آرش عزیز البته استاد SYBOT حضور دارن و از ما وارد تر هستن و نظراتشون قابل تامل هست. ولی به این شکل من فکر نمیکنم بشه پیشرفت خوبی داشت! شما خودتون با اینکه روی مدار کار کردین ولی فرمودین نه پروگرامر دارین و نه اسیلوسکوپ! خب اینجوری نمیشه خیلی از مسائل رو تست کرد. ما هم هر نظری داشته باشیم فایده زیادی نداره و فقط جنبه سرگرمی پیدا میکنه!
کار کردن روی یک مدار بسیار فراتر از نظر دادنه. شما باید خیلی چیزها رو تست کنین که بنظر میاد بعضی موارد رو انجام دادین. ابزارهایی هم لازم هست. در زمینه تئوری هم بد نیست مدار بصورت قسمت به قسمت شبیه سازی بشه تا با حداقل صرف زمان و وقت و انرژی بشه لااقل بعضی نکات کلی رو اصلاح کرد یا تغییر داد.
اصلا من متوجه نشدم الان شماتیک کامل مدار دقیقا کدوم هست که روش بحث میشه؟!
نظر بنده رو هم که شما در یک مورد خیلی ساده که بارها باهاش کار کرده بودم نپذیرفتین! دیگه خدا به داد باقی نظر ها برسه!
من هم از شما پرسیدم بنظر خودتون الان کجای مدار مشکل داره که نیاز به کار هست؟ شما جوابی ندادین! وگرنه مشخصاتی که از تست دستگاه گفتین بنظر من قابل قبول بود و در حد قابل ملاحظه فراتر از این نمیتونه بره چون تکنولوژی فلزیابی پالسی بالاخره یه حدودی داره که ازش نمیشه تجاوز کرد. این نکته رو من خیلی سعی کردم به دوستان بقبولونم ولی باز هم ظاهرا همه دنبال یک پالسی با قابلیتهای محیرالعقول هستن!
بهرحال دوستانی که اینجا حضور دارن و مشتاق این مدار هستن اکثرشون نه اطلاعات تخصصی در زمینه الکترونیک دارن و نه شاید علاقه ای داشته باشن. مهم برای همه ساخت دستگاه و کیفیت جوابگیری از یک مدار هست.