خب ظاهرا متلک دیشب اقا مهدی رو بی پاسخ گذاشتیم متلک امروز جناب roshik هم اضافه شد!!!
عزیزان شما که دیگه جزو اساتید این انجمن محسوب میشید. بقول معروف اگر اینکاره باشید بنظر من همون تصاویر هم براتون کافیه!
وگرنه فکر نمیکنم در پاسخ مطالبی که بنده عرض کرده بودم پاسخی داشته باشین! من نمیدونم شما توقع دارین اقا وحید چکار کنه؟ تک تک خازنهای اس ام دی رو در بیاره اندازه گیری کنه براتون؟ یا شماره دیود ها رو در بیاره یا چیز دیگه؟ در نهایت کپی این مدار بنظر شما بدرد غالب کاربران این انجمن میخوره یا بدرد فروشنده های محترم؟! این مدار رو با این شکل اس ام دی و 14 آیسی حتی اگر تمام شماره قطعات هم مشخص باشه بیشتر بچه های این انجمن نمیتونن بسازن! آخرش هم داستان همون مدارات قبلی میشه.
ببینید بنده به نوبه خودم فلزیاب هامو دیگه ساختم! اگر یکی هم میساختم برام کافی بود که خیلی چیزها متوجه بشم. برای همین بارها عرض کردم مدار فقط تا حدی تاثیر داره. اون چیزی که بیشتر تاثیر داره کیفیت ساخت مدار و کیفیت لوپ هست. شما تا این رو متوجه نشین باید صد تا فلزیاب بسازین و باز برین سراغ بعدی! خب هدف چیه؟ میخواین تفریح کنین؟ هدف ما که اینجا تفریح و سرگرمی نیست! کلی وقت و انرژی و هزینه نمیتونه صرفا صرف سرگرمی بشه!
در همه این مدارات فلزیاب شما اگر فقط چند میلی ولت نویز یا اختلاف ولتاژ ناخواسته بین دو نقطه داشته باشین برد و ثبات مدار در حد قابل ملاحظه ای پایین میاد! این رو باید در عمل دیده باشین که بفهمین من چی میگم. همین مدار اگر بصورت اس ام دی نباشه کلی از کارکردش کاسته میشه. بخصوص که پرقطعه هم هست. یا مثلا همون 555 رو شما وقتی در مدار میبینین باید حساب کار خودتون رو بکنین! کافیه این ایسی فقط یه ذره درست بسته نشده باشه تا کلا مدار از کارایی خوب خارج بشه! حالا در نظر بگیرین ریزه کاری های دیگه توی این مدار تا چه حد میتونه باشه.
بهرحال من ایشون رو از کار منصرف نکردم! در این انجمن هم فقط بنده حضور ندارم! شما و خیلی دوستان دیگه هم هستین. منظور من بیشتر این بود که اگر قراره اخرش هم بنده وارد بشم فعلا این وقت رو ندارم و از طرفی این تیپ مدارات قدیمی رو هم قبول ندارم! همین مدارات دیجیتال جدیدتر نظیر چنس یا کلون پای اگر بیشتر روشون کار بشه بمراتب بیشتر ارزش دارن. اینکه کسانی برای اینجور دستگاهها سر و دست میشکنن دلیل نمیشه! حکایت 12 رگولاتور و مشتقاتش هست؟ دیگه از سیستم های جدید لورنز در زمینه پالسی فکر نمیکنم بالاتر داشته باشیم! مگه قراره چکاری انجام بدن؟ معجزه که نمیکنن!
بهرحال بحث کپی اگر باشه ایشون میتونن مدار رو برای کسی که وارد تر هست بفرستن تا روش کار بشه. البته اگر حکایت داستان MDL8500 نشه!