون در مورد این توباکسی که اقا محمد گفته نظرتون چیه ؟ توباکسی که جنابعالی براش خیلی زحمت کشیدن ، مشکل ساخت اسکلت و ... رو داره ، همین باعث شده که اکثر دوستان با مشکل ساخت و حمل اسکلت مواجه شدن ، تشکر

چهارشنبه 21 آبان1392 - 2:07am
مدیر کل
مدیر کل

اون توباکس با روش دیگه ای کار میکنه ولی از مشخصات فرکانس و مصرف باطریش خیلی بعید هست که 10 متر قدرت نفوذ داشته باشه! مدارش هم که موجود نیست چون فقط یک کاتالوگ شرکتی درباره دستگاه بوده. بهرحال من در موردش بیشتر تحقیق میکنم اگر مدارش موجود بود توی انجمن بذاریم.
ارتین جان کلا شما وقتی میگی توباکس یعنی با مشکلات خاص و ویژه ای در زمینه ساخت اسکلت و لوپها مواجه هستین! این نوع سیستم بواسطه همین شکلش هست که عمق بالا میزنه. کلا همه توباکسها این جور مشکلات رو در ساخت دارن. تازه نقشه توباکس خوب به اون شکل پیدا نمیشه. یعین اصلا چیزی در حد ساشو ما نداشتیم! نقشه تی ام 808 هم که وجود داره خیلی پیچیده تر هست و بعیده کسی بتونه بسازه! از این گذشته پالسی هم که فکر میکنین مثلا ساده تره ولی تا لوپ بزرگ حداقل در حد 1 در 1 متر با کیفیت و استحکام خوب نسازین ؛ همون 3 متر رو هم نمیزنه! از دوستان خواهش میکنم یک مقدار خوش خیالی رو کنار بذارن. همین افکار رو دارین که اخرش میگین توی انجمن نقشه نقطه زن خوب نیست یا توی فروشگاه چرا نیست! خب کجا هست ما هم بریم همونجا دنبالش بگردیم! :D بابا طرف میلیونها پول دستگاه میده والا بخدا همین بحث 2 متر تو کاره اونوقت شما میخواین یه چیز ساده و ارزان با عدم رعایت کلی نکته مهم بسازین و بعد هم عالی جواب بده؟! :D
شما دستگاه میخوای بری کاوش با اون همه مشکلات خاص خودش. تفریح که نمیخوای بری دنبال یه چیز ساده میگردی! دستگاه اگر میخواین خودتون بسازین که واقعا کارایی داشته باشه باید زحمت بکشین یک بار درست و حسابی بسازین و قلق هاشو در بیارین تا بتونین با خیال راحت باهاش برین کاوش. این توباکس ساشو هم من تاکید میکنم در نوع خودش یه چیز استثنائی بود که دوستان متاسفانه بعضا براحتی از کنارش گذشتن و استقبالی که در خور اون مدار بود نشد و من هم دیگه روش کار نکردم.

چهارشنبه 21 آبان1392 - 2:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
حمید جان L-) لطفا به اینا سوالات جواب بدید

1_چرا کسی از توباکس ساشو راضی نیست با اینکه خیلیا خوب ساختن ولی راضی نبودن؟ :-?

2-چرا توباکس بالانس خوبی نداره یا به عبارتی لوپها خوب نال نمیشن؟ #-o

3-چرا توباکس فقط تو زمین زمینهای صاف وتخت بالانس میشه تو زمین های پستی وبلندی دار وشیبدار بالانس نمیشه؟ :-w

4-چرا ثبات خوبی نداره هی دادو هوارش براهه ؟ :o)

5-چرا واسه داغ دل حتی یه نفر یه چیزی تو دل زمین سنس نکرد؟ :)]

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 22 آبان1392 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان در آینده ای نزدیک مدار قابل ساخت و آنالیز شده tm808همراه مقاله ساخت و فیلم کارکرد از طرف مهندس بهنام منتشر میشه

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 22 آبان1392 - 12:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
چیزی که مسلمه باید حقایق گفته بشه
اول از اقا حمید تشکر میکنم چون یادمه خیلی زحمت کشیذ برای ساخت توباکس و به تنهایی همه مراحل طراحی و ساختشو گذروند...اما باید گفته بشه که این توباکس واقعا چیزی ننیست که بتونه تو زمین چیزی پیدا کنه...درسته بردش در هوا زیاده اما در زمین نفوذش بشدت کمه و به همین خاطر هم بالانسش و هم کارکردن باهاش سخته
((بنا به گفته های دوستان))

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

چهارشنبه 22 آبان1392 - 3:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به همه دوستان.
آخرین مدل لورنز هم ما کارکردشو دیدیم،که به هر ترتیب نقصهایی داره،.اینارو گفتم که بدونید شرکتهای معروف تولید کننده هم محصولاتشون نقصی داره، ما باید دنبال دستگاه کم نقص باشیم،حالااگه ساخت جوونای خودمون باشه که عالی میشه،پیروز باشید

چهارشنبه 22 آبان1392 - 6:24pm
مدیر کل
مدیر کل

خب دوستان این تاپیک ربطی به توباکس البته نداشت هر چند اگر فلزیاب با برد 4 متر بخوایم حساب کنیم بیشتر همین توباکس میتونه مطرح باشه!

جناب ariana2014
1- شما بفرمایین خداییش این دوستان ما از چه دستگاه و بخصوص مدار دستسازی راضی بودن که توباکس ساشو دومیش باشه؟! مشکل همین توقعات نابجاست. ما از اول گفتیم برد میخواین بفرمایین توباکس مخصوص برد بالاست! ولی نه تنها اکثر دوستان علیرغم سوالات مکرر و جوابهای مکرر ما بعضی نکات رو در ساخت رعایت نکردن بلکه حتی اونهایی هم که از نتیجه اولش راضی بودن در نهایت ایرادات دیگه مثل مشکل حمل و نقل و غیره گرفتن! من واقعا نمیدونم چی باید بگم! در پست قبلی اشاره کردم اگر بخواین یه چیز کوچک و ساده باشه که خطا هم نزنه هیچ ایرادی هم نشه ازش گرفت که خب همه میدونن وجود نداره. بهرحال چند تا از بچه ها که ساختن به نسبت کیفیت ساختشون راضی هم بودن چرا نبوده باشن؟ ولی کسی که یه کیت معمولی الکترونیک رو نمیتونه راه بیندازه حالا میخواد فلزیاب اونم توباکس بسازه و خوب در بیاد؟!
2- بالانس لوپها خودش قلق داره و به کیفیت اسکلت بستگی داره و البته روی خاک هم روال کارش فرق میکنه و باید حوصله بخرج داد. تمام سیستمهای بالانس القائی در قسمت تنظیم لوپ همین دردسر رو دارن و توباکسها هم همشون به همین شکل هستن.
3- در زمین شیبدار که سهله در زمین صاف هم نحوه دست گرفتن توباکس و زاویش نسبت به زمین باید دقیقا تست بشه و کلا اپراتوری توباکس با پالسی زمین تا اسمون فرق داره! وگرنه توی زمین شیبدار هم اگر توباکس رو درست دست بگیری و حرکت کنی هیچ فرقی نمیکنه. این قبیل حرفها دیگه صرفا از وارد نبودن به اپراتوری هست!
4- ده ها بار عرض کردم در تمام سیستمهای فلزیابی دنیا برد بالا مساوی هست با ثبات کمتر! چه وقت دوستان میخوان حرف من رو قبول کنن خدا میدونه! در توباکس هم قبل از افزایش برد 2 برابری ثبات عالی بود. من یادمه نمونه اولیه که فلز 15 در 15 رو از 110 سانت میزد و آقا مجتبی ساخته بود تحت شرایط سخت کوهستانی و شیب و برف و غیره ایشون گفت اصلا هیچ کجا بوقش بیخودی در نیومد! ولی وقتی بردش رو اونقدر زیاد کردیم طبیعتا ثبات کم شد. منم عرض کردم 24 ولت برای فرستنده حداکثرش هست. شما هر وقت برد رو زیاد میکنین باید در ذهنتون باشه که ثباتش داره پایین میاد! برای حفظ ثبات باید اسکلت و شرایط ساخت هم بمراتب ایده ال تر باشن بلکه تا حدی این قضیه جبران بشه. در واقع شما قدم اول در جهت افزایش برد یک فلزیاب رو همیشه وقتی باید بردارین که از ثبات فعلیش کاملا راضی باشین. و در هر مرحله ای که پس از تست دقیق مشخص شد ثبات هنوز قابل قبوله برد رو باز هم بیشتر کنین. جایی که دیگه ثبات قابل قبول نبود قدرت رو به مرحله قبلی بر میگردونیم. بنده ولتاژ متغیر در مبدل ولتاژ توباکس رو برای همین گذاشته بودم! متاسفانه دوستان از همون پله اول پریدن روی ولتاژ 24 و حتی 30 و هنوز تست نکرده فکر ترانزیستور قوی تر و ... خب نتیجه این میشه اخرش این دستگاه رو میبرن بیرون میبینن با هر تکون بوق میزنه و بلافاصله هم دلسرد میشن و مشخصه که جای دستگاه هم طبق معمول گوشه انبار هست و بعید نیست به بنده هم بد و بیراه بگن ولی من برای این تیپ افراد خیلی متاسفم که باید بهشون بگم تا اخر دنیا هم با این مسیر کاری به چیزی دست پیدا نمیکنن!

5- اینکه شما میفرمایین چرا چیزی سنس نکرد! خب تست داخل خاک رو که چند نفر انجام دادن و نتیجه خوب بود. البته اون چند نفری که دستگاه رو خوب و درست ساختن. اما اینکه چیزی سنس بشه خب باید باهاش کاوشهای زیادی رفت تا بلکه چیزی پیدا بشه! فلزیاب به هر حال نقطه زن هست. ردیاب که نیست! متاسفانه اکثر دوستانی هم که ردیاب خوب دارن و به ردیابی وارد هستن ؛ این فلزیاب رو نداشتن! بهرحال گوشه خونه فلزیاب چیزی سنس نمیکنه مگر اینکه کاوشهای زیادی باهاش صورت بگیره. باز هم باید بگم جایی که میرین وقتی چیزی نباشه خب چیزی هم نباید سنس بشه!

جناب ژنرال شما هم که ماشالا از روز اولی که شما رو شناختیم هیچ چیزی رو تایید نمیکنی یا قبول نداری! خب بالاخره باید یه سیستمی باشه که عمق بالا رو بزنه یا نه؟ نمیتونه چیزی پیدا کنه یعنی چی؟ من عرض کردم با پالسی فرق داره! شما ذهنتون رو از سیستم تک لوپ باید خالی کنین و کل اپراتوری رو عوض کنین تا بتونین بخوبی از توباکس جواب بگیرین. اون دوستانی هم که شما میفرمایین ببخشید من توان فنی 90 درصدشون رو اصلا قبول ندارم که شما مثال میارین! اون یکی دو نفری که ساختن و نتایج خودشون رو برای من گفتن ثابت میکنه که مشکلی از بابت دستگاه یا مدار نیست. وانگهی هر دستگاهی اصولا مزایا و معایب خودش رو داره. کسی برد بالا اونم برای طلا و نظیر اون میخواد راه حل آخرش توباکسه! شما در تمام انجمن های دنیا هم برین و جستجو بزنین اخرش همه میگن راه حل سیستم T/R هست. که توباکس ساشو هم یکی از مدلهاشه.

چهارشنبه 22 آبان1392 - 7:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درسته مهندس ، بهترين نقطه زنهاي پالسي كه بنده درنهايت تائيد ميكنم لورنز براي براي عمق هاي بيشتر و جي پي 5000 براي تفكيك دقيقتر در عمق بيشتر تا نهايت 2 متر بوده . بعد از اون بايد روي توباكس تست ها و اصلاحات و تمرينات زيادي صورت بگيره تا اپراتوري و كار كردن در مكانهاي مختلف رو بشه آسان كرد و از توباكس نتيجه دلخواه گرفت .. موفق باشيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 25 آبان1392 - 2:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شاعر میگه
مرگ بر امریکا!
یعنی چی؟
یعنی اینکه امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و باید خودمون بتونیم یکاری بکنیم پس استینارو بالا بزنید که مدار ردیابی استثنایی و دفینه یاب رو میخام در اختیارتون قرار بدم منتظر خبرای خوش باشید ;;) ;)
که فقط به دفینه حساسه :D

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

یکشنبه 26 آبان1392 - 8:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 227 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 23  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , kaveh gh , Majestic12 و 405 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure