انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:24pm

پاسخ به موضوع  [ 162 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 17  بعدی
 فلزياب تركيبي كاوشگر 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
بله همونی که شبیه مین پالسه

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 23 تیر1392 - 8:32am

سلام
مدار مثل مدار minediver با جایگزینی میکرو مینی پالس میمونه.

دوشنبه 24 تیر1392 - 8:29am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام.بله همون pcb.و گفته دوستمون sybotهم یه جورایی درسته.چون قسمتهای قبل از پیش تقویت کننده در minerو minedriver یه جورایی از یک اصل پیروی میکنند.از پیش تقویت کننده تا انتهای انتگرال گیر هم بجز ماینر که از adc استفاده کرده اکثر محصولات این شرکت از طراحی مشابه استفاده شده.(اختلافات جزیی دارند)پیشنهاد من اینه که اگه کسی میخواد اینو بسازه حتما اسکوپ داشته باشه.خودم موقع راه اندازی ،به واسطه یکی از دوستان که مدرس مدرسه فنی حرفه ای بود به مدت چند ساعت به کار گاه مدرسه رفتم و تو این مدت کوتاه یه مقدار تقریبا مناسب رو واسه مقاومت موازی با کویل با استفاده از اسکوپ انتخاب کردم.اگه خودم اسکوپ داشتم وضعیت خیلی فرق میکرد.حالا از این بحثها بگذریم میخوام وارد فاز بهینه سازی مدار بشیم.اول هم از ولتاژ تغذیه شروع کنیم.دوستان بخصوص مهندس sybot که فرد با اطلاعات بالا (تو چندتا انجمن پستهای ایشون رو دیدم )هستن میخوام مبحث فنی رو شروع کنند.

دوشنبه 24 تیر1392 - 9:27am

سلام
با تشکر از حسن ظن و لطف دوستان و تقدیر از مسئولین سایت.نمیدانم چقدر و از کجا می خواهید تغییر اعمال کنید.از تغذیه یا درایور ماسفت و حتی خود ماسفت ویا تقویت کننده و یا ....... شما بگید منهم همراهی می کنم.

دوشنبه 24 تیر1392 - 10:20am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون.خوب هرکجا از مدار که قابل اصلاح باشه خوبه.اما باید طوری انجام بشه که تو pcb تغییراتی انجام نشه.ولی مطمئنا نمیشه کل مدار رو که تغییر داد.ببینید زمانی که مدار رو با ولتاژ 21 ولت روشن کردم تو شکل موج نمایی سلف تغییراتی بوجود اومد ضمن اینکه وقتی اونو حرکت دادم(تو کارگاه مدرسه)خیلی ناپایدار بود.واسه همین ولتاژ رو کاهش دادم.البته من میخواستم مدار رو با 12 ولت راه بندازم (ابتدا میخواستم قسمت درایور و قدرت رو از مایندریور بگیرم به دلایلی که حالا جلوتر بهش میپردازم)ولی چون درایوری که با 12 ولت راه بیفته رو نداشتم از این درایور استفاده کردم.از طرفی ولتاژهای بین 12 تا 18 هم بدست اوردنشون سخته.واسه همین خود 18 رو استفاده کردم.از سه تا باطری آمپربالا 6 ولت از نوع lidasid.ولی با ولتاژ کمتر مطمئنا مدار پایدارتر و نویز کمتری رو خواهیم داشت.من خودم یه مینی3 تعمیر کردم که ولتاژ اون 6 ولت بود.ولی برد استانداردی داشت

دوشنبه 24 تیر1392 - 10:44am

سلام
لازمه که یکی از ورودیهای 4053 را زمین کرد بدینصورت که در هر سوییچ خروجی به یکی از ورودیهای آپ امپ , ورودی دیگر آپ امپ زمین شود.پیانسیومتر را حذف کنید و بجای آنها کلید فشاری قرار دهید ( بهتره با استفاده از اینتراپت کلیدها را بخوانید ).ترانزیستور Q3 و المانهای مربوطه را حذف کنید که باعث افت وتغییر شکل موج میشه. آپ امپ ورودی را با SLOW RATE بالا انتخاب کنید مثل NE5534 ویا AD844 AD829 و .......هر چقدر آفست آپ امپ IC7 کمتر باشه قدرت و حساسیت دستگاه بالاتر میشه.لازم بذکر است که افزایش ولتاژ ورودی باعث افزایش قدرت دستگاه نمیشود( کم محسوس است) و ناحیه کار را تغییر میده طوری که آهن را قویتر خواهد زد.بهتره که برنامه میکرو یکبار دیگر بازنویسی بشه تا دستگاه مطلوبی بشه و تفکیک بهتری داشته باشه.با تشکر از توجه تان

دوشنبه 24 تیر1392 - 11:29am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون.در مورد اولی باید بحث بشه که این کار چه تاثیری در مدار داره.اما دومی؟منظورتون کدوم پتانسیومتر و چرا؟q3رو که نمیشه حذف کرد.اخه زمان نمونه برداری توسط میکرو با این تزانزیستور انجام میشه.در این که از این ای سی ها استفاده بشه بهتره شکی نیست.اما چون این ای سیها(بجز 5534)در دسترس نبودند از lf357 استفاده کردم.که در مقایسه با 5534 گزینه بهتریه(با توجه به دیتاشیت)در مورد ولتاژ هم مبحث خیلی پیچیده که باید موضوع بازترشه.سایر دوستان هم بیاند و نظراتشون رو بگن.پس این مهندس حمید و سایرین کجان؟

دوشنبه 24 تیر1392 - 11:59am
مدیر کل
مدیر کل

آرش عزیز البته استاد SYBOT حضور دارن و از ما وارد تر هستن و نظراتشون قابل تامل هست. ولی به این شکل من فکر نمیکنم بشه پیشرفت خوبی داشت! شما خودتون با اینکه روی مدار کار کردین ولی فرمودین نه پروگرامر دارین و نه اسیلوسکوپ! خب اینجوری نمیشه خیلی از مسائل رو تست کرد. ما هم هر نظری داشته باشیم فایده زیادی نداره و فقط جنبه سرگرمی پیدا میکنه! :D کار کردن روی یک مدار بسیار فراتر از نظر دادنه. شما باید خیلی چیزها رو تست کنین که بنظر میاد بعضی موارد رو انجام دادین. ابزارهایی هم لازم هست. در زمینه تئوری هم بد نیست مدار بصورت قسمت به قسمت شبیه سازی بشه تا با حداقل صرف زمان و وقت و انرژی بشه لااقل بعضی نکات کلی رو اصلاح کرد یا تغییر داد.
اصلا من متوجه نشدم الان شماتیک کامل مدار دقیقا کدوم هست که روش بحث میشه؟! :D نظر بنده رو هم که شما در یک مورد خیلی ساده که بارها باهاش کار کرده بودم نپذیرفتین! دیگه خدا به داد باقی نظر ها برسه! :D من هم از شما پرسیدم بنظر خودتون الان کجای مدار مشکل داره که نیاز به کار هست؟ شما جوابی ندادین! وگرنه مشخصاتی که از تست دستگاه گفتین بنظر من قابل قبول بود و در حد قابل ملاحظه فراتر از این نمیتونه بره چون تکنولوژی فلزیابی پالسی بالاخره یه حدودی داره که ازش نمیشه تجاوز کرد. این نکته رو من خیلی سعی کردم به دوستان بقبولونم ولی باز هم ظاهرا همه دنبال یک پالسی با قابلیتهای محیرالعقول هستن!
بهرحال دوستانی که اینجا حضور دارن و مشتاق این مدار هستن اکثرشون نه اطلاعات تخصصی در زمینه الکترونیک دارن و نه شاید علاقه ای داشته باشن. مهم برای همه ساخت دستگاه و کیفیت جوابگیری از یک مدار هست.

دوشنبه 24 تیر1392 - 1:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

از این که پاسخ دادین ممنون.ببینید هر مداری که بریرون میاد نکات ضعفی واسه خودش داره.طراحی این مدار که با من نبود تا بتونم وارد جزئیات سخت افزاری اون بشم و از اون دفاع کنم.من دوات مدار ور با هم ترکیب کردم(البته با رعایت یه سری از نکات)و برنامه اون رو به صورت ساده نوشتم.قبلا هم گفتم باز هم میگم چون خودم روی مدار کار کردم بایست واسه اینکه مدار در حد قابل قبول کار کنه جمعش میکردم واسه همین رفتم با اسکوپ تستش کردم تا حداقل یکی خوس بسازه نگه این چه مداری بود که تو اوبلاگت گذاشتی.اما در مورد این جمله شما:{نظر بنده رو هم که شما در یک مورد خیلی ساده که بارها باهاش کار کرده بودم نپذیرفتین! دیگه خدا به داد باقی نظر ها برسه! }باید بگم اصلا اینطور نیست.من اول هم اومدم اینج گفتم که سخت افزاری من ضعیفه و این مدار جای کار داره.اما کار میکنه..فکر کنم حرفهای منو بد برداشت کردید.اما در مرد پروگرام.مشکل پروگرام من اینه که متاسفانه باwin7 سازگار نیست.در ضمن شما بیایید سخت افزار رو بهینه کنید برنامه رو هر جا که ضعف داشت من برطرف میکنم.در مور این جمله شما:{من هم از شما پرسیدم بنظر خودتون الان کجای مدار مشکل داره که نیاز به کار هست؟ شما جوابی ندادین!}در این مورد حق با شماست.ببینید من از باطری آمپر بالا استفاده کردم تا بتونم جریان رو زیاد کنم که عمق رو بالا ببرم(تا حدی که igbt جواب بده)اما وقتی پهنای پالس رو زیاد میکردم شیب دامنه موج میرایی خیلی زیاد میشد و عملا برد مدار پایین میومد حتی وقتی که تایم دیلی رو هم افزایش میدادم بازم تاثیر نداشت.هرچی هست به نظر من مربوط به پیش تقویت کننده و قبلشه واسه همین خیلی پهنای پالس بالایی مداره(به نسبت توان igbt)

دوشنبه 24 تیر1392 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت همه دوستان واساتيد محترم
كاركردن وكسب تجربه با شما اساتيد محترم جاي افتخار داره ..............................................................................
يك سوال از آقا آرش داشتم !
ميشه لطف كنين بگين سورس برنامه روبا كدوم نرم افزار نوشتين؟
من به چند سورس برنامه همراه شماتيك فلزياب در بسكام يا زبان c نياز دارم تا پس از تجزيه وتحليل برنامه ومقايسه آن با شماتيك مدار 12 رگولاتوره بهترين الگوريتم رو براي ديجيتالي كردنش طراحي كنم البته لازمه ذكر كنم كه به برنامه نويسي بسكام 80 در صد تسلط دارم و روي برنامه نويسي وپيكربندي براي adc و pwmو kbdو lcd,.......وارسال داده توسط i2c ,isp ,serial , تا حدودي تسلط دارم
فقط يك سورس ارجينال با شماتيك نياز دارم براي تجزيه تحليل الگوريتم
ميشه لطف كنين سورس برنامه اي كه كار كردين با شماتيك كامل مدار كاوشگر رو برام بصورت پيغام ارسال كنين ممنون ميشم
ارادتمندتان naser1

ضمنا از شما استاد محترم آقا آرش وهمچنين اساتيد محترم ساي بوت و حميد ومجتبي دعوت به همكاري در تاپيك ساخت مدار 12 رگولاتور مي نمايم حضور شما باعث دلگرمي همه دوستان خواهد بود

دوشنبه 24 تیر1392 - 4:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 162 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 17  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , kaveh gh , Majestic12 و 399 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure